.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Гняв.

Фен
    Град
    Където няма други.

Гняв.

Незнаех за кой раздел е тая тема затва го написах тука.
    Интересно ми е като сте ядосани,как и на какво си изливате гнева ?
    Как се успокоявате ?
    Аз лично си насъбирам гняв през 2-3 седмици и си го изливам на някоя стена докато не ме заболят ръцете на умряло ?
    Искам да чуя от вас,току виж намерия по умен метод..
    a3

.: machoka :.

Дразня се със всеки ..
    И някой ако ми обърне внимание се почва голямата караница и така..
    След това си взимам един душ и ми няма нищо ..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз правех същото преди време, въпреки че съм момиче. Обаче трябваше да се откажа от това, защото оставях следи от кръв по стената и нашите се притесняваха. Плюс това за тази дейност използвах лявата ръка (левичарка съм) и когато трябваше да ходя на тренировки по волейбол нямаше как, защото бях с контузена ръка.

Общо взето ще е хубаво да си намериш друг метод, защото това не ти помага по никакъв начин. Дори сега да не ти пречи, след време ще започне.

Та... когато съм ядосана - як спорт. Преобличам се, отивам до най-близкия стадион и бягам до безсилие.
    После ме избива на рев...
    След тези неща съм толкова изморена, че заспивам и когато се събудя вече мога да мисля по-трезво върху случилото се.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Аз правех същото преди време, въпреки че съм момиче. Обаче трябваше да се откажа от това, защото оставях следи от кръв по стената и нашите се притесняваха. Плюс това за тази дейност използвах лявата ръка (левичарка съм) и когато трябваше да ходя на тренировки по волейбол нямаше как, защото бях с контузена ръка.

Общо взето ще е хубаво да си намериш друг метод, защото това не ти помага по никакъв начин. Дори сега да не ти пречи, след време ще започне.

Та... когато съм ядосана - як спорт. Преобличаш се, отиваш до най-близкия стадион и бягаш до безсилие.
    После ме избива на рев...
    След тези неща съм толкова изморена, че заспивам и на сутринта вече мога да мисля по-трезво върху нещата.
    Мерси че сподели.Всяка сутрин търча като луд в парка (5:30,6:00) съм там ..И си пускам някъв агресивен прогресив хаус и така 3-4 часа..идея е но не помагам супер много.Аз оставям следи от кръв на стените на блоковете и на дървета.В нас ако удрям на бялата стена после майка ми яко скандал ще дигне.
    a3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ За това говорим.
    Инак аз пък живея в малък град и ако тръгна да правя това нещо на стените на блоковете или дърветата, ще ме помислят за луда и слухът ще се разнесе бая бързо.

Това с музиката и аз съм го правила. (Изключително нервна съм, не знам как да си контролирам скапаните нерви и от най-малкото откачам). Пускам всякакви жици, които се намират из телефона ми и дори натискам с всичка сила слушалките, за да ми се чува по-силно.
    Ама това не помага особено...

Всъщност не знам какво да ти кажа.
    На мен това с бягането ми помага до голяма степен, защото наистина ме изтощава, а докато бягам псувам наум (Аз съм истинко чудовище).

И същевремено се надявам в такива моменти някой да не се заяде с мен, защото просто не знам какво съм способна да направя.
    А имам вид на много миловидно момиче.

Ако откриеш ефикасен метод - казвай. (:

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    бой бе пич, тупане му е майката

Супер фен Аватара на someonerandom
    Сега вече ми се случва доста рядко да се ядосам,и то не чак до такава степен.Преди просто слагах слушалките,пусках музика и излизах да тренирам нещо-най-често бягах или карах колело по няколко часа,или ък отивах на басейн и плувах няколко часа Естествено най-добре ми се отразяваше,докато ходех на карате При всички случаи е тъпо да си разкървавяваш ръцете по дърветата и стените,защото освен да си прееб*ваш ставите,друго не постигаш.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на NoMore
    Много ама много рядко съм ядосана попринцип съм много спокоен човек, но като се ядосам налитам да се бия... ако съм ядосана на някой... нищо, че съм момиче може да си изям боя... ама поне знам, че съм скочила иначе много пъти ми се е случвало да съм толкова ядосана, че да легна да спя няма значение колко е часа. Заключвам вратата, изключвам телефона, пускам музика и заспивам и така няколко часа като стана ми няма нищо
    In a mad world , only the mad are sane...

Фен
    Град
    Където няма други.
    Хаха,благодаря за отговорчетата.Тва с боя нема да го пробвам,щото често тоя дето си го проси , си го пати после.Ама един път се сбих с един докато бях ядосан..той ме понаби,и аз него,мина ми леко..ма не е кой знае колко ефикасно..Ако изнамеря ефективен метод ще споделя непременно.
    споко onestar - и на мен и на теб са ни кръстили енергийна напитка
    a3

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Хмм .. купи си боксова круша ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Хмм .. купи си боксова круша ..
    Нямам къде да я сложа.
    a3

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    и аз бия стената ... или слушам яко рап, докато играя баскет.. баскета успокоява ^^ ....
    като няма каде да си сложиш боксовата круша, и една възглавница ще ти свърши работа
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Re: Гняв.

Цитирай Първоначално написано от JustPerfection
    Незнаех за кой раздел е тая тема затва го написах тука.
    Интересно ми е като сте ядосани,как и на какво си изливате гнева ?
    Как се успокоявате ?
    Аз лично си насъбирам гняв през 2-3 седмици и си го изливам на някоя стена докато не ме заболят ръцете на умряло ?
    Искам да чуя от вас,току виж намерия по умен метод..
    Като те успокоя толкова удрянето по стени и дървета, защо не прескочиш до най-близкия фитнес и вместо стени и дървета, не се сбиеш с някоя боксова круша. Така хем ще се успокояваш, хем ще тренираш.
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    и аз бия стената ... или слушам яко рап, докато играя баскет.. баскета успокоява ^^ ....
    като няма каде да си сложиш боксовата круша, и една възглавница ще ти свърши работа
    много е мека,все едно бия полумъртва гъска без вътрешности ебаси..
    a3

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Лягам си на леглото със затворени очи и слушам музика. Ако съм само по-скоро нервна и свиря някоя съвсем проста мелодийка на китарата да се успокоя. Случвало се е да целя стената с топка или възглавници или да накъсвам стара тетрадка на малки парченца.. Но обикновено не се ядосвам особено.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на xoxi
    Как можете да биете стените бе, хора?
    Аз веднъж само я ударих, защото ми беше най-близо и толкова заболя, че ми мина яда на секундата.
    Явно не се ядосвам толкова много, че да не усещам нищо.

Попринцип съм супер спокоен човек, много рядко нещо ще ме изкара извън нерви. В такива случаи просто се затварям в стаята и държа да ми е абсолютно тихо. Половин час абсолютна тишина и бездействие и съм като нова.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Как можете да биете стените бе, хора?
    Аз веднъж само я ударих, защото ми беше най-близо и толкова заболя, че ми мина яда на секундата.
    Явно не се ядосвам толкова много, че да не усещам нищо.

Попринцип съм супер спокоен човек, много рядко нещо ще ме изкара извън нерви. В такива случаи просто се затварям в стаята и държа да ми е абсолютно тихо. Половин час абсолютна тишина и бездействие и съм като нова.
    Да ти завиди човек.
    a3

Мега фен Аватара на xoxi
    И спря да се върти за миг земята..

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    a3

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ми бия по някви предмети, псувам си наум, пускам си музика и изолирам абсолютно всичко друго.. такива някви неща
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Мега фен Аватара на Colouring
    Тряскам ужасно силно вратите!
    Може да взема да хвърля нещо(рядко се случва) или започвам да скачам като луда с всичка сила(??!).
    След това си лягам на леглото и си пускам някаква музика.

Човече и аз имам същия проблем.Олеква ми когато играя баскетбол и капвам от умора.Разбира се, съотборниците ми забелязват агресията и често става скандал но..Who cares?. Иначе сам пробвал стената и когато гневът е прекалено силен, тя си казва думата. Опитвам се да не си го изкарвам на хората но не винаги е възможно понеже именно те са тези които причиняват целия този гняв.Но помни от мен : Life is too short to be pieced off all the time. Късмет.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Затварям се в себе си и плача много. Оставам сама и просто плача - час, два, повече. Няма значение. Така се освобождавам от всичко. А след като спра да плача, рисувам докато ми минат очите и главата. После всичко лошо го няма и съм свободна да си продължа напред. До следващия път.

Ducky wenii Maimunchoo

Цитирай Първоначално написано от Anja
    Затварям се в себе си и плача много. Оставам сама и просто плача - час, два, повече. Няма значение. Така се освобождавам от всичко. А след като спра да плача, рисувам докато ми минат очите и главата. После всичко лошо го няма и съм свободна да си продължа напред. До следващия път.
    Не искам да си представя токова красиво момиче да плаче.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Заставам на едно място и започвам да дишам дълбоко,опитвайки се да не мисля за нищо.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си