.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Заслужава ли си..

Здравейте, не знам дали мога да го нареча проблем, защото не мисля, че е такъв, но се притеснявам.До скоро бях в едно училище, но се наложи да се преместя, в старото училище останаха всички спомени, приятели и първата ми любов.На 16 съм, знам, че ще се запозная с нови хора, че ще създадем нови, може би по-добри спомени, но не мога да изтрия първата си и до ден днешен незабравена любов.Вече повече от 2 години.Имах стимул да се откажа от него, защото ме нараняваше, сменяваше мнението си за мен..просто не мога да изпитвам нищо лошо към него, с нагласа съм, че той ще остане нещо свято за мен за още много дълго време и точно тази нагласа ми пречи ужасно много.Ту решаваше, че ме обича, после се колебаеше, не можеше да бъде с мен, имаше много пречки и проблеми по между ни, но това не беше повод да се държи грубянски, а аз глупачката да прощавам.Въпреки, че ще бъда в друго училище, неизменно ще се виждаме, просто няма как, не сме се виждали цели 3 месеца, през това време той ме изолира, премахна ме от фейсбук.Не знам когато го видя в идните дни как да рейгирам, дали да отида и просто да му кажа здравей или да се правя, че ен го виждам.Много се промених това лято, не само по характер , а и по външен вид.Имам някакво странно предчувствие, че ако отида и му кажа здравей, всичко ще започне отначало и може би ще бъдем заедно, но ме е страх, че всичко ще се повтори...незнам дали си заслужавава....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Разбира се, че не си заслужава. Смяташ, че ще се промени ли? Няма. Ако не искаш да бъдеш отново наранена, имай малко самоуважение и сложи край.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Your Dreams ~
    Виж ако очакваш той да се промени-не се надявай ...Можеш да отидеш при него с вдигната глава и да го поздравиш само и само да му покажеш какво е изпуснал ... И да иска да се съберете съветвам те да не се съгласяваш ..продължи напред : )))
    Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Разбира се, че не си заслужава. Смяташ, че ще се промени ли? Няма. Ако не искаш да бъдеш отново наранена, имай малко самоуважение и сложи край.
    Абсолютно.
    Сега си казваш, че си се променила по характер. Ако е истина, ще сложиш края и ще продължиш напред.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си заслужава.
    Престани да му позволяваш да те ранява. Ти не си му някаква играчка ,нали ? Сложи край на това. Не очаквай да се промени. Просто продължи напред,но без него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    TheNewReligion ти го каза.

Град
    Сендария
    Ще ти го кажа кратко и ясно- НЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми