.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да направя

Работата е тамр че съм поканена на рожден ден. По-скоро самопоканена. Първо питах една съученечка, тъй като я смятам за пр дали ще ме покани, по възможно най-деликатния начин, но тя не го е приела така и започнала да говори зад гърба ми на също моя приятелка колко нагла съм била как тя щяла да ме покани, но се почувствала обидена и така. След като го разбрах на другия ден й се извиних и й казах че не искам да ме кани но тя пак ме покани. Горе-долу се изяснихме, но не вярвам да еискала да идвам според мен се е съгласила, за да не е неучтива което ме яде отвътре. Сега тя ме мисли за страшно нагла и не ми се мисли какво ще стане на рд-то й, затова не смятам да ходя....Какво мислите-правилно ли постъпвам? А ако отида какво да й кажа?Аз даже съм чувала, че тя не ме харесва...Ддаже си е казвала, че я дразня....

Голям фен Аватара на Leticcia
    Не ти е приятелка, недей да ходиш

не ходи
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съгласна съм с другите - недей да ходиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Леле,Божее... като не ти е приятелка,като ти говори зад гърба,като не ти е приятна как можеш да й отидеш на РД-то?Естествено,че няма да ходиш.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не ходи по-добре.
    Много е тъпо да я питаш дали ще те покани

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia
    Не ти е приятелка, недей да ходиш

theo <333

Голям фен Аватара на reperw
    боже боже....ако ти е приятелка дори не трябва да те кани ти трябва да знаеш,че си поканена...
    Ето сега след няколко дни най-добрия ми приятел има рд ... да не мислиш,че ме е канил...аз си знам,че трябва да отида сутринта за да му помогна за колони... кабели щуротии.Както и да е според ме отиди... не се прави на сърдитко петко..може да си я обидила по тоя начин...незнам ти си знаеш.

Излъгах я, че имам работа и не мога да отида Леле, в какво се забърках....Оправям простотията с още по-голяма простотия...Но какво да се прави...Благодаря ви

Но защо трябва да й се обясняваш? Просто няма да ходиш. И без това тя не те иска. Сори за грубостта.

Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    Излъгах я, че имам работа и не мога да отида Леле, в какво се забърках
    някаква уруспия те е поканила на рожден ден, ти няма да идеш

сериозна бъркотия наистина, кога излиза документалния филм и кой играе твоята роля?

:)

Kaто не те е поканила не е трябвало да се самопоканваш да гадно е и тя е супер зле и супер тъпа да не те покани да си гледа живота и рождения ден
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си