- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
химияфизикаматематикаисто риягеографиябиологияинфор матика.. ФВС![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Тъп понеделник!![]()
А хора ще учим ли на 28 ( петък) или така наречената ваканция започва на 29 ?![]()
На 29 почва, за съжаление. Изкарваме си 29,30,31,01 и всичко почва на ново!![]()
^ Мерси за отговора![]()
Аз си бях въобразила,че не учим и на 28![]()
![]()
Съвсем бях забравила темата от всичкото боледуване дето го минах. Тази седмица ще е отвратителна, а с вродения ми и зодиакално даден мързел нещата не са по - лесниНа 30ти юни ще си подпаля учебника по руски и ще танцувам около него /ако не се наложи да ходя на повишаване
/
И защо СУ направиха предварителни за всичко друго, но не и за езиците?!
Общо взето главата ми е изпълнена с хейтване на 10 клас, хейтване на боледуването и халюцинации на форума на СУ![]()
![]()
Ми слушах и четох на немски, а писах на английски. Ти с кои езици си? :PПървоначално написано от Gerrynka
мухаха ;д само тея 4 дни уча, после 4 дни ваканция а от 2 до 4.11 съм на екскурзия ;д
![]()
защо избяга?..❞
блазе ти, блазе ти :PПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
блазе ви на всичките
а аз какво да кажа като имам днес 10 часа и чак сега се прибирам
Аз утре имам девет часа, а така ме мързиииии.. Имам за всеки чак да подготвям домашно, а не ми се започва даже. За последните часове ще пиша в междучасията.
Тая седмица за тези 3 дни, в които ще се учи, ще ни разкъсат направо. Имам чувството, че съм попаднала в някакво сравнително тясно място, пълно с гладни акули. Измъкване нЕма.![]()
И спря да се върти за миг земята..
бележка?
В моето училище обичайно имаме часове до 14:25 и докато се прибера...Първоначално написано от biolojkata95
![]()
Ние сме до 14:10. През това време имаме по 7 часа. Всеки ден имаме толкоз. Не ми се учиии. Откачаам.![]()
![]()
Откачам и аз, ама днеска забелязах, че и даскалите откачат. Изпитаха ме по немски, и понеже на едно изречение се обърках с глагола, г-на каза, че няма да ми пише оценка. Викам "Добре." , а тоя пич незнайно защо, реши, че се ядосвам, че няма да имам оценка и такъв почва да ми се обяснява вече![]()
![]()
Утре ние няма да учим, хехееее!!![]()
![]()
![]()
Що бе? Утре кво има- празник, избори, нещо? Или само ти няма да учишПървоначално написано от Fiction7577
![]()
Еее... Димитровден е, а тука се пада празник на града... и така...![]()
^ Супер! Аз тука малко sad. Разкъсвам се между приятели и семейство....![]()
мен ужасно ме мързи, не ходя от около седмица, нямам никакво желание да ходя и утре, ама кво да се прави, трябва.. дори не знам какво учим, има часове, в които не съм стъпвал тая година.. ако го карам така, няма да завърша![]()
Първоначално написано от tArIkAt
Човек на никой не му се ходи....Ама недей така, стягай се! Ние я бутаме някак си....
Стягайте се хора, не е чак толкова трудно![]()
Един месец мина вече и то доста бързо за мен.
Все съм се чудила на хората, които ходят без никакво желание на училище. Смисъл.. как успяват въобще да станат от леглото?
Мен винаги ме чака нещо интересно, за което бързам да отида. Било то някой човек, някакво събитие или нещо друго.
А тази година сама на себе си се чудя.
Показвам завидно упорство и постоянство. Уча повече, отколкото съм учила предишните години и дори имам записани няколко СИП-а. Сутрин ставам без проблеми, имам време за всичко... Нещо съм се повредила.
И спря да се върти за миг земята..
Браво! Тва да се чува! При мен е пълна деградация....Не знам кво ще се правяПървоначално написано от xoxi
![]()
ще ви помоля за съвет, не искам да пускам отделна тема..
та, въпросът ми е: едно момиче, с което бяхме добри фр, сега явно се е нагласила с/у мен, макар че не съм й направила нищо.. мисли си, че е голямата работа и самочувствието й е over the roof, но не е толкова невинна ;д забърка голяма интрига преди 1 седмица, а сега ми се отваря. Скапа ми настроението, колкото и да се правя, че вс е окей. Обижда всичко, свързано с мен - от обувките ми до някоя дума, която кажа. Help?
защо избяга?..❞
^ Ъххх.... ами отваряй и се и ти. Като си траеш, хем ще ти е гадно, хем тя повече и повече ще си вдига самочувствието. Не давам най-полезният съвет, но в такава ситуация, друго не ми хрумва...
А Honest ако имаш някакъв проблем и искаш да споделиш, давай!![]()