- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
това..това.. това НЕЩО ми преподава по математика 6-та година вече(ПМГ от 5.клас..... ;д)
други изцепки: науч. да реш., нерав. (запазен е оригиналния правопис)
превод: научи да решаваш неравенства![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Науч.![]()
![]()
![]()
![]()
BrainlessROCKBABY ме върна няколко години назад, когато една учителка по математика ми беше написала "омг" до една от задачите.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Какви езици говориш?
тя, милата, си мисли, че 13 се произнася като "транайсе" ;д сигурно, 'щото е след 12Първоначално написано от Fiction7577
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
днешният ден беше просто отвратителенправихме контролно по френски, на което нищо не направих, а г/д ги разбирах нещата.. после ми даде контролно по химия, провери го и ми писа : слаб 2.25
тая химия е пълен кошмар, вече имам втора двойка
![]()
Хей,изгубихте се![]()
Само аз ли си мисля,че тия ирационални неравенства в момента са адски труднития интервали ми взимат акъла...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мен в момента ме притеснява тая физика.Миналата година всичко чатках,сега пак се пробвам,ама е мнооооооооооооооооого гадна.Електростатични полета,заряди,диелектрици, илектрици-wtf?![]()
Той и немският трудно върви,ама ще се учи,няма как.
Гадни са, да. И на мен хич не ми харесват, ама..Първоначално написано от joannalof
![]()
Иначе и аз тъкмо уча по физика, електричен ток преговаряме!![]()
Даскалката яко ме е нарочила ама... кво да напра`я?![]()
Мега яки са, май са единственото, което наистина ми върви в тая математика :ДПървоначално написано от joannalof
химията ми е мн трудна.
нищо не схващам и учителката ми е шокиращо зле. на всичкото отгоре "преподава" на английски.
не е реалноПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
по химия уж се спрявам,с ковалентна и йонна връзка,степен на окисление,сега ще имеме контролна върху тях...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
О,химията ми е най-слабият предмет.По всички други колкото и да не ги харесвам все знам нещо и имам самочувствието,че все пак не съм кръгла нула.Докато по химия.. лелееееееееееееееееееееее еее!Н И Щ И Ч К О!Мразя го тоя предмет.
При мен пък химията не ми е важна,ама си я могасигурно заради адски яката г-жа,всичко в часа го разбирам и съм готова.Оообачееее ФИЗИКА,в смисъл,не намирам никъв смисъл в нея
тотално затъпяване..
Сериозно?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Аз не ги трая, тва са ми ужасни задачи, като прибавя и параметричните, разбира се...![]()
Егати, само аз ли не мога да се сетя за кво става въпрос!?Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Пък уж имам 6 по математика.....![]()
Абе ония, като ирационалните уравнения, само дето няма знака "равно (=)" между двете страни ами <, >, >=, <=![]()
По физика взехме вече за отражение, пречупване и т.н. Не мога да кажа дали е лесна тази година, защото сме още на втория урок, но е факт че тънкия ни учебник го разделяме на две и някак уроците изглеждат по - малки /прекрасна е логиката ми/. Тази година по химия нещата ми се струват по - лесни от миналата... катализата е изключително приятно нещо
А в 11 клас всичко ще е песен
![]()
^ При мен нещата са с 1 година назад. По химия сме на строеж на атома. По физика електростатика учим. По математика - даа, неравенства, едни такива с вълнички и интервали, правиш един лъч, по него числа, след тва свързваш числата с вълнички, вънре във вълничките пишеш + или - и накрая пишеш хикс принадлежи на едикво си.Боже дано сте ме разбрали.
![]()
Разбрах те, щото и аз го обяснявам по същия начин!Първоначално написано от Honest
![]()
Honest, явно по математика сме наравно, защото тези вълнички ми изкараха душатаТия въпросните чертички си хвърчат из квадраните, мъчат ме, намразих таблицата от учебника на Просвета
![]()
От следващата година английския ми става профилиращ и съм адски доволна.
Вашите училища ще организират ли някакви събития за 1ви декември?![]()
Споко! За вълничките - не си сама.Първоначално написано от YSMF
![]()
Какво има на 1ви декември?![]()