.
Отговор в тема
Страница 15 от 18 ПървиПърви ... 51112131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 437
    това..това.. това НЕЩО ми преподава по математика 6-та година вече (ПМГ от 5.клас..... ;д)

други изцепки: науч. да реш., нерав. (запазен е оригиналния правопис)
    превод: научи да решаваш неравенства
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    това..това.. това НЕЩО ми преподава по математика 6-та година вече (ПМГ от 5.клас..... ;д)

други изцепки: науч. да реш., нерав. (запазен е оригиналния правопис)
    превод: научи да решаваш неравенства

Леле, страшен е!

Мега фен Аватара на xoxi
    BrainlessROCKBABY ме върна няколко години назад, когато една учителка по математика ми беше написала "омг" до една от задачите.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Какви езици говориш?

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Науч.
    тя, милата, си мисли, че 13 се произнася като "транайсе" ;д сигурно, 'щото е след 12
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен
    днешният ден беше просто отвратителен правихме контролно по френски, на което нищо не направих, а г/д ги разбирах нещата.. после ми даде контролно по химия, провери го и ми писа : слаб 2.25 тая химия е пълен кошмар, вече имам втора двойка

Голям фен Аватара на joannalof
    Хей,изгубихте се
    Само аз ли си мисля,че тия ирационални неравенства в момента са адски трудни тия интервали ми взимат акъла...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Colouring
    Мен в момента ме притеснява тая физика.Миналата година всичко чатках,сега пак се пробвам,ама е мнооооооооооооооооого гадна.Електростатични полета,заряди,диелектрици, илектрици-wtf?
    Той и немският трудно върви,ама ще се учи,няма как.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Хей,изгубихте се
    Само аз ли си мисля,че тия ирационални неравенства в момента са адски трудни тия интервали ми взимат акъла...
    Гадни са, да. И на мен хич не ми харесват, ама..

Иначе и аз тъкмо уча по физика, електричен ток преговаряме!
    Даскалката яко ме е нарочила ама... кво да напра`я?

anonymous708973
    Guest
    Хей,изгубихте се
    Мега яки са, май са единственото, което наистина ми върви в тая математика :Д

Супер фен Аватара на Jaune
    химията ми е мн трудна.
    нищо не схващам и учителката ми е шокиращо зле. на всичкото отгоре "преподава" на английски.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хей,изгубихте се
    не е реално

по химия уж се спрявам,с ковалентна и йонна връзка,степен на окисление,сега ще имеме контролна върху тях...
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Colouring
    О,химията ми е най-слабият предмет.По всички други колкото и да не ги харесвам все знам нещо и имам самочувствието,че все пак не съм кръгла нула.Докато по химия.. лелееееееееееееееееееееее еее!Н И Щ И Ч К О!Мразя го тоя предмет.

При мен пък химията не ми е важна,ама си я мога сигурно заради адски яката г-жа,всичко в часа го разбирам и съм готова.Оообачееее ФИЗИКА,в смисъл,не намирам никъв смисъл в нея тотално затъпяване..

Хей,изгубихте се
    Сериозно?
    Аз не ги трая, тва са ми ужасни задачи, като прибавя и параметричните, разбира се...

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Хей,изгубихте се
    Сериозно?
    Аз не ги трая, тва са ми ужасни задачи, като прибавя и параметричните, разбира се...
    Егати, само аз ли не мога да се сетя за кво става въпрос!?
    Пък уж имам 6 по математика.....

Абе ония, като ирационалните уравнения, само дето няма знака "равно (=)" между двете страни ами <, >, >=, <=

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По физика взехме вече за отражение, пречупване и т.н. Не мога да кажа дали е лесна тази година, защото сме още на втория урок, но е факт че тънкия ни учебник го разделяме на две и някак уроците изглеждат по - малки /прекрасна е логиката ми /. Тази година по химия нещата ми се струват по - лесни от миналата... катализата е изключително приятно нещо А в 11 клас всичко ще е песен

^ При мен нещата са с 1 година назад. По химия сме на строеж на атома. По физика електростатика учим. По математика - даа, неравенства, едни такива с вълнички и интервали, правиш един лъч, по него числа, след тва свързваш числата с вълнички, вънре във вълничките пишеш + или - и накрая пишеш хикс принадлежи на едикво си. Боже дано сте ме разбрали.

Цитирай Първоначално написано от Honest
    ^ При мен нещата са с 1 година назад. По химия сме на строеж на атома. По физика електростатика учим. По математика - даа, неравенства, едни такива с вълнички и интервали, правиш един лъч, по него числа, след тва свързваш числата с вълнички, вънре във вълничките пишеш + или - и накрая пишеш хикс принадлежи на едикво си. Боже дано сте ме разбрали.
    Разбрах те, щото и аз го обяснявам по същия начин!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Honest, явно по математика сме наравно, защото тези вълнички ми изкараха душата Тия въпросните чертички си хвърчат из квадраните, мъчат ме, намразих таблицата от учебника на Просвета
    От следващата година английския ми става профилиращ и съм адски доволна.
    Вашите училища ще организират ли някакви събития за 1ви декември?

Цитирай Първоначално написано от YSMF
    Honest, явно по математика сме наравно, защото тези вълнички ми изкараха душата Тия въпросните чертички си хвърчат из квадраните, мъчат ме, намразих таблицата от учебника на Просвета
    От следващата година английския ми става профилиращ и съм адски доволна.
    Вашите училища ще организират ли някакви събития за 1ви декември?
    Споко! За вълничките - не си сама.
    Какво има на 1ви декември?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Световен ден за борба срещу СПИН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си