- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
При нас на 01.12. миналата година, един клас се бяха събрали на входа и ни слагаха по едни червени лентички на блузите. Предполагам тая година пак ще има нещо организирано.
Най-големия гаф беше, когато точно тогава, една съученичка влезе в стаята и извика "Честит ден на Спинаааа" и момчетата и извикаха "`Ма стига си викала все едно е няк`ъв празник, ма"![]()
![]()
При нас бяха наредили ученическия съвет да слага лентички и да дава презервативи, които впоследствие бяха обрани от един съученик, но си остава мистерия дали ги е използвал![]()
При нас ще има конкурс за презентация и рисунка, но почти нищо не се знае![]()
Тая литература ще ме умори.
Първоначално написано от eliyiy
Нас на 1-ви винаги ни раздават презервативи.
Гледам, че и за математиката говорите.
Тези уроци, които взимаме сега са супер лесни, понапънете се малко.
Нашата г-жа онзи ден ни даде някакво извънземно контролно с 10 задачи. По-голямата част от класа решиха около 5-6, останалите решиха всички задачи. А аз реших 9, защото 10тата ми беше като тъмна Индия. Чак след като си предадох листа се сетих как се решава, ама.. след дъжд качулка. Днес ще ни връщат контролното и ще видя какво съм направила.
И спря да се върти за миг земята..
ам, за 1-ви винаги раздават кондомчета, ама със съмнително качество
по случай световния ден за борба с ХИВ/СПИН има конкурс за фотография;д имам 1-2 идеи, като ги осъществя, искате ли да видите? ;д
ирационалните неравенства са мн секси, че как ;д ако някой има въпроси - да пита спокойно.. ПМГ-то поне за нещо да послужи![]()
![]()
xoxo, K.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
epic fail.Първоначално написано от Incineerate
както пише в подписа ти ;д дано никога не пуснат такъв тук, че.. ;д
защо избяга?..❞
Те утре го пускат тестово , дано нещо да се обърка че ще трябва иначе да викаме един приятел на един приятел да го хакнеПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Nulla
аз аз имам въпросиииПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
като почна да решавам,имам всички задачи от сборника на архимед с ирац.неравенства
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
При нас отдавна има електронен дневник
Еми,все ми е тая да ви кажа.![]()
Днес ми пожелаха повече успехи в природоматематическите предмети
Иначе преди 15ти се носеха някакви слухове, че ние сме щели да имаме смс известяване и ме беше не толкова страх от това, че нашите ще са информирани, колкото от това, че баща ми ще удря една яка хипербола на всеки смс![]()
BrainlessROCKBABY, покажи ги![]()
Хора не знам за вас, но днес не можах да смогна да се наспя...
Станах в 13:30 и още ми се спи...![]()
защо избяга?..❞
И аз съм така \Първоначално написано от Fiction7577
/
![]()
Абе хора.. да ви питам... може да звучи малоумно но нямам никакъв спомен... някой може ли да ми обясни накратко с 2 думи разликата между have had и had had (смисъл кога кое се ползва) в тоя английски, че изпушвам...![]()
have had - когато става въпрос за т.нар. бъдеще в миналото ;д
had had - моментът на говоренето е в миналото, а говорим за нещо, което е още по-преди ;дд горе-долу това:
As a member of the Parent Support Group of a secondary school, I HAVE HAD the opportunity to interact with teachers in various programs and activities.
I realized I HAD HAD it in my pocket all along.
защо избяга?..❞
Всички мнения са добре дошли, мерси.![]()
have had=present perfect
1.Използва се, когато искаме да покажем д-ие в миналото,но не знаем кога точно се е случило
2.Действие,което се е случило в близкото минало, и резултатът е в настоящето.
3.Със since/for за време.
Мерси на всички.![]()
Хораа някой може ли да ми помогне с тези двете квадратни параметрични?Поне някви насоки и как да стигна до дискриминантата,защото получавам мн странни числа,а отг са прости.
от учебника на архимед 2ро равнище стр.55
http://prikachi.com/images/304/4046304W.png![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Wow.. на същият учебник съм и сега сме на ирационални неравенства с радикалиПървоначално написано от joannalof
... Сега само ми идва наум да направиш система, от там да стане едно неизвестното и да търсиш евентуална дискриминанта. Казвам ти го обаче на Прима-виста, дано някой може да я реши като хората.
добре де, какво толкова сложно има![]()
![]()
махаш знаменателите, подреждаш по степените на х, не на а и оттам дискриминанта - ако е >0 => 2 корена
=0 1 двоен
<0 няма корени
после подреждаш отговорите![]()
еми ПМГ, кво да прая![]()
защо избяга?..❞
Да тва ми е ясно,но в случая не се получава хубава дискриминанта ... степен на 3та 4та и т.н.
офффф нормално ли е да правим по 4 контролни седмично и то на цели разделиомръзна миии, ноември е най-гадния месец в у-ще
![]()