- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
Мен ме чака същото, ама другата седмица.Първоначално написано от joannalof
Само другата ли ... имаме сигурно около 12-13 предмета и тия 2 седмици от ноември всеки ден правим .. другата пак така се очертаваПървоначално написано от slicky
пък декември - учене за класни
януари-поправяне на оценки ....![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мине ли 10 клас, после не е чак толкова трудно, ако знаеш целите си.Първоначално написано от joannalof
Хора, тоя 10-ти клас ме побърква.... едва сме почнали, а вече дори не ми стига времето да си науча по всичко, по което имам, да не говорим да се занимавам с други неща....![]()
и аз съм така
другата седмица поне 4 контролни
При мен пък натовареността не е чак толкова голяма.Уча си по основните предмети,които преценям,че са важни,а по другите не влагам особено труд и все пак изкарвам хубави оценки.Поне засега всичко е нормално.Естествено,има предмети,които са гадни и трябват малко повече усилие,но не е непостижимо.
Не знам,при мен е така.
И даже много бързо ми се струва,че лети времето.Ей сега ще стане декември и после празниците.Обаче пък ще има класни,а пък после и оправяне на оценки......Това вече е притеснително.
В коя (каква) гимназия/техникум учиш?![]()
Мен още от сега ми се `зема акъла..
за жалост ми е до болка познато ....ставам в 8 и пак не успявам да науча по всичкоПървоначално написано от Fiction7577
![]()
`only God can judge me!
оф не ми се мисли за утре , трябваше да уча по география, но яко ме мързеше. Явно пак ще трябва да уча в междучасията + това имаме 7 часа ......... Поне часовете ни ще са намалени с 5 минути ( от 45 на 40)
Nulla
Наистина след декември времето сякаш тече по - бързо... въпроса е дотогава какво правя![]()
Информационни технологии имам за последно този срок и край, така че трябва да поправя глупавата петица на Аксес.
Да идва 11 клас и това е.![]()
Уча в ЕГ,английска паралелка.Не съм от София.Първоначално написано от Fiction7577
Просто явно умея да си разпределям времето добре,което в повечето случаи ми се вижда доста трудно,но все пак изглежда,че успявам.![]()
А в 11 клас ми се вижда доста по-трудно.Там идват вече и мислите за изпити,матури.. Да си седим 10 клас най-добре.![]()
TGIF, хора (: малко петъчно-съботно-неделна почивка :}
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
То и аз не съм от София, ама просто ми стана странно... явно имам някакъв проблем с времето, все не ми стига за ученеПървоначално написано от Colouring
![]()
Предлагат ни зимен ски лагер с 4 нощувки за 150лв, в хубав хотел в малък курорт в Рила оообаче е точно от 25-30 декемврии това че е по Коледа ме спира? дали си струва
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Ти реши къде искаш да бъдеш, с класа си или у дома.![]()
Ако парите не те затрудняват и класът ти е приятен-отивай.
Аз много ще се изкефя на такова пътуване,дори и по Коледа.Само че 1.няма кой да ни предложи подобно нещо и 2.аз с класа нямам мерак да ходя.![]()
Поддържам същото мнениеПървоначално написано от Colouring
![]()
Хораа,по физика ни даде да отговорим на този въпрос- Защо когато натрием линия с вълнен плат и я доближим до накъсани листеча,те се закачат за линията? Отговорете с 4-5изр.
предполагам е елементарно,ама не ме бива в тая наука и тва е![]()
по учебник на 9кл сме
Щото във вълненият плат има повече електронни частици, които предизвикват наелектризирането...от там листчетата сигурно се привличат... нещо такова трябва да е.
Мисля си, че това е точков заряд, но също хич не ме бива в тая наука и не знам..
just found http://www.google.bg/search?gcx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=First+Certificate+Expert+Teacher's+Book.pdf
с 2 думи - тестовете, които тая по АЕ ни дава ;д
(SUN)
защо избяга?..❞
по кой учебник![]()
ние сме Upstream B1+
Ние също.Първоначално написано от joannalof
![]()
Ние сме по учебник, подготвяш за Първи Сертификат, пък аз сигурно няма да го държа...
ами first certificate expert :} макар че в момента се готвя за CAE![]()
защо избяга?..❞