- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
Аз съм профил биология
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Ами историята?Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
И аз ще следя темата, ако поне тази се запази.
От 15-те книги прочетох около 5-6, другите ги бях чела повечето.
Списъка с учебниците ми казаха, че е закачен вече в у-ще, на 15-ти ще му хвърля едно око, но не мисля да купувам тая година учебници. Може би само по езиците, биология и физика. Миналата година само по тези предмети ползвахме учебници. Ако знаех, нямаше да се прелъгвам да си ги купувам всичките.![]()
Тая година ще видя дали мога да го пробутам на деветокласниците.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Що? Аз като бях 8-ми кл имах интензивно изучаване на английски и пак си учихме и другите прдмети за 8-ми кл, в 9-ти за 9-ти кл материала и така?????Първоначално написано от DesireToFire
Ами аз тази година бях 10ти и взимахме материала за 9ти. По химия примерно учихме органична химия, а това с преговора с разширение от 8ми клас ще го учим сега. По География не учихме само за България и прочие.. В 8ми клас имах 19 часа английски, математика, БЕЛ, ИИ, Музика и ФВС.Първоначално написано от mlakniwe2
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
А гледали ли сте филмите, които са по книгите? Ако "да" кажете кои най много съвпадат или до колко филма съвпада с книгата?![]()
Аз също ще бъда 10. клас тази година.. Гледала съм, от книгите, които имахме да четем през лятото, "Ромео и Жулиета"(196Първоначално написано от Honest
- да, съвпада с книгата, "Хамлет" (1996) - съвпада, "Робинзон Крузо" - сериал съм гледала, но не знам дали съвпада изцяло, "Граф Монте Кристо" (2002) - съвпада... Надявам се да съм ти/ви помогнала
![]()
Не знам какво ще гледате на филм, но повечето книги са си класика и си струват четенето. Особено "Робинзон Крузо" и "Граф Монте Кристо" са си просто задължителни, но и много приятни книги.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
"Бел Ами" също на мен лично много ми хареса.
Не знам,аз ги прочетох не защото са от списъка със задължителна литература,а просто защото са си класика и си струват четенето.Няма как да пропуснеш "Граф Монте Кристо" просто...
Аз съм в ЕГ английски с немски.![]()
http://zamunda.net/details.php?id=97782&hit=1 /чела съм и книгата-НЕВЕРОЯТНИ, а и филмът е 6 часа..доста е подробен/
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
А кой от всичките филми за "Граф Монте Кристо" съвпада? (гледала съм 4 различни версии)
Btw, аз съм паралелка математика с АЕ
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Ейй колко хора има с моя профил ( ае-не)![]()
Аз и филмите не съм гледала
![]()
А по Биология какво се учи?
![]()
Ех 10 клас, златната среда сме. Сега трябва да си починем че 8,9 - първите години а като дойдат 11,12 - матури, ще пада "четене" както казват бабите.
Здравейте на всички!![]()
Аз също ще се присъединя към тези,които са в езикова гимназия с английски и немски.Ще си призная,че от книгите по списъка прочетох Хамлет,която наистина ми допадна и съвсем скоро ще довърша Дон Горио.Иначе през лятото четох на английски език "Pride and Prejudice" и "Mr.Monk goes to Germany" и това е общо взето![]()
Имали такива като мен,на които им предстои тепърва да си купуват учебници?Аз лично смятам вече наистина от утре да се заема.
Вие иначе как си прекарахте лятото?Имали напиращи да се завърнат в класните стаи?![]()
Аз те съветвам да не бързаш да си купуваш учебниците още преди да сме почнали.Първоначално написано от sweet_bunny
Аз ще изчакам поне седмица след 15-ти, за да видя по кой предмет въобще ще ми трябват учебници. И дали ще мога да си ги взема от 11 клас.
Ние миналата година учихме с учебници и от старата и от новата програма. Не знам всички ли са били така.
Някои съученици обаче се бяха прецакали да си вземат учебници още преди да сме започнали и след това се чудеха какво да ги правят, защото половината се оказаха ненужни.
И спря да се върти за миг земята..
Запис тук
През учебната 2011/2012 щебъда 10 клас
във ПМГ Велико Търново с профил биология и химия
втф, външно оценяване?!
ма недей да ме плашиш така ;сс
при мен учебниците саа в сайта на гимназията ми(нищо, че половината са им объркани издателствата и/или авторите
)
Литературата ми се струва интересна, не че Граф Монте Кристо ме накара да я прочета.. хах, 2 томчета ^-^
като цяло, очаквам да е трудна година, но ще се справим някакси
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз не съм взимала учебници. И ние миналата година имахме такива и от старата, и от новата програма. Само по БЕЛ си знам учебниците, ама няма още да ги купувам.
Миналата година се прецаках и си купих по информатика учебници за 50 лв. и нито веднъж не съм ги отворила.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Не сам чела Граф Монте Кристо, но ме убеждавате да я прочета.![]()
Иначе като цяло всички книги са интересни. Струват си!![]()
И аз не съм си купила учебници,но няма и как да го направя,защото не знам на кои издателства трябва да са.В сайта не пише..На нас обикновено ни казват вече като караме първите часове... Всеки учител си казва какъв учебника иска и на кое издателсто и оттам нататък ако можеш да си ги намериш на старо-супер,ако не-купуваш нови..
^ и при нас е така![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
така не ми се почва тоя 10ти клас .... това ни е последната година спокойствие, мама му стара ....от 11 ще се ходи по уроци, курсове, глупости
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Щом преминахме към двуцифрените числа, работата не отива на добре..![]()
Сега ще ми е най-натоварената годинаИначе учебници имам, остана само още един за доизясняване. Вече го нямам страха, че съм за първа година, но се появи страха, че ще ми падне нещо на главата от тоя ремонт дето го направиха.
Та в вдругиден от 11ч. войната започва, така да се каже.![]()
^ Вие пак добре - 11:00, ние сме от 9:00. Няма да мога да се наспа.Иначе за 2 часа има-няма ще ни пуснат.
И на кафе. Но другия ден.... сад.
![]()
Е то и от 11 не е голяма радост. Ще имам повече време да се панирам от приближаващата среща с някои от учителите ми.Иначе, ако по програма ни се падне да имаме в петък математика, химия, биология, физика, руски ще се садваме масово хуманитаристите.
![]()