.
Отговор в тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 437
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Успешна година на всички.

А що се отнася до времето, сякаш със всяка година минава все по-бързо..

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Успешна година и от мен Дано да не е много трудна

Супер фен Аватара на Shines
    И от мен успешна година !

Град
    Planet Earth
    От мен също успешна година !
    Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    успешна година на всички : )) и аз се присъединявам към темата (уча във финансово-стопанска гимназия с профил банково дело)..от книгите започнах да чета Дон Кихот изглежда интересна : ))
    `only God can judge me!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Хайде на всички да ни е успешна годината Иначе утре имам математика и химия /и на 17 вероятно пак/. Много ги обичам тия предмети Но имам нов учител и бая ме е страх. Нямам си представа какви са му изискванията, ако от първия ден започне да крещи... абе it's шубе time

Спор(Т)на учебна година - много да бягате и да не ви пишат отсъствия. [/b]

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ейй как мина при вас?
    Аз като ги видях зайците и ми стана тъжно,защото си спомних как бях на тяхно място и колко беше хубаво
    МОМИЧЕ!

Ми как да мине. Лекция 2 часа, която никой не слушаше. Говорихме си с класа, разтъжавахме се, шегувахме се и така. След това с класната в класната. След това с класа без класната на разходка. И всичко ОК.

Мега фен Аватара на xoxi
    На нас ни казаха, че утре ни е първото входно. Nice, a?
    И спря да се върти за миг земята..

При нас беше разходка от кафето до стаята и обратно.... дойдат 10 излезнат 15 ........ нагледахме се на зайчетата снимаха ни от телевизията по живо по здраво утре три разказвателни предмети.Програмата ни е натоварена с изключение на петък имаме тогава 6 часа ,от които 3 разказвателни.През другите дни 7 часа натоварена е програмата... Сега като почнат входните нива.................
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Цитирай Първоначално написано от powerman
    При нас беше разходка от кафето до стаята и обратно.... дойдат 10 излезнат 15 ........ нагледахме се на зайчетата снимаха ни от телевизията по живо по здраво утре три разказвателни предмети.Програмата ни е натоварена с изключение на петък имаме тогава 6 часа ,от които 3 разказвателни.През другите дни 7 часа натоварена е програмата... Сега като почнат входните нива.................
    Абсолютно същото положение с програмата и при мен... Хубавата част е, че имаме повече испански
    B

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    хах на нас директорката ни каза (9-12кл) да останем на двора да ни кажат програмата и в коя стая сме.Обаче аз като видях през каква тълпа трябва да мина за да стигна до класната и се отказах... та така утре не знам в коя стая сме нито какво имаме 1 час Иначе хич не искам входни Чудя се на какъв език(бг или ае) ще са ми входните по разказвателните

Мега фен Аватара на Colouring
    И при мен не мина много зле.Отидохме,оказа се,че ще имаме нова ученичка в класа.Никой не слушаше самото тържество(?!),то и нищо не се чуваше,но това е отделен въпрос.Седяхме там сумати време,видях се с класа(не че имах голям мерак),влезнахме в училище и госпожата ни каза програмата за утре.Тя искаше да я продиктува за цялата седмица,но никой не носеше химикал. Само за утре си знам какво ще имаме,вече ще си я запиша тия дни..
    След това стана малко тъпо,защото всички класове се бяха уредили да ходят някъде,само нашият клас се разпокъса и всеки си пое накъдето му скимне,ама какво да се прави..Аз също с приятели навънка и така.
    От утре почва мъката.

При мен също не беше особено голям кеф. Сменени са ни половината учители, тъкмо свикнахме с другите и айде пак. Имаме и нова класна, за което доста съжалявам.

Освен това въобще не съм на вълна "даскало". Не знам как ще я почна тая година, наплашиха ни от сега, че в 10 клас е най-големия зор..

Мега фен Аватара на Colouring
    Абсолютно не е най-големият зор.Точно пък в 10 клас,според мен,можеш да си отдъхнеш малко.Осми клас ти е напечено,защото си заек.В девети ти влизат пак всички разказвателни предмети и много трудно се свиква.В 10 си е всичко постарому,свикнал си вече и някак си спокоен.В 11 вече почва тормоза,пък за 12 да не говорим.
    Всички ми казват,че в 10 е айляк.Не че няма да си учиш,просто няма да ти е толкова напрегнато.Не знам колко е вярно..

Иначе и ние може да имаме нови учители,но не е сигурно.Нищо не ни казаха по въпроса,утре ще разберем.Аз се радвам,че класната ни е същата! Много готин човек.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Абсолютно не е най-големият зор.Точно пък в 10 клас,според мен,можеш да си отдъхнеш малко.Осми клас ти е напечено,защото си заек.В девети ти влизат пак всички разказвателни предмети и много трудно се свиква.В 10 си е всичко постарому,свикнал си вече и някак си спокоен.В 11 вече почва тормоза,пък за 12 да не говорим.
    Всички ми казват,че в 10 е айляк.Не че няма да си учиш,просто няма да ти е толкова напрегнато.Не знам колко е вярно..

Иначе и ние може да имаме нови учители,но не е сигурно.Нищо не ни казаха по въпроса,утре ще разберем.Аз се радвам,че класната ни е същата! Много готин човек.
    + на нас по физика са ни сменили учителя... сега ще е един ,който за 5литра ракия ще се разберем..... Утре ще видя учебниците по които ще учим да видим дали ни съвпадат с някои от съфорумниците

В България трябва да съм 10ти, но тук в Испания съм 11ти.Иначе учим материал за 10ти клас.. абе като цяло в България пичове, си учите много излишни неща които изобщо няма да са ви необходими !! Но пък за това част от вас са много по-умни от тукашните ученици да не кажа голяма дума, но почти всички българи сме по умни от тъпите испанци

Цитирай Първоначално написано от alexilaiho
    В България трябва да съм 10ти, но тук в Испания съм 11ти.Иначе учим материал за 10ти клас.. абе като цяло в България пичове, си учите много излишни неща които изобщо няма да са ви необходими !! Но пък за това част от вас са много по-умни от тукашните ученици да не кажа голяма дума, но почти всички българи сме по умни от тъпите испанци
    + Братовчед ми живее в Испания и ми е казвал абсолютно същото
    B

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    10 клас си е най - трудния поне тук. Тази година за последно имам химия, биология, физика и руски. И, о чудо на съдбата, всичките тези предмети ми куцат Така че, ако искам свястна диплома тази година трябва да се мъча адски. И в 11 клас всичко става прекрасно и весело
    Иначе е станало някаква традиция учебниците по руски да са ми проблем. Трябва да намеря нещо дето го няма дори на сайта на издателството.
    Пфф, надявам се тази година документите ми за освобождаване да минат по - бързо, че нашите секретарки имат уникалните качество да те гледат все едно си убил някой

И на мен 10 клас не ми се струва някъв айляк. Точно 10ти имам най - много предмети, идва и практиката, збут-а ( ) и там още специални предмети. И, Боже, икономика о.О Защо? Не стига ли, че не харесвам географията, ми то сега и икономика. Вчера ни съобщиха колко изключително трудно ще ни е да си извиним отсъствията с бележка от родител. Някакви тъпи схеми, измислени от още по - тъпи парчета трябва да минаваме, за да се извиним по домашни причини. Blah

Класната ни е същата <3 Смениха ни якия учител по история : ((( и сега сме с тая, дето бяхме в 8ми клас. Поне не сме с другия господин, защото едва ли много хора щяха да изкарат при него :Д

И все пак не очаквам нещо кой знае колко да ми натежи в 10 клас. Ще го мина, пък 11 вече като ми се махнат от главата биологията, химията и там другите, които ще ги разкарат, ще се чувствам по - добре :Д.

P.S Тук в тази тема като гледам повечето имена и се сещам преди 2 години как със същите хора треперехме какво ще ни очаква в 8ми клас Еххх :Д:Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз чак сега като си преглеждах програмата осъзнах, че тази година няма да имаме музика и изобразително.
    О, как ще ми липсват тези часове. Бяха ми перфектни за разтоварване. И учителите много харесвах.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Аз чак сега като си преглеждах програмата осъзнах, че тази година няма да имаме музика и изобразително.
    О, как ще ми липсват тези часове. Бяха ми перфектни за разтоварване. И учителите много харесвах.
    +1

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Мда.... нашата по изобразително беше доста сбъркана, направо луда... ама падаше смях

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Оф тва много тъпо бе...единствените предмети,в които можеше да починеш и да се отпуснеш, ги нямаа Отделно половината ми учители са сменени=яко учене,за да се доказваш на ново..не че при старите не се учеше,но някак си като знаят,че си си редовен,правеха компромиси..Отделно програмата ми е супер тъпа..има дни,в които имам по 3 разказвателни предмета,и такива,в които имам само 1..тцтц не се научиха тия хора...откакто съм на даскало веднъж не са направили програмата както трябва..

btw.всички ли ходихте на даскало днес..аз реших да пропусна,щото още нямаме дневници..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си