.
Отговор в тема
Страница 5 от 18 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 437
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Аз ще ида, защото дневници имаме още от вчера. Двама от класа изгърмяха със 2 неизвинени отсъствия вече, имаме и 2 двойки.

Бързаме да наваксваме нещата! :

И ние имаме дневници, имената и учебните предмети не са написани, но ни пишат отсъствия.. От другата седмица започват входните и просто не знам какво ще правя

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз и вчера,и днеска си спестих по един-два часа.Вчера отидох за втория,пък днеска освен че отидох за втория,си тръгнах и след четвъртия. Ами така де.. нямаме дневници,учителите не пишат отсъствия,пък и е събота и целият народ го няма.
    Аз май ще имам само нов господин по Етика и Право,физултура(мейби) и предполагам още някой,но вече другата седмица ще разберем.
    След празника ще ни се входните и съм доволна,че от другата няма да ни почнат.

Охоо, вие сте добре щом можете да пропускате часове, дори и дни.
    При нас няма такъв филм. даже направихме две входни. часовете НЕ бяха намалени. Но и на нас ни сменят даскалите. Идват някакви строги и взискателни. Кофти... Програмата що-годе я бива. Единия ден имаме 3 разказвателни, два дни - 2 разказвателни и два дни с по 1 разказвателен.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес си е учебен ден, не виждам абсолютно никаква причина да се отсъства.
    И ние нямаме дневници, нито пишат отсъствия, но не се и налага. Всички си бяхме на училище днес. И не само ние всъщност. Сигурно малко са били хората, които са си намерили нещо жизнено по-важно за правене.
    И спря да се върти за миг земята..

Рано е да се каже дали е трудно в 10 клас.Силно се надявам да е по - лесничко

Здраве и успехи на всички

П.С: Това съкращение "ЗБУТ" ме побърква от смях, честно!
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Къв е тоя ЗБУТ бе ?

Ииии аз не разбрах? ЗБУТ?

Ами хората, които учат в така наречените "техникуми" или сега май се наричат "професионални гимназии" имат този предмет

ЕДИТ: ЗБУТ - Здравослвони и безопасни условия на труд
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Дали ще има входно по етика и право (психология), че се чудя да седна да прочета утре някой и друг лист...

При нас няма да има. Господина каза, че Етика и право си е съвсем друг цикъл. Но за вас не знам.

Би трябвало да няма, защото двата предмета нямат нищо общо(с изключение на даскала де ).

Все още не сме имали... чакам да каже г-на ни. Но се надявам, да няма... все пак това е съвсем друг предмет.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Чух, че тая година ще е тегаво. От книгите.. 3 ги почнах и стигнах до средата, ама като ми стават скучни.. ги зарязвам. От втория ден почнаха с входящи и хич не се изкефих, ама какво да се прави...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на Colouring
    Леле,вие сериозно ме изненадхте.Как от днес още входни бе?
    Ние все още преговаряме.Но пък петък,освен Физиката,нямаме други разказвателни и тия два дена ни беше лека програмата.Другата седмица вече ще е тегаво..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По ФВС ще ни преподава каратист
    Ще имам друга учителка по английски и ми са адски смесени чувствата.
    И още повече се убеждавам какъв свестен директор имаме

Ами да, ЗБУТ е Здравословни и безопасни условия на труд. Чудно в понеделник 2 часа при Стоичков, забележете Викат му Камата, щото винаги си носил кама в себе си ... След това 3 часа практика и накрая Техника на строителството Понеделник ще е кофтЕ :Д

Иначе и при нас не пишат отсъствия, няма дневник, вчера доста хора ги нямаше от класовете. Днес дойде директорката да ни се скара на целия клас, защото вчера имахме 2 часа Сградостроителство и решихме втория час да се разкараме - то тая и без тва нищо не правеше... Та, както и да е, още на 2рия ден почваме малко тегаво в отношенията с директорката, жалко за нас. Входните почват чаааак след празниците, доволна съм, ще имам време за всичко. Г-на по икономика е някакъв пич, малко ме приспива с нещата, които говори, ама на мен честно казано този предмет не ми е много интересен.

Понеделник ще е тегаво...
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Като си гледам програмата и направооооо... ми се плачеееее

Моята програма по-бива. Имаме най-много по 2 преразказвателни на ден. (като не броим само че имам по четири часа физика седмично). Някои от входните ще ги правим чак към началото на октомври, а други - до края на месеца.
    По бълг. пак сме с директора и той вече ни даде мини контролно, което нарече писмено изпитване, ама си беше точно контролна.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Сега избягвам да мисля за училище. Още ми е ненастроено. Мисълта за входни веднага я отхвърлям, щото кат почна да ги мисля се сдухвам. И за това ся си ми е много добре, но след няколко дена когато яйцето опре до задника ше мрънкам.

хаха, и аз като си гледам програмата и ми се иска да заплача- по 3 разказвателни всеки ден освен сряда , wtf? Входни имаме другата седмица и трябва да се разуча , ама хич не ми се започва
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Оххх Боже, от какъв зор трябва предметите да са с толкова дълги имена?! Просто се чудя, коя умна глава го е измислила, видиш ли да се казват само химия, биология не е достатъчно
    Иначе утре ми е първото входно за годината и то по руски
    Снимките ми за документите станах чудни, не мога да го повярвам още

Много ме е яд, че сега трябва да учим предмети, които не харесваме и не ни влекат, нооо такава ни е учебната програма.. Вие как мислите? Няма ли да е по-добре, ако избираме какви учебни предмети да учим? На мен например математиката ми е слабост, но сега трябва да ходя на уроци и да давам пари, само за да имам прилична оценка.. Сега не ме упреквайте, знам че другите предмети са за обща култура, но някак си да преобразуват системата..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абе, че ме е яд, яд ме е Добре бе, след като съм в хуманитарен профил, как се очаква аз да ги разбирам математиката, химията и пр.? И това като се смеси с тая мания всичките учители да мислят, че предмета им е единствен и незаменим, и сме длъжни да знаем ВСИЧКО.
    Това за общата култура ми е адски смешно понякога. Видиш ли аз излизам с приятелите си и почвам 'А ти, приятелю Х, знаеш ли че монозахаридите..." и почвам да редя биологически локуми, подплатени с ръкомахане в стил професор Вучков

Цитирай Първоначално написано от YSMF
    Абе, че ме е яд, яд ме е Добре бе, след като съм в хуманитарен профил, как се очаква аз да ги разбирам математиката, химията и пр.? И това като се смеси с тая мания всичките учители да мислят, че предмета им е единствен и незаменим, и сме длъжни да знаем ВСИЧКО.
    Това за общата култура ми е адски смешно понякога. Видиш ли аз излизам с приятелите си и почвам 'А ти, приятелю Х, знаеш ли че монозахаридите..." и почвам да редя биологически локуми, подплатени с ръкомахане в стил професор Вучков

Това ме застреля, заклевам се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си