.
Отговор в тема
Страница 6 от 18 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 437

Мега фен Аватара на Colouring
    Абе ясно е,че образователната система в България куца.Винаги е било така и винаги ще бъде.
    Аз повечето учебници вече си ги намерих втора ръка. Останаха ми само 2-3.Ние тая седмица входни нямаме,чак от другата почваме,но като се замисля какво учене трябва да падне тия четири дена,през които няма да съм на училище...малеееееее!

Мега фен Аватара на xoxi
    Мен цялата подготовка ме съсипва.
    Не може ли просто да ходим на училище с една тетрадка, да правим контролно веднъж на всеки месец и всички да слушат в час?!
    Защо трябва да се занимавам да търся тетрадки с еди-колко си листове (по всеки предмет си имат изисквания), да тичам за снимки, за бележници, да подписвам наредби, да тичам при секретарката, после до директорката. Да си губя времето в ходене по другите класни да разпитвам за учебници.. Да мисля за моливи, химикалки, гумички, острилки, линий, триъгълници..
    Ето тези дребни неща ми убиват желанието на мен !!!!!
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    deamn... и аз съм 10 ти клас и усещам че тая година ще ми е най трудната остави по 3 разказвателни на ден а и 6 часа математика а аз я мразя толкова много
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Аз се чудя защо като си в езикова гимназия трябва да имаш и предмет математика? Това ми е супер странно, аз съм забелязала, че на хората, на които им се отдава език, не им се отдава математика. За какво ще ми послужи тази математика. Тези уравнения кой ги използва в живота? Ще кажете: математиката трябва да се учи, за да развива мисълта и логиката на учениците. ОК, да измислят някакъв друг предмет за развиване на логическото мислене, например логически задачи.. Но това си е лично мое мнение, надали някой точно мен ще чуе.. Ние учениците нямаме право на глас за нищо.

Не знам защо толкова се оплакват учениците от тази Математика.Аз предпочитам хиляда пъти нея,преди някой разказвателен,примерно.Даж е понякога ми е интересна.
    Иначе днеска госпожата по Литература много добре ни препита целия клас... никой нищо не знаеше.Всичко сме забравили.СРААААААМ!
    По История тая жестоко ме стресна за класната.С учебниците пък е пълен ад-кой какво намерил,пък какво му трябвало,пък колко пари,пък на еди кой си приятеля щял да ми намери Физика,а оня там Химия,пък ще съм с тетрадката на третия...Ще ми гръмне главата.

абрр, абррр, бррр...
    Математика х9 на седмица ;д
    сега покрай входните изпушвам ;х
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Почти всички по-горе се оплакват от математика, аз предпочитам по 10 часа математика на седмица, отколкото да имам 8 часа Биология и 6 часа Химия и още 2-3 профилиращи предмета.

Някъв ад е. Наблъскаха ни входните първите два дни от другана седмица. Имаме 6 входни за 2 дни. И после що не сме учили...

Всеки даскал гледа себе си и да се оправи с входните набързо и хич не ги интересува, че имаш по няколко входни на ден..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Е, по закон входните и контролните не трябва ли да са по едно на ден? То именно за това днеска имахме проблеми, защото географията, БЕЛ и биология се падат в един ден, а не можело.
    По незнайни причини сенсей много ми хареса. Як човек, но по предмета му хич ме няма Утре първи час при нова учителка, нямам си на представа какво да очаквам
    Иииии чак другата седмица ще минавам през комисия, от 5 приемни дни се оказа, че доктора идвам само през единия

Ох,леле хора, бръмна ми главата.. днес имахме две входни (дори не бяхме предупредени за тях :X )май ги направих де, ама е толкова нечестнооооооо ;x утре имам още две входни и в понеделник още три(е тва са истински страшните входни) и на всичкото отгоре съм в специализирана паралелка по немски и имам супер многото думи за понеделник...през "ваканцията" ще пада голямо учене
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Днеска тая по английски направо ме разби. Вчера също имахме часове при нея (2 един след друг), при което тя ни каза, че смята утре (б.р. днес) да ни е входното. Ние и отказахме, тъй като вече трябваше да учим по немски за следващият ден. Разбрахме се, да го правим другата седмица.
    И днеска тая жена пристига със листите и почва да ги раздава!
    Питаме я защо ще се проведе сега входното, след като се разбрахме, а тя отговори "Ааааа, ми да, разбрахме се, ама напечатах ги вече и...."

Поне добре, че е английски и що-годе се оправяме без да сме пипнали нищо от няколко месеца... че ако беше някой разказвателен, край!

Имахме и за пръв път Етика и Право. Като взехме първият урок, ми се стори приятна, все пак каквото и да е, едва ли ще е толкова отвратителна колкото онази логика!

И така..

От сегашните 11 клас ми казаха, че Етика и право е много по-приятен предмет, отколкото Психология и логика в 9 клас. Още не съм карал такъв час, но и аз си мисля, че няма да е толкова гаден, колкото логиката..

Господина ми по Етика и право е тоооооооооооооооолкова скучен.Не,няма такъв флегматичен и бавен човек просто!Отсщява ми се всякаква етика,всякакво право..
    Аз 8 клас примирах за тая Психология,пък накрая се оказа доста скучно.Открийте ми разликата между лимон и портокал.WTF?Пък аз мислех,че ще се задълбаем в някакви дълбоки психологически мисли. Ta нямам големи очаквания и за тая година по този предмет.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Господина ми по Етика и право е тоооооооооооооооолкова скучен.Не,няма такъв флегматичен и бавен човек просто!Отсщява ми се всякаква етика,всякакво право..
    Аз 8 клас примирах за тая Психология,пък накрая се оказа доста скучно.Открийте ми разликата между лимон и портокал.WTF?Пък аз мислех,че ще се задълбаем в някакви дълбоки психологически мисли. Ta нямам големи очаквания и за тая година по този предмет.
    Вас ви караха да откривате разликите между лимона и портокала ли?

Иначе ние не че задълбахме в някакви човешки мисли, но учихме кога можем да видим дали отсрещният човек ни лъже, какви са признаците, защитните реакции на индивида, дори за сексуалните контакти и какво ни подтиквало да ги правим..

Не знам другите какво са учили по Психология..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ООхх аз днес (вече вчера) имах 1 входно,за което не бях предупредена.. по етика .. и това е добре

Гледам народа само се оплаква. Какво да се прави тия даскали искат да ни убият с контролни - бавно и мъчително. По Английски сме с учебника на Кембрижд - Objective first certificate.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз пък още нямам входни
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Днес разбрах какъв мит е моя 'перфектен' английски. Правя грешки, което адски много ме мотивира да се старая повече. Все пак това ми е кандидат-студентския изпит, вероятно и матура ако не избера историята Просто ако не оправя времената ще гледам ЦИЕК през някакъв страшно крив макарон. Иначе учителката ми харесва, личи си че си разбира от работата.

Мисля, че съм в най-лошият клас в целия град. Сякаш с конкурс са ги избирали.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Мисля, че съм в най-лошият клас в целия град. Сякаш с конкурс са ги избирали.
    моят клас също - даже класният така ни каза
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на xoxi
    На нас вече ни мина входното по английски. Даже ни го върнаха. Справила съм се много добре. От 90 въпроса, имам 88 верни. Госпожата каза, че това е най-добрият резултат в класа. *минутка да се похваля*

По по-голяма част от останалите предмети входното ще е другата седмица, имам някакви очаквания само за математиката. Мисля, че ще се справя с всичко, защото и за моя изненада в главата ми е останал материала от миналата година.
    За другите предмети въобще няма и да мисля. Ясно ми е какви знания са ми останали в главата. Не очаквам нищо.
    И спря да се върти за миг земята..

Хора аз пък си мисля, че тази година ще е къде, къде по-трудна и от 8 и от 9-ти клас. Аз само като разлистих биологията и физиката и ми стана лошо!

Супер фен Аватара на pressiana
    Нашите учители са много готини! Особено по Етика госпожата, любима ми е просто. И предметът изглежда интересен .. А химията, физиката и математиката ще гледам да ги избутам някак ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си