- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
По английски учебника ми е на Oxford - Headway Pre-intermediate The Third Edition. Като цяло ми харесва учебника.![]()
Ние ще сме с червения на Solutions.
И спря да се върти за миг земята..
Не съм го виждала,ама издателството е Upstream.![]()
Ние сме с Opportunities for Bulgaria part 3 ...
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тази година започваме втората половина на Prospects Intermediate.
Upstream A2+ Part two![]()
леле, хора, тея дни не мога да ги усетя, че съм във "ваканция" |( да не казвам голяма дума, ама бая поучих особено по история и биология за входните в понеделник... и май накрая много учене,много учене..разочарование..дано не стане така, девие к'во правите..нещо темичката ни замря тея дни
![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
И аз съм 10ти тая годинаДано не е много трудно със всичките разказвателни, които сега са по 2+ часа. Следващата седмица съм затрупана със входни и тея дни само уча
![]()
А по английски ни прави на нищо от учене и проекти книги, нали иска да вземаме Advanced 11 клас..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И аз тия дни зубрих за входните.Веднъж мине ли тази седмица всичко ще свърши. Но дано и резултатът е добър. Понеже ако изкарам някаква четворка ще има да я поправям цял срок. Успех ви желая с входните!
![]()
Присъединявам се към групата 10 клас съмВсички казват,че тази година ще е доста трудно
има ли някой който ще е по учебника математика на архимед второ равнище ?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз съм с Upstream B2+ за 2ра година. Много тъп учебник, думи нямам.
Защо мислиш така?Първоначално написано от pressiana
Да се запиша хора.. Здравейте
Аз също.Първоначално написано от Amazin
^ И аз.
Обаче няма да си купувам учебник.
Миналата година само прах събираше в нас, та и него трябваше да чистя от време на време.
Учебникът по Английски език е на Solution - оранжев е. Поне по него ще учим до 1 срок на 11 клас.
Е някой ако е навит да си помагаме с някои задачи като закъсамеПървоначално написано от Fiction7577
ние попринцип работим по сборника Б и В група.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз съм навита (въпреки че учебника ни е 1-во равнище).Не знам точно коя група от сборника ще решаваме,но предполагам че е Б
![]()
![]()
![]()
Ми.. ако някой закъса с някоя задачка или нещо такова, да пише тогава... току-виж се намерил кой да ни измъкне от батака![]()
Оххх, почна вече седмицата на входнитеXайде късмет на всички и отлични оценки ^^
Късмет на всички и от мен.
Аз като си гледам програмата за днес изтръпвам направо. За утре не ми се мисли. Предполагам, че срядата ще е най-спокойна. Четвъртък и петък, най-много още някое входно за правене да е останало. Ама сега тези първите два дни са направо...![]()
Днес имах входно по Немски(което според госпожата е само първа част) и по География.За немския знаех-уж учих,ама да видим.И все пак няма да имам 6.За втората част трябва да се стегна.По география направих каквото направих.Не съм учила.
Утре ми е малко по-спокойно.Мисля,че няма да имаме контролни(или поне такива,за които не знам),но имам доста домашни и доста за учене.
Сряда ми е доста натоварено-по физика(за която се притеснявам ужасно много),биология и АЕ(мейби).
Тази седмица е ад,ама и другата ще е такава.
Успех на всички с входните!Каквото-това. (:
Въпрос-вие коя смяна сте?
Аз съм първа и така ми е по-добре честно казано.Въпреки че ставам рано я предпочитам пред втора,защото ми остава повече време за всичко.![]()
Ааа и ние сме първа и немога да дочакам втората смяна. Супер много ми се спи. Все още по-нищо не сме правили входни, нито пък гледам да наблягам на входните. Да си извадя някоя 5ца или 4ка и след това стагам са и 10 клас трябва да мине без проблеми. Айде успрех на всички.
ПП: уча в омг пловдив и мразя униформатА, но какво да се прави. Е ест понякога така СЛУЧАЙНО го пъхам в раницата..![]()
![]()