- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
Аз съм втора... и е ужасно..![]()
Първоначално написано от Fiction7577
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Първоначално написано от joannalof
Аз пък ще съм и с 2-те равнища ... имам всеки ден математика а в сряда имаме 2-ва поредни часа математика... утре ще ни изпитват , направо не ми се мисли !!! :X:X:X
тая година се очертава да е по-смотана и от предишнатавчера правихме входни по френски и химия на френски, ще имам 2 и по двете
шибан френскии
Днес беше ужааасен ден!! 3 входни почти едно след друго, за едно от които дори не знаехме... Ама кво да се прави.. Дано след като минат тея входни вече всичко да си дойде на мястото, че ми писна!![]()
входно по АЕ, после zzz, после входно по Биология![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По физика входното беше ЕПИЧНО. Хем не беше много трудно, хем имахме и кръстословица.
За най-голямо щастие темата беше Атомна физика, която ми е любима. Останалите тематики (Електромагнити, Кинетични) там съм "гола вода" както казват, 'щото мързелувах предишните години
П.П Търся учебник по Литература на "Кръгозор"...вече ги нямало в тираж..
Скайп: osoboso95 да се разберем за цената :P
Още ли ви натискат за тоя учебник на Кръгозор? Щото на нас вчера даскалката сетне се сети да проумее, че учебника е спрян от печата и трябва да го смени. Сега ще сме на Просвета, ама още не съм си го купила...
Правихме и входно по физика-ужас! Нищо не направих!![]()
А по биология падна епично преписване...![]()
Днес беше входното по биология. Всичко направих без една задача, която нито сме преговаряли като материал, нито ни е казвала че ще има подобни. Лично мнение - справих се добре. То с учене ставало, а не с 'Айде още малко дееее!'
Иначе за учебници, които са излезли от тираж, не мога просто да не спомена 'Нет проблем' Тоя учебник се подигра с мен и семейството миАз трябваше да намеря това чудо издадено през 1994. Открих го в на майната си в една училищна библиотека, в друга област на България
![]()
Иначе нямам на представа дали ще е полезно, но провери в руските сайтове за нещо. Веднъж намерих един комплект от 3 учебника+учебните тетрадки+ аудиото, който беше на издателство Анубис.![]()
Продавам учебници за 10 клас както следва:
1.Литература 10 кл.изд.Диоген
2.Биология 10кл. изд.Гея Либрис
3.География 10кл. изд.Гея Либрис
4.Математика 10кл.изд.Регалия 6
5.Етика и право 10кл.изд.Анубис
6.Химия 10кл. изд.Анубис
7.Информационни технологии за 9 и10кл.изд.Нова звезда
8.Български език 10кл. изд.Д-р Иван Богоров
9.Физика и астрономия 10кл. изд.Булвест 2000
Чуждоезикови учебници
1.Английски език Headway Upper- Intermediate
2.Smash/Student,s Book 2 изд.Macmillan
Цени 50-60% от коричната
e-mail: georg94@mail.bg
Здравейте и от мен : )))
Днес си купих учебника по физика, отворих го и реакцията ми беше -... никога не съм я разбирала тая физика
![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
I'm sick ...буквално!Вчера ми беше крив света, днес изобщо не можах да отида до училище.
За физиката какво да кажа - разочарованието ми като разбрах, че учебника ще е за две години и всички яки неща, на които се радвах, остават в 11 клас беше огромно
![]()
Някаква абсолютна скука ми е... само чета форума на СУ и пиша йероглифи![]()
Пич/ка, погледни го от добрата страна. При нас доста промениха учебния план, така че е много възможно излишния 12-ти клас да го премахнат !Първоначално написано от YSMF
Абе те плана едва ли ще го сменят, нищо че директора ни се извява като реформатор от както го назначихаИначе това си е от сума ти време разделение на учебника на две, но понякога загрявам изключително бавно
![]()
Току-що осъзнах, че има вероятност контролните ми по химия и математика да бъдат в един денМразя настинката
![]()
И аз съм така... хиляда формулии..Първоначално написано от poncho
![]()
В понеделник ни е входното по математика, а пък преди училище съм на урок по немски... ще трябва почивните дни да уча..![]()
При мен повечето входни минаха. Даже някои ни ги върнаха.
По математика получих очакваната оценка и съм доволна.
Физика - задачите бяха ужасни, имаше много въпроси и още толкова формули, но бях ги погледнала преди часа и ми бяха останали в главата. Реших си всички задачи, попълних всичко, сега остава да видя дали и вярно съм го направила.
Химия - първите няколко въпроса бяха лесни. Направила съм 5/6 от теста, надявам се поне това, което съм написала да е вярно. Всъщност сигурна съм, че е вярно. Ако имам грешка, ще е от недоглеждане.
Биология - Олеле! Едвам съм хванала тройката. Даже не ми се говори.
Информатика - това беше някаква пародия. Дадоха ни входните и след секунди всички листове бяха върнати обратно на госпожата, защото никой нищо не знаеше. Тя обаче ни ги върна обратно, отказвайки да ги приеме празни. Аз успях да реша една от задачите, помагайки си с интернет, когато тя не гледаше.
Информационни - същата работа. Там поне беше с ограждане. Пак си помагах с интернет.
Етика и право - да речем, че съм се справила някак. Другата седмица ще видя за колко.
БЕЛ - тук имам малко по-големи очаквания, поне частта с българския. Литературата не ми вървеше миналата година, съответно нищо не помня.
Всичко останало е за другата седмица.
Тези, които останаха са още по-отвратителни и надеждите ми все по-бързо умират.
Нямам търпение да свършва тази шумотевица около входните и да започва нормалната учебна година.
И спря да се върти за миг земята..
Здравейте! Аз също съм 10ти клас, в понеделник ми предстои входно по биология и доколкото знам в цяла България всички ученици правят едно и също, така че може ли някой който е правил да пише какво е било![]()
В цяла България?Абсолютно не вярвам.Кой ти каза?
И все пак-нашето беше за строежа на клетките,прцесите,извършва щи се в нея.. ъъ,не помня друго.![]()
Не вярвам да е едно и също в цяла БГ.
Нашите бяха за системите - храносмилателните, половите и т.н.
Кво да ви кажа.... очаквам да ми е добра оценката, а и доста преписване имаше.
По БГ вероятно ще е лош резултата, тая ми дръпна листа, с предлога, че се "въртя"...![]()
А по физика едва хванах 3!![]()
![]()
Средният успех на випуска на това входно по физика беше 3,30!![]()
![]()
Еми на нас така ни казаха.. не знам може и да са ни метнали нещо![]()
^ 100%
При нас десетите класове, в различните паралелки ни бяха различни тестовете, пък какво остава за цяла БГ.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Офф, вече ми омръзна от тези входни, искам по - скоро да започваме с новият материал. То всеки ден по нещо контролно... пхууу Тези учители цяла лято май са се побъркали.![]()
Леле,хора,този мързел ме убива.![]()
Имам наистина много за учене,но все не мога да се помръдна и да се захвана.Постоянно си отвличам вниманието.Всъщност,в момента не съм чак толкова натоварена,но дори и да съм,все не мога да седна и да уча като хората.
Не знам просто..
Не мога да се оттърся от безгрижните летни дни и сега с всички входни,тестове,изпитвания, оито предстоят.. и ми гръмва главата.Не мога да се съсредоточа изобщо.
И миналата година бях също доста отпусната.Изкарах отлични оценки накрая,но все си мисля,че трябваше да съм по-продуктивна.
Тази година същатата работа.Започвам годината с такова нежелание и мързел,че няма някъде.