- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10 клас учебна година 2011/2012
Благодаря, но няма нужда... Ще се оправя, надявам се. Дано всичко мине добре.Първоначално написано от Fiction7577
![]()
BrainlessROCKBABY, мисля, че ще е удачно да пуснеш тема, за да може повече хора да ти бъдат полезни.![]()
По-добре ще е да не пада до такова ниво.Първоначално написано от Fiction7577
Въобще да не се занимава с такива хора е най-добре.
И спря да се върти за миг земята..
Аз така си мисля, щото останах с впечатлението, че я е имала за добра приятелка.
Но и аз мисля, че може би най-добре ще е ако искаш пусни тема, повече хора да могат да ти отговорят.
не е толкова важно ;д мерси, справям се ^^
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Окей!![]()
Някой утре ще ходи ли на Черноризец Храбър?Провежда се във всички по-големи градове? състезание по математика![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
На нас нищо не са ни казали. Къв е формата на състезанието? Кво представлява?
http://math-bg.com/?page_id=2963
30 задачи,първите 10 са решимиякото е,че при непопълнен отговор получаваш 3т.,а при сгрешен 0, при верен - 5/6т. За първи път отивам,дано изкарам добър резултат,въпреки че конкуренцията е голяма.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
И аз не знам нищо за такова състезание.
ЕДИТ:Изпревари ме,благодаря за разсяснението!![]()
ще имате ли екскурзия? аз за нея живея LOL ;д
защо избяга?..❞
моята свършиибеше само за 3 дни в Карлово, Калофер, Копривщица и беше много яко
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
не!
и нямам голям мерак,честно казано.
по-добре така ;д
От моя клас някои заминаха на екскурзия, ама аз си останах... че яко го закъсах с оценките и сега трябва да ги оправям..![]()
С нетърпение чакам 13-ти декември!![]()
![]()
![]()
При нас организацията е плачевна.
Още никой нищо не е казвал за екскурзии, но има време все пак.
Аз никога не съм харесвала тези екскурзии с целия клас/випуск, за това и не съм особено заинтересована.
С 3-4 съученички си планираме наша екскурзийка, проучили сме всичко, само остава да видим кога ще е.
И спря да се върти за миг земята..
Ох,имам да уча по Биология,а не знам на кой урок сме.Супер!Винаги оставям нещата за последния момент,винагиииииии. Защо нямахме още четири почивни дни?
![]()
^ пак щеше да учиш в последния ден![]()
![]()
![]()
защо избяга?..❞
То това е ясно,но щях да имам още няколко свободни дена.![]()
И при нас започнаха вече с екскурзиитеЩе има зимно училище в Пампорово за 3 дни. Нямам си идея как са цените в курорта, според вас 150 лв. за 3 дни заслужава ли си?
![]()
Я виж, може да сте на въздух, почва и вода, защото ние сме тамПървоначално написано от Colouring
![]()
За Пампорово си заслужава, според мен. Най-важно е дали ти се ходи.Първоначално написано от YSMF
![]()
до голяма степен отивам заради хората![]()
защо избяга?..❞
Да побутна малко темата![]()
Почти е сигурно, че Пампорово ще бъде посетенИначе ме преследват някакви кандидатстуденстски депресии
![]()
*is back*
като извод от екскурзията:
2 кутии и 1/2 Pall Mall
2 запалки
остатъци от тревица по терасата
много фасове по покрива под терасите
1л. алкохол ;д
много храна
мноооого лафове![]()
защо избяга?..❞
о, не, с всеки изминал ден ми става все по-тъпо и скучно, не знам как ще издържа ;д иначе си уча само по важните за мен предмети - бел, история и езициза другите ми е все едно, дори 3-ки да имам - важното е да мина, не ми трябват тия излишни глупости..