.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: подарък

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Какъв е проблемът в животинчетата?Били лигави...и на 100 да стана,всяко нещо с овца ще ме зарадва.И Той ..и още много такива хора познавам,даже и възрастни.

Мило е ,символично е,кво я нападате сега.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Какъв е проблемът в животинчетата?Били лигави...и на 100 да стана,всяко нещо с овца ще ме зарадва.И Той ..и още много такива хора познавам,даже и възрастни.

никой не я напада като за начало.. символично, хубаво, ама момче и плюшка - сори, ама не върви..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    South of Heaven
    Ако той ги харесва-какво от това?Няма да му подарява ланци,часовници и сребърни гривни примерно само защото е пирето да се подаряват плюшки и неща с животинчета с:

имам и още един въпрос как към подаръка бих могла да включа и шоколадче. но не искам да му купувам шоколад много тъпо звучи. например някакво мече как яде шоколад или нещо такова. моля помагайте

Град
    South of Heaven
    Купи му от онези кутийки с формата на сърчице на Линд,червените.Ако ги има по това време на годината де.Ако ли не.-в обикновена кутийка,старшно са вкусни и без да са в сърцевидна кутийка :Д

Или пък от онези на Милка с формата на сърце,големите кутии,ама те не са толкова за подарък смисъл другите ми се струват някви по-лични.

еееееее много ти благодря dontcare

Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от vqra
    еееееее много ти благодря dontcare
    Няма проблем,успех (:

Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    Добре, наистина ли го мислите за нормално ? Ключодържател ? се едно да му подариш Фенерче с две батерии тошиба.. Нещо от теб на което да си закача ключовете, виж не е с цел обида този пост, но сериозно се замисли ПРИЯТЕЛЯТ ТИ и КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ.. Мечето иначе е хубаво като идея. Ще ти дам идея за нещо съвсем различно от това което ти смяташ да подариш. Излезте някъде сред прирорадата или някое хубаво място, вземи фотоапарат снимайте се, стараеш се да направиш невероятна снимка на която сте 2мата и купуваш една хубава рамка, искарваш снимката в фото, купуваш едно прекрасно мече, което да бъде достатачно голяма и ръчно намираш начина да направиш мечето как държи рамката.
    Напълно съгласна

anonymous708973
    Guest

ОВЦААА!!! Особено оная немската - Ohne dich ist alles doof

Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

ОВЦААА!!! Особено оная немската - Ohne dich ist alles doof
    Тва да нямаш предвид онези немските овчици (забравих ся как се казваха) черно-беличките ? С:

Тука имаше фен темичка на овцете,ама замря

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ако приятелката ми ми подари ключодържател... срам ме е да напиша какво бих направил

Извинявай ти на 12 или на 13 си ? Ключодържател бате, ама 100% !!!!! Подари му не знам и аз.. подари му и 1 химикал... аре следващия... ЛМАО !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ключодържател? .. you gotta be kidding me?!

Град
    South of Heaven
    Добре де,какво толкова?Щом на човека му харесват такива неща ,що трябва всички да нападате така...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре де,какво толкова?Щом на човека му харесват такива неща ,що трябва всички да нападате така...
    Щоту всеки си има мнение и вкусове ..

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Ако приятелката ми ми подари ключодържател... срам ме е да напиша какво бих направил

Извинявай ти на 12 или на 13 си ? Ключодържател бате, ама 100% !!!!! Подари му не знам и аз.. подари му и 1 химикал... аре следващия... ЛМАО !
    Момичето каза, че приятелят й харесва такива неща, какъв ви е проблема?! Моят приятел ми е подарявал ключодържател във формата на сърце с малки камъчета отстрани. Беше изключително стилен и красив, а и ми го донесе от Финландия.
    Аз пък съм му подарявала на моя химикал! Скъп, елегантен и на известна марка. А и знаех, че той харесва такива неща. Проблем?!
    Btw, аз бих му взела с мече, но ти си знаеш. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

да бе благодаря за любезноста и помоща безвас просто незнам как щях да се оправя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си