- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък
Какъв е проблемът в животинчетата?Били лигави...и на 100 да стана,всяко нещо с овца ще ме зарадва.И Той ..и още много такива хора познавам,даже и възрастни.
Мило е ,символично е,кво я нападате сега.
Първоначално написано от dontcare
никой не я напада като за начало.. символично, хубаво, ама момче и плюшка - сори, ама не върви..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако той ги харесва-какво от това?Няма да му подарява ланци,часовници и сребърни гривни примерно само защото е пирето да се подаряват плюшки и неща с животинчета с:
имам и още един въпрос как към подаръка бих могла да включа и шоколадче. но не искам да му купувам шоколад много тъпо звучи. например някакво мече как яде шоколад или нещо такова. моля помагайте![]()
Купи му от онези кутийки с формата на сърчице на Линд,червените.Ако ги има по това време на годината де.Ако ли не.-в обикновена кутийка,старшно са вкусни и без да са в сърцевидна кутийка :Д
Или пък от онези на Милка с формата на сърце,големите кутии,ама те не са толкова за подарък смисъл другите ми се струват някви по-лични.
еееееее много ти благодря dontcare
Няма проблем,успех (:Първоначално написано от vqra
Напълно съгласнаПървоначално написано от GetsugayaDAN
![]()
ОВЦААА!!! Особено оная немската - Ohne dich ist alles doofПървоначално написано от dontcare
![]()
![]()
![]()
Тва да нямаш предвид онези немските овчици (забравих ся как се казваха) черно-беличките ? С:Първоначално написано от PinkPan7her
Тука имаше фен темичка на овцете,ама замря![]()
Ако приятелката ми ми подари ключодържател... срам ме е да напиша какво бих направил![]()
Извинявай ти на 12 или на 13 си ? Ключодържател бате, ама 100% !!!!! Подари му не знам и аз.. подари му и 1 химикал... аре следващия... ЛМАО !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ключодържател? .. you gotta be kidding me?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре де,какво толкова?Щом на човека му харесват такива неща ,що трябва всички да нападате така...
Щоту всеки си има мнение и вкусове ..Първоначално написано от dontcare
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Момичето каза, че приятелят й харесва такива неща, какъв ви е проблема?! Моят приятел ми е подарявал ключодържател във формата на сърце с малки камъчета отстрани. Беше изключително стилен и красив, а и ми го донесе от Финландия.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Аз пък съм му подарявала на моя химикал! Скъп, елегантен и на известна марка. А и знаех, че той харесва такива неща. Проблем?!
Btw, аз бих му взела с мече, но ти си знаеш. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
да бе благодаря за любезноста и помоща безвас просто незнам как щях да се оправя