.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Не познавам никой

Здравейте!Тази година съм зайче и не познавам никой . Как да ги заговоря на 15-ти без да звучи тъпо.
    Моля, без обиди

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Можеше да пишеш в общата тема за осмокласниците ,но както и да е. Не се притеснявай. Всичко се случва от само себе си. Просто си казваш името и добавяш "приятно ми е " ,и нататък сам ще се получи разговора. Важното е да НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Не си само ти на тоя зор,спокойно.Все ще има и други,които не познават никого и няма да се чувстват особено комфортно отначало.Казваш си името,запознавате се,сядаш с някой на чин и оттам нататък тръгва разговор-за училището,за учителите,кой откъде идва,на кой какви му са интересите и така.
    Нищо трудно и непостижимо.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Можеше да пишеш в общата тема за осмокласниците ,но както и да е. Не се притеснявай. Всичко се случва от само себе си. Просто си казваш името и добавяш "приятно ми е " ,и нататък сам ще се получи разговора. Важното е да НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ.
    И не спирай да се усмихваш
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

И ти си кът мен.. Само, че познавам към 5 човека.. Отиваш и се запознаваш с тях без да се притесняваш.. В най-лошия случей ше те помислят за надута, така стана мин. година с едно момиче, затова че им казала "здравейте" била надута.. пфф отиваш и им казваш нещо и тва ее.. недей му мисли толкова..

Град
    Плевен
    Аз пък познавам всички, но не ги понасям
    Остави ги те да си се представят пред теб.. А ако с някой от съучениците ти имате сродни интереси още по-добре :]

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Не си само ти заек .. спокойно Всички от класа ти ще са си зайци .. така че .. няма от какво да се притесняваш или срамуваш .. все някой ще каже нещо преди теб

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Трябва да мислиш за 16-и и всичко си идва от самосебе си..

Аз преди 15 се запознах със зайка,която щеше да е от моя клас и с нея се намерихме на 15 и седнахме заедно... Иначе другите дни влизам в стаята с Добро утро,ала бала.. имаше закачки с някои и така...после всички се отпуснаха Не се притеснявай имаш 9 месеца, няма вариянт в койтод а не се запознаеш с никой . Най - лесно е с човека до който ще седиш и за момента сиг. ще движите заедно
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на ysmivka
    Те също никой не познават /или поне повечето/. На 15 се съмнявам да се запознаеш с повечето но когато се качите с класната си в стаята не сядай сам, а седни до някой така поне с един човек ще се запознеш. Не вярвам на някой да му звучи тъпо. Постепенно ще се запознаете едни с други. Не се притеснявай и всичко ще е ок. Бъди себе си!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Бъди усмихната и се дръж добре със всеки.

А и е по-добре да не познаваш никой....отколкото да ти се натресат хора, които не понасяш. Така че бъди спокойна.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Всички са минали през тоя прословут 8 клас и едва ли няма да се запознаеш с никого. За 1-2 седмици ще се опознаете горе долу
    Стига филми!

Цитирай Първоначално написано от ParadOx
    Всички са минали през тоя прословут 8 клас и едва ли няма да се запознаеш с никого. За 1-2 седмици ще се опознаете горе долу
    Стига филми!

Голям фен
    -- Хей здрасти аз съм Калинка (примерно)
    -- Здрасти аз съм еди кой си ..
    - От кое училище идваш , с какъв бал си ?
    И ето ти нормален разговор после все ще намерите за какво да си говорите
    Или всичко или нищо .

Град
    Пловдив
    Споко , и аз съм 8 клас и днес бях на преглед , само осмокласници бяхме . Много се притеснявах и аз никой не познавах , но отидох там , заговорих ги хората , бавничко , с много хора се запознах и тн. Така , че се оказа много нерви за нищо . Просто се успокой ! (Казвам го от личен опит) . Ето мен в момента повече ме притеснява , че учителите специално ни предупредиха да внимаваме , че по-големите си били взели моркови и сме щели да ядем бой ...
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Цитирай Първоначално написано от bettiie
    Споко , и аз съм 8 клас и днес бях на преглед , само осмокласници бяхме . Много се притеснявах и аз никой не познавах , но отидох там , заговорих ги хората , бавничко , с много хора се запознах и тн. Така , че се оказа много нерви за нищо . Просто се успокой ! (Казвам го от личен опит) . Ето мен в момента повече ме притеснява , че учителите специално ни предупредиха да внимаваме , че по-големите си били взели моркови и сме щели да ядем бой ...
    нали знаеш, че цялата тая работа с морковите е на шега.+ т'ва в повечето случаи не се стига до замерване с моркови , защото все някои учител прави забележка... да ти имам проблемите ;д
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Мега фен Аватара на Chacho
    -Здрасти!
    -Здрасти!
    -Виде ли пичовете?

Не забравяйте да си свършите разговора преди края на учебния ден.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Не го мисли толкова, т'ва само ще ти пречи. Имай предвид, че както и да протече денят, голяма част от съучениците ти няма да помнят подробности.
    Иначе хубаво ти казват да бъдеш усмихната, ама като усмивката е изкуствена винаги си личи. Позитивността трябва да ти идва отвътре. Т'ва попринцип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си