- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Коя смяна ще сте? И коя ви харесва?
Тази година коя смяна ще сте? Коя смяна ви харесва най-много.
Аз съм 11-ти клас и досега бях 1-ва винаги, а от тази година ще съм винаги 2-ра, направо побеснях![]()
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
emi parviq srok vtora...vtoriq parva predi pove4e mi haresvashe parva no sega vtora mi dopada pove4e az sa6to sam 11klas![]()
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Po me kefi da sam 1 pak zataz godina nqmam si i na predtsava koq 6te sam![]()
И аз съм така..Първоначално написано от spb_89
![]()
![]()
epa toq srok sum purva sledva6tiq sum vtora,pak sum preebana ama kvo da se pravi,!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Аз съм същотоПървоначално написано от summer_04
![]()
![]()
Аз не знам коя ще съм,но предпочитам да съм първа.
И аз така като тебе,но май предпочитам да съм втораПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
1ва
първият срок - първа, вторият - втора, предпочитам обратното, но от догодина(11 клас)ще ме огрее![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз така. На мен ми харесва, че ще съм втора смяна зимата и първа лятотоПървоначално написано от danger_love{F}
![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
az sam si vinagi parva......
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
първа е най-яко имаш повече свободно време
ще започваме втора смяна, защото ни е последна година и ние трябва да свършим първа смяна - винаги е било така!
ми 2-ра съм вече 3-та година само 2-ра смяна омрузна ми![]()
а иначе мн по-яко е 1-ва![]()
Първия срок ще съм 2-ра,а втория срок ще съм първа смяна...пфууу гадост...
Определено предпочитам втората смяна,но ако е втория,а не първия срок...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Първия срок втора,втория-първа. На мен ми харесва така щото зимата няма да ставам рано и да излизам в студа,а като стане топличко няма да се пържа в даскалото. :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1-я-първа
2-2-втора
ако съм вторамога да се наспивам и само тва е предимството.Иначе ОПРЕДЕЛЕНО предпочитам да съм си 1-ва
Mi az vsqka godina sum 1-viq srok vtora smqna 2-riq srok purva smqnaObi4kam si purvata :}
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Първа... има много време за забавление после я диско пък сутринта до обяд се наспивам в даскало