- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем със променливо настроение
Цялата история е че приятелката ми ме остави заради училището и , пък аз много си я обичахИ сега едва са се минали 6 дена , а на мен ми е супер зле , не ям не пия вода нищо не ми се прави
Пия валидол и съм много зле.А нея я гледам ходи по рожденни дни насам на там и и е супер , грам не и пука за мен , а аз умирам тука...... И е лошото че някой път ми е кеф че скъсахме , някой път ми е зле.Одеве ми се ядеше много , а сега вече не ми се яде а напротив .. гади ми се.Снощи ми беше кеф , а след 2 часа ми стана гадно ;( Толкова съм неоравновесен че няма на къде...
Днес сутринта ми беше гадно , след 10 мин ми беше гот.Какво ще ми препоръчате да направя? Сега в момента съм се депресирал здраво .. реве ми се направо , но след 2 часа може и да ми е кеф .. не знам , направо се плаша защото не знам какво може да очаквам от мен.
Пий една студена вода и излез се разходи.
Постоянно излизам , вярно че като съм пред хора е по добре.Ама пак не помагат много многоПървоначално написано от Sh@d0w
Приеми това ,че живота продължава и без нея. Щом тя е решила ,че няма смисъл да сте заедно , щом не иска - ти няма какво друго да правиш ,освен да продължиш без нея. Излизай с приятели ,намери си някакво хоби , занимавай се с нещо ,което да разсейва мислите ти за нея. Опитай се да не мислиш за това ,колкото и трудно да е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чети книжки. Успокоява, а и е от полза.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дай си време, едва 6 дена са минали.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако беше момиче, щях да предположа, че си бременна, така както се описваш.
След 1-2 седмици ще си добре.
Не пропускай храненето, та дори и да ти се гади. Не си заслужава да си съсипваш здравето, заради момиче, на което не му пука явно.
И спря да се върти за миг земята..
Излизай с приятели , забавлявай се ... разсеяй се някак си . И както казаха ( в една тема) изтегли си "двама мъже и половина" - винаги помага , да си оправиш настроението .
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Ако от време на време, не споделят какво ги е наранило забравете да има и бъдеще ! Вместо "сети се сам" може простичко да обяснят, кое ги е обидило и как се чувстват.. Никъв опит за нормален разговор.
Престани да се самосъжаляваш и се дръж като мъж. В крайна сметка все някога ще ти се наложи да станеш такъв. Като начало се хвани със спорт. А между другото, тя не те е зарязала заради училището. По-вероятно е просто да иска да си вее сливата.
И аз така си мисля , защото я приеха в техническия софия , и тя кеф кеф и ми каза че отива там да учи а не да тича всяка седмица да се виждаме и т.н. и такаПървоначално написано от badsector
забрави я
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Няма смисъл да си тровиш нервите и здравето заради нея!
Какво толкова! Нито е първата, нито последната!
Живота е пред теб! Я се стегни!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Е това е защото това ми беше първата сериозна връзка във съзнателния ми живот (на 20 съм) и всичко съм давал от мен без никакви мярки.От нищо не съм я спирал .. и тя накрая ме остави все едно съм нищо ... ;( И много странно че не и пука особенно за менПървоначално написано от nepowtorima
Ами значи си скучен . Ти нещо учиш ли ?Първоначално написано от HenO3HaT
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
за нея може да не е едното нищо.. и да, дай си време, не е минала и седмица
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."