.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Испански език ? :))

Ейййй, здравейте Реших да уча испански език ( страшно ми харесва ) ще ходя на курсове това-онова ;д .. Но преди това ми е интересно някой, който е учи/л да ми даде малко информация относно самия език, много ли е труден и т.н.. Всякаква информация ще ми е от полза .. Мерси предварително : ))
    te amo, mi amor !

Мега фен Аватара на gummybear
    Какъв език последно .. испански или италиански ?

theo <333

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Какъв език последно .. испански или италиански ?
    И аз това щях да попитам.
    Иначе и двата езика си ми харесват , не знам някакви мелодично ми звучат. Даже съм решила да започна да уча испански.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Леле съжалявам Малко се обърквам италиански/испански.. ИСПАНСКИ имах предвид.. Аз от един филм ' Три метра над небето ' яко се зарибих .. иии ето резултата .. Сега рова из този сайт www.livemocha.com ^^ .. нещо като урок преди да тръгна на курсовете.. (:
    te amo, mi amor !

Да, наистина много хубав език. Не е труден, особено, когато го учиш с кеф Малко се съска, но иначе е мн як.

Много лесен. Учила съм го и го сертифицирах наскоро.
    Ако се интересуваш от добри помагала:
    черната граматика на издателство "Нови Знания"
    "El Pequeno Larousse Ilustrado"
    и речника от този сайт: http://www.elmundo.es/

Страшно ви благодаря.. едва ли ще го издокарам чак както е ' по филмите' ;дд ама все пак ще дам всичко от себе си.. Влюбих се в този език
    te amo, mi amor !

Какъвто и език да започнеш да учиш, най-важно е да го упражняваш, да говориш с хора, за които е майчин. Затова те съветвам да пишеш в някой латиноамерикански форум, сайт за запознанства, да чатиш с такива хора... Най-много това ще ти помогне като започнеш.
    Аз сега ще го уча пета година и определям нивото си добро... просто нямаше как да стане отлично, защото ми липсва практика. Но не е хич кой знае колко труден.

испанският е възможно най-лесния западноевропейси език

предвид факта че испанската икономика е пред фалит и че болшинството от държавите в латинска америка са от третия свят няма никакъв смисъл да го учиш

:)

Аз уча вече 4 години испански и езика много ми харесва :P но е труден има много времена и много трудна граматика поне за мен
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

не съм учил испански ,но съм живял в Испания ...... (ех хубави години) не е труден лошото е ,че има разновидности ако знаеш те са :кастил(официалния испански на ,който се разбират всички испанци),каталънски,валенс ано, и още 2 обаче съм ги забравил ако говориш с човек от каталъня не можете да се разберете ,ако не говорите на кастилиано вие в даскало ще учите кастилиано ,аз знам валенсиано
    ВСИЧКИ ИСПАНЦИ СЕ РАЗБИРАТ НА КАСТИЛЯНО НЕ Е ТРУДЕН ЕЗИК .... МНОГО Е ПРИЯТЕН ЗА ГОВОРЕНЕ НЕ Е ТРУДЕН МАКСИМАЛНО Е УЛЕСНЕН АБЕ НИЕ БЪЛГАРСКИ ЗНАЕМ ,А ПЪК ЗА ИСПАНСКИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ На мен сигурно ми е струваше лесен щото преди да започна даскало в България бях в Испания и там си като попивателна всичко дето говорят го запомняш...
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Мхм... до Govnyo - езикът ми харесва и ако не за друго поне за удоволствие ще го уча
    te amo, mi amor !

Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure
    Мхм... до Govnyo - езикът ми харесва и ако не за друго поне за удоволствие ще го уча
    аз го учих по същите причини не е лошо

Guest
    знам испанския..но не от у-ще.

не е труден но на мен не ми харесва като език

Испанската граматика не е много лесна... По-лесен е италианския.

^ Но на мен ми по-харесва испанския, така че труден нетруден все едно ;д
    te amo, mi amor !

не знам дали много ще ти помогна обаче аз съм учил испански 3 год. и ми е безкраино инт. но пък всички мои приятели нещо не ги кефи и спят в час а ако си почнала от нета ето ти сайт с граматика и сичките основи http://www.goethe-verlag.com/book2/BG/BGES/BGES002.HTM
    и не само испански има още 50 езика ;дд

Мега фен Аватара на gummybear
    Аз предпочитам френския .. а за испанския съм чувала ,че е лесен.Успех : )

theo <333

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    И на мен испанският много ми харесва и от време на време си го уча от този сайт ispanski.net

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз от 24-ти тръгвам на курсове.Учила съм го и преди,беше ми много лесен.Много го харесвам
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

И на мен много ми харесва Espa

brutaLxxbunny и на мен ми харесва много ;д .. А > Pigeon би ли ми дала някакви сайтчета (испански) .. за запознанства може би ;д нали както казваш ти > за практика
    te amo, mi amor !

brutaLxxbunny и на мен ми харесва много ;д .. А > Pigeon би ли ми дала някакви сайтчета (испански) .. за запознанства може би ;д нали както казваш ти > за практика
    Лично аз съм търсила, по същата причина, и няма хубав за целта сайт, а ако има, няма никаква посещаваемост. Най- добре намираш се с някой(не е нужно да е от твоето обкръжение) и си говорите на испански. Вярно няма как да ти поправя всичките грешки, но все пак си е практика.

powerman И на мен ми е много интересен испанския, уча го вече 3та година, не ми е толкова труден, но има някои толкова оплетени изречения и това субхунтиво едвам го оправям! Просто ти се възхищавам, ако си го овладял вече!!!
    B

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Уча 2 години испански, харесва ми, не е толкова труден.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

anonymous708973
    Guest
    И на мен ми харесва езика, но за мен е абсолютна загуба на време да уча език заради единия кеф. Дай да науча норвежки тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си