- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Испански език ? :))
Ейййй, здравейтеРеших да уча испански език ( страшно ми харесва ) ще ходя на курсове това-онова ;д .. Но преди това ми е интересно някой, който е учи/л да ми даде малко информация относно самия език, много ли е труден и т.н.. Всякаква информация ще ми е от полза
.. Мерси предварително : ))
te amo, mi amor !![]()
Какъв език последно .. испански или италиански ?![]()
theo <333
И аз това щях да попитам.Първоначално написано от gummybear
Иначе и двата езика си ми харесват , не знам някакви мелодично ми звучат.Даже съм решила да започна да уча испански.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Леле съжалявамМалко се обърквам италиански/испански.. ИСПАНСКИ
имах предвид.. Аз от един филм ' Три метра над небето ' яко се зарибих .. иии ето резултата
.. Сега рова из този сайт www.livemocha.com ^^ .. нещо като урок преди да тръгна на курсовете.. (:
te amo, mi amor !![]()
Да, наистина много хубав език. Не е труден, особено, когато го учиш с кефМалко се съска, но иначе е мн як.
![]()
Много лесен. Учила съм го и го сертифицирах наскоро.
Ако се интересуваш от добри помагала:
черната граматика на издателство "Нови Знания"
"El Pequeno Larousse Ilustrado"
и речника от този сайт: http://www.elmundo.es/
Страшно ви благодаря.. едва ли ще го издокарам чак както е ' по филмите' ;дд ама все пак ще дам всичко от себе си.. Влюбих се в този език![]()
te amo, mi amor !![]()
Какъвто и език да започнеш да учиш, най-важно е да го упражняваш, да говориш с хора, за които е майчин. Затова те съветвам да пишеш в някой латиноамерикански форум, сайт за запознанства, да чатиш с такива хора... Най-много това ще ти помогне като започнеш.
Аз сега ще го уча пета година и определям нивото си добро... просто нямаше как да стане отлично, защото ми липсва практика. Но не е хич кой знае колко труден.
испанският е възможно най-лесния западноевропейси език
предвид факта че испанската икономика е пред фалит и че болшинството от държавите в латинска америка са от третия свят няма никакъв смисъл да го учиш
Аз уча вече 4 години испански и езика много ми харесва :P но е труден има много времена и много трудна граматика поне за мен
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
не съм учил испански ,но съм живял в Испания ...... (ех хубави години) не е труден лошото е ,че има разновидности ако знаеш те са :кастил(официалния испански на ,който се разбират всички испанци),каталънски,валенс ано, и още 2 обаче съм ги забравил ако говориш с човек от каталъня не можете да се разберете ,ако не говорите на кастилиано вие в даскало ще учите кастилиано ,аз знам валенсиано
ВСИЧКИ ИСПАНЦИ СЕ РАЗБИРАТ НА КАСТИЛЯНО НЕ Е ТРУДЕН ЕЗИК .... МНОГО Е ПРИЯТЕН ЗА ГОВОРЕНЕ НЕ Е ТРУДЕН МАКСИМАЛНО Е УЛЕСНЕН АБЕ НИЕ БЪЛГАРСКИ ЗНАЕМ ,А ПЪК ЗА ИСПАНСКИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ На мен сигурно ми е струваше лесен щото преди да започна даскало в България бях в Испания и там си като попивателна всичко дето говорят го запомняш...
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Мхм... до Govnyo - езикът ми харесва и ако не за друго поне за удоволствие ще го уча![]()
te amo, mi amor !![]()
аз го учих по същите причини не е лошоПървоначално написано от bbbbPleasure
знам испанския..но не от у-ще.
не е труден но на мен не ми харесва като език![]()
^ Но на мен ми по-харесва испанския, така че труден нетруден все едно ;д![]()
te amo, mi amor !![]()
не знам дали много ще ти помогна обаче аз съм учил испански 3 год. и ми е безкраино инт. но пък всички мои приятели нещо не ги кефи и спят в час а ако си почнала от нета ето ти сайт с граматика и сичките основи http://www.goethe-verlag.com/book2/BG/BGES/BGES002.HTM
и не само испански има още 50 езика ;дд
Аз предпочитам френския .. а за испанския съм чувала ,че е лесен.Успех : )
theo <333
И на мен испанският много ми харесва и от време на време си го уча от този сайт ispanski.net![]()
Аз от 24-ти тръгвам на курсове.Учила съм го и преди,беше ми много лесен.Много го харесвам![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
brutaLxxbunny и на мен ми харесва много ;д .. А > Pigeon би ли ми дала някакви сайтчета (испански) .. за запознанства може би ;д нали както казваш ти > за практика![]()
![]()
te amo, mi amor !![]()
Лично аз съм търсила, по същата причина, и няма хубав за целта сайт, а ако има, няма никаква посещаваемост. Най- добре намираш се с някой(не е нужно да е от твоето обкръжение) и си говорите на испански. Вярно няма как да ти поправя всичките грешки, но все пак си е практика.Първоначално написано от bbbbPleasure
powerman И на мен ми е много интересен испанския, уча го вече 3та година, не ми е толкова труден, но има някои толкова оплетени изречения и това субхунтиво едвам го оправям! Просто ти се възхищавам, ако си го овладял вече!!!
B
Уча 2 години испански, харесва ми, не е толкова труден.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
И на мен ми харесва езика, но за мен е абсолютна загуба на време да уча език заради единия кеф. Дай да науча норвежки тогава.Първоначално написано от bbbbPleasure