.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Аз учих в Испания 4 години. Като отидох там бях 3-ти клас а сега съм 8-ми. В началото ми се струваше много труден, но започнах да се събирам с децата от класа ми и лека по лека го научих някъде за към 3-4 месеца. Не е труден езикът.
    ............(MuSiC)............

Аз също уча испански

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    И аз уча тази година испански

Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Аз предпочитам френския .. а за испанския съм чувала ,че е лесен.Успех : )
    а да попитам френския много ли е труден?? И да аз също уча испански и е много лесен и приятен език..:д

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Уча испански и мога да кажа, че е изключително лесен. Особено ако си учил преди това поне още някой език и тогава ти става доста по-лесно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Уча вече 5та година испански и от половин година и италиански - определено испанския е мнооого по-лесен.
    В италианската граматика има неща, които напомнят френската, а всеки който е учил френски може да потвърди, че е смахнато труден език

Испанския за мен е по-лесен от италианския самата аз уча испански в момента и бих казала,че не ми е труден.Имам приятелка от България която преди 3 години се премести а живее близо до Италия и казва ме още не е научила италиански

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от mv
    а да попитам френския много ли е труден?? И да аз също уча испански и е много лесен и приятен език..:д
    ако си учиш редовно .. няма да имаш проблем с нито един език

theo <333

испанския е гаден

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Сравнено с немския и френския е елементарен. И аз го уча и ми харесва страшно много.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    олеле казвам ви от опит френския е много труден , но ако на човек му харесва и има желание няма да има проблеми . Граматиката е лесна , но лексиката е труднича . А за испанския - ОБОЖАВАМ ГО

Ами аз съм от Пловдив, от Испанската.
    Миналата година го учих, цялата и сега го знам перфектно.
    Учителят ми беше много строг и взискателен, но за това и го научих толкова бързо.Езикът е интересен, никога не ми е писвало от него, а съм го учила с много, много, много часове. Просто трябва да си сигурна, че ЩЕ УЧИШ. При мен, в началото, имаше един период, в който учих 5-6 часа и нищо не разбирах, до момента, в който всичко научено си дойде на мястото.. Успехи, няма да съжаляваш.
    Обичам малко, предимно себе си.

И испанския и италианския език звучи много мелодично и са ми много приятни и двата езика, но предпочитам да уча испански. Страхотен език е! Започнах да го уча в www.livemocha.com, но ми свършиха жетоните, или там както се наричат...

:)

Испанския еэик е 2-ри по популярност еэик в света след Английски еэик,така че определено си эаслужава да присъства в биографията на повече хора

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз искам да уча испански. И лятото ще се запиша на курсове. Ще ми е от огромна полза езика и искам да го усъвършенствам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure
    Мхм... до Govnyo - езикът ми харесва и ако не за друго поне за удоволствие ще го уча
    И на мен ми харесва езика, но за мен е абсолютна загуба на време да уча език заради единия кеф. Дай да науча норвежки тогава.
    Да знаеш език, какъвто и да било, винаги е от голяма полза.Не е загуба на време, никак даже.

Испански уча като втори език от тази година.Харесва ми, засега ми е лесен, но не съм видяла много.Най - голямо впечатление ми направи, че не е нужно да помниш нещо специално за въпросителните и въобще видовете изречения - разпознават се по интонация и препинателни знаци.Думите се помнят лесно и се пишат както се чуват в повечето случаи.По ми се отдава от английския на мене лично.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Уча испански за първа година.И от това което съм видяла до сега е един много красив и лесен език.Сравнение с френския, който съм го учила три години, испанският си е направо медец.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Цитирай Първоначално написано от TVDQueen
    Уча испански за първа година.И от това което съм видяла до сега е един много красив и лесен език.Сравнение с френския, който съм го учила три години, испанският си е направо медец.
    Не бързай с изводите Аз съм учила френски 4 години и испански 3та година вече и все пак не мисля, че единия е по-труден от другия. И 2та си имат особеностите
    B

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от mv
    Трудничък си е френският.Нали знаеш легендата за създаването на френския език
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си