- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Испански език ? :))
Аз учих в Испания 4 години. Като отидох там бях 3-ти клас а сега съм 8-ми. В началото ми се струваше много труден, но започнах да се събирам с децата от класа ми и лека по лека го научих някъде за към 3-4 месеца. Не е труден езикът.
............(MuSiC)............
Аз също уча испански![]()
![]()
а да попитам френския много ли е труден?? И да аз също уча испански и е много лесен и приятен език..:дПървоначално написано от gummybear
Уча испански и мога да кажа, че е изключително лесен. Особено ако си учил преди това поне още някой език и тогава ти става доста по-лесно.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Уча вече 5та година испански и от половин година и италиански - определено испанския е мнооого по-лесен.
В италианската граматика има неща, които напомнят френската, а всеки който е учил френски може да потвърди, че е смахнато труден език![]()
Испанския за мен е по-лесен от италианския самата аз уча испански в момента и бих казала,че не ми е труден.Имам приятелка от България която преди 3 години се премести а живее близо до Италия и казва ме още не е научила италиански
ако си учиш редовно .. няма да имаш проблем с нито един езикПървоначално написано от mv
![]()
theo <333
Сравнено с немския и френския е елементарен. И аз го уча и ми харесва страшно много.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
олеле казвам ви от опит френския е много труден , но ако на човек му харесва и има желание няма да има проблеми . Граматиката е лесна , но лексиката е труднича . А за испанския - ОБОЖАВАМ ГО![]()
Ами аз съм от Пловдив, от Испанската.
Миналата година го учих, цялата и сега го знам перфектно.
Учителят ми беше много строг и взискателен, но за това и го научих толкова бързо.Езикът е интересен, никога не ми е писвало от него, а съм го учила с много, много, много часове. Просто трябва да си сигурна, че ЩЕ УЧИШ. При мен, в началото, имаше един период, в който учих 5-6 часа и нищо не разбирах, до момента, в който всичко научено си дойде на мястото.. Успехи, няма да съжаляваш.![]()
Обичам малко, предимно себе си.
И испанския и италианския език звучи много мелодично и са ми много приятни и двата езика, но предпочитам да уча испански. Страхотен език е! Започнах да го уча в www.livemocha.com, но ми свършиха жетоните, или там както се наричат...![]()
Испанския еэик е 2-ри по популярност еэик в света след Английски еэик,така че определено си эаслужава да присъства в биографията на повече хора
И аз искам да уча испански. И лятото ще се запиша на курсове. Ще ми е от огромна полза езика и искам да го усъвършенствам.
Да знаеш език, какъвто и да било, винаги е от голяма полза.Не е загуба на време, никак даже.Първоначално написано от PinkPan7her
Испански уча като втори език от тази година.Харесва ми, засега ми е лесен, но не съм видяла много.Най - голямо впечатление ми направи, че не е нужно да помниш нещо специално за въпросителните и въобще видовете изречения - разпознават се по интонация и препинателни знаци.Думите се помнят лесно и се пишат както се чуват в повечето случаи.По ми се отдава от английския на мене лично.
Уча испански за първа година.И от това което съм видяла до сега е един много красив и лесен език.Сравнение с френския, който съм го учила три години, испанският си е направо медец.![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Не бързай с изводитеПървоначално написано от TVDQueen
Аз съм учила френски 4 години и испански 3та година вече и все пак не мисля, че единия е по-труден от другия. И 2та си имат особеностите
![]()
B
Трудничък си е френският.Нали знаеш легендата за създаването на френския езикПървоначално написано от mv
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива