- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-щурото нещо което сте правили някога
намазах си ташаците с коректор...после като почна да се стяга ми се разказа играта...![]()
ама човек трябва да опита от всичко така че не съжелявам...можеби малко![]()
Преди 2 часа с гаджето ми го правихме зад едно училище,хората си минаваха на нас въобще не ми пукаше,впрочем това ми беше първия път...![]()
![]()
![]()
![]()
Не е много щуро , но все пак
цяла вечер у тях , цяла вечер без да спим. Правихме го , после във ваната си се цопкаме , после пак и така.
На сутринта ми на прави закуска и пак се опитахме , но нямах сили.
edit : Друго се сетих , което някои смятат за щуро е ,че съм го правел с момиче , докато нашите са си в къщи и то не веднъж.![]()
След тов сигурно ги и глътна, да минат профилактично още веднъжПървоначално написано от Eclipsercho
Тва е отвратително...
Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Westside rollin' all day, every day
Интересна тема!!!
Правила съм доста неща... например 69 с момиче ..
Е това вече е гнусноПървоначално написано от SonyaPld
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Eclipsercho
ужасни сте
![]()
ми..така си е..Първоначално написано от FuCKkK13
Първоначално написано от SonyaPld
![]()
![]()
Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline
He kept his motor running, but it never kept him clean
They say he loved adventure, "Ricky's the wild one"
He married trouble and had a courtship with a gun
Bang bang, shoot 'em up, the party never ends
You can't think of dying when the bottle's your best friend
Добре пич,как можещ да го правиш,докато вашите са там?Първоначално написано от NightGuardian
Аз ако го направя 100% ще ме хванат и баща ми ще ме гаври едно 10 години напред,а майка ми ще ме гледа на кръв 3 години някъде!
![]()
ММ..аз съм го правила докато наще са в нас, докато техните са си в тях, докато техните са си в тях и имат гости ии докато баба ми и дядо ми са си в насПървоначално написано от ludiqtzubar96
Бързо, лесно, тихо..
Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Като ви гледам критерийте за 'щуро' и ми се присмива. Тва секс на открито,секс докато наще са вкъщи и т.н. става редовно!![]()
една ми духаше на една училищна ограда посред бял ден![]()
Can It All Be So Simple ?
Облизала си ги е, па си ги е и изпапкала, да смаже малко машината.Първоначално написано от Eclipsercho
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами както си стоях в нас и си бих чикии изведнаж чух че някой идва и аз мисля че е заключено (обаче сам гол) и излизам в коридора и гледам личната ми лекарка ватре и ме гледа фанах са аз за пишката и стоя бих си още 1 чекия и на бегом си отидох до стаята![]()
![]()
![]()
![]()
Май 2ма-3ма са разбрали темата... Освен ако никога повече не мислите да правите секс на обществено място, примерно или все неща, които (изглежда и се подразбира) бихте повторили...Първоначално написано от sisasisa
зад нас до едно стадионче , на предния капак на една тунингована красавица на едно приятелчеаьхьх ама беше 3 часа през ноща ..
![]()
гледам, че и други са писали съвсем обикновенни случки, та и аз в кюпа![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...