.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Hybrid View

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    В сексуален аспект не са толкова много, да не кажа, че даже са малко. Но ако става дума като цяло, 70% от тях ме е срам да ги напиша... а има к'во да се напише
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Свирки на 4-ма.После ми беше малко трудно да говоря...
    Цитирай Първоначално написано от SonyaPld
    Свирки след анален
    Тия ако не са некой дебел и дърт чикиджия, си режем левото мъдо

Супер фен Аватара на gabsit000
    с момчето което ходех тогава и компанията бяхме излезнали и вечерта бяхме отишли да седнем на една площадка,то имаше много пейки там и другите седнаха нали,а ние с моя приятел на отсрещната и от целувки и прегръдки ръката му се озова в моите панталони и стана доста итересно,а беше оживено и hора си минаваха,но надали са видяли с подробности все пак беше тъмно...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

общежитие, завързана за легло, с човек когото не обичам - не искам да го повтарям...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ^ Мазо Садо ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

първоначално ще прозвучи като клише, тва лято с един приятел правихме секс на спасителния пост ... през деня

Реших че тряя пробвам лепилото за плочки щот може да действа като... и така докато го изнасилвах чувам некой се прибира и аз бегом към стаята и случайно си го залепих за стената... но лошото не беше от майка ми то стана като стегна лепилото...

Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2
    Абе не е секс случка ама пак става.Когато бяхме малки с брачеда ми си играехме на село на улицата.И ние нали си играем на стълбичка и идват някакви каки и ги заговорихме, става така привечер и сме седнали на пейката пред къщи и по едно време се появява кучето ми (което впрочем нещо се беше изгубило) и те питат:Т'фа тфоето куче ли е ?И аз нали горд викам да бе моето е :P . После викат как се казва и аз Ронио се казва обаче едната не знам нещо на много-острумна ли се правеше (а не беше) вика Роми се кава така ли ?И така до 12 през 15 минути ми го казваше и аз постоянно и повтарях, че е РОНИО . На другия ден се виждаме с брачеда и обсъждаме колко са изостанали момиченцата ама кода се прави трябва да им обръщаме внимание. Докато си играехме сладко сладко пак дойдоха и оная бавноразвиващата вика к'фо прай Ромито бе ?
    И аз викам: Ми сигурно за теб си мисли ( а той междо другото хич не я хареса).След това пак вика ех туй Роми бе! При което аз не издържах вече прибрах се за малко и излязах с една кофа вода (20л) и тръгнах да се качвам на покрива при което тая слабоумната ме запита : За к;'фо се качваш там бе аз съм тука.?Викам и: бе аз тука ши са кача да полея цветята, баба ме помоли не мога да и откажа.Качвам са чупих 4 керемиди
    и през цялото време я псувах на ум и накрая като стигнах над нея И 20л "хладка" вода така я залях, че тая почна да вика майка си .И докато се хилих като ненормален взех, че паднах ама си СТРУВАШЕ!В последствие разбрах, че е внучка на тогавашния кмет на селото
    Намали филмите момче!

мииииии не е секс случка ама бяхме на риба и останахме за през ноща и както сме си и двамата разюздени бяхме навлечени и без друго ама аз се хващам да му правя свирка и след 5мин. забелязвам че минават некви 17-18 годишни,после той ми разказва че са се загледали и са се похилвали и аз ни в клин ни в ръкав-хвана ме срам ама... другия път за по обществено беше пак на риболов и се задоволявахме с пръстчета и някакви мъже си минаваха ама ние... но аз съм си новак...те първа ще пробвам шантави неща :Д

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    то ти личи

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mariqangelova
    Типична проститудка !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Цензура

Sh@d0w

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Цитирай Първоначално написано от SonyaPld
    Свирки след анален
    Облиза си лайненцата..
    Май трябваше да си изям сандвича преди да влезна тука и да прочета... просто..
    My head 2 da sky, my feet on da graund..

Мастурбирах с нож.С острието навътре.

Интересно, но не ми се е случвало скоро нещо такова

Има ли нещо,което да не си правила по време на секс.Сигурно не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си