^ Да има риск - ОК, ама да си ме гледат и да продължавам да го правя - ??? (не го разбирам).
В близост до селото ми има едни скалички. Към 5-6 пъти сме го правили там, обаче последния път се изтипосахме най-отгоре точно и то уж тъмно, обаче имаше ярка луна и някакъв овчар ни видя. После разбрахме, че е бащата на една приятелка. Сега ме е срам да го гледам човека
То всъщност сигурно много от нещата вече няма да направим, щото сме сериозни с моя вече бая време и си спим в общо легло когато сме заедно и няма да тръгнем да обикаляме поляни и стълбища и т.н.
Веднъж сме в едно изоставено училище на село. На едно парапетче съм се облегнала и той си ме чука на задна. По едно време почна едно въртене, едно чекнене - на задна, на предна, краката горе, долу, настрани, кой отгоре, кой отдолу, аз цялата мокра и всичко около мен ... и накрая решихме да се качим прави на тоя парапет, а то високо доста. Ако паднем, ще счупим нещо 100%. И тъкмо се качваме чисто голи и една кола влиза в двора на училището. Добре, че бяхме бързи, грабнахме дрехите и скочихме в сградата през прозореца.