Абе не е секс случка ама пак става.Когато бяхме малки с брачеда ми си играехме на село на улицата.И ние нали си играем на стълбичка и идват някакви каки и ги заговорихме, става така привечер и сме седнали на пейката пред къщи и по едно време се появява кучето ми

(което впрочем нещо се беше изгубило) и те питат:Т'фа тфоето куче ли е ?И аз нали горд викам да бе моето е :P . После викат как се казва и аз Ронио се казва обаче едната не знам нещо на много-острумна ли се правеше (а не беше) вика Роми се кава така ли ?И така до 12 през 15 минути ми го казваше и аз постоянно и повтарях, че е РОНИО

. На другия ден се виждаме с брачеда и обсъждаме колко са изостанали момиченцата ама кода се прави трябва да им обръщаме внимание. Докато си играехме сладко сладко пак дойдоха и оная бавноразвиващата вика к'фо прай Ромито бе ?
И аз викам: Ми сигурно за теб си мисли ( а той междо другото хич не я хареса).След това пак вика ех туй Роми бе! При което аз не издържах вече прибрах се за малко и излязах с една кофа вода (20л) и тръгнах да се качвам на покрива при което тая слабоумната ме запита : За к;'фо се качваш там бе аз съм тука.?Викам и: бе аз тука ши са кача да полея цветята, баба ме помоли не мога да и откажа.Качвам са чупих 4 керемиди
и през цялото време я псувах на ум и накрая като стигнах над нея И 20л "хладка" вода така я залях, че тая почна да вика майка си

.И докато се хилих като ненормален взех, че паднах ама си СТРУВАШЕ!В последствие разбрах, че е внучка на тогавашния кмет на селото