.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Относно тема

ОТНОСНО ТАЗИ ТЕМА - Значи, Идвам от най-елитното училище в града и 2/3 от бъдещият ми клас бяха от старото ми даскало, 2-РО - Не Съм ТЪПАК, не съм казал, че съм и от най-Умните, но 7 клас завърших с 5.861, изпитите ги взех с 6-ци. Това че са тъпаци, и се питате "не можеш да знаеш кой-какъв е , щом си го видял от фейсбук" - Не можете да ми казвате как ще определя някой от бъдещият ми клас ! Не исках СПАМ, ИСКАХ да ми помогнете за МОЯТ въпрос. Имаше един подпис "В Английски форум питаш и ти отговарят. В Руски форум питаш и теб те питат. В БЪЛГАРСКИЯ ПИТАШ И ТЕ ТИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СИ ТЪП" е, вие сте ТЪПИТЕ ! Вземете малко да влезнете в положението на хората, а не само да се присмивате на тях. В случая аз съм казал "Тъпак" на някой, аз не му го казвам Без причина. Вземете се стегнете малко бе хора ! И не бил в СОУ. В HIGH SCHOOL съм, и не можете да ми кажете кой-откъде щял да бъде и не съм го познавал. Както казах 2/3 от стария ми клас са в бъдещият, с другите се познаваме от вече 3-4 месеца. Благодаря на МОДЕРАТОРА за отговора, и НАЙ-НАКРАЯ СПРЕТЕ да се присмивате на хората и т.н. ! ПЪРВО ВИЖТЕ СЕБЕ СИ ! ! !
    Моля сега Това мнение да се локне, защото със сигурност още 10 умника ще напишат критиките си към мен !
    asd

Голям фен Аватара на reperw
    някой да го банне тоя селянин Пълен идиот

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Според мен е прав.

Цитирай Първоначално написано от alzheimer
    Според мен е прав.
    +1

Мега фен Аватара на Colouring
    Първо-ти никъде не си казал колко хора познаваш,а направо си писал,че всички са тъпаци без никакви обяснения и т.н.
    Второ-в момента правиш същата грешка.Оттук никого не познаваш,но всички наричаш тъпаци.
    Трето-На никого не се присмиваме.Хората просто ти казват,че трябва да опознаеш някого,за да определиш дали е тъпак или не.
    Четвърто-За какво,по дяволите,направи друга тема?
    Ако е просто за това да наричаш хората тук "умници" и "тъпаци"-еми,опитът ти не се получи.
    Ако в миналата тема е имало някакви неоснователни упреци към теб,тук със сигурност вече си ги заслужи.
    Да,ние сме тъпаците,ти си умният.
    Добре.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Щеше да излезеш умния ако не беше направил тази тема.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си