Вижте какво.....наистина звучи доста странно , абсолютно необичайно младо момче като мен и учителка която е на 35 да имат връзка , но това е положението. Уверявам ви ,че темата не е лъжа. Мислите ли ,че ще отделя 2 часа от времето си за да пиша простотии ?
Ако беше ебавка щях да напиша някоя глупост която е съставена от 5-10 изречения и тва е. Вместо това аз съм ви написал всичко с пълни подробности за да добиете пълна представа , за да вникнета в същината да случея и да ми дадете възможно най-правилните съвети. Искам просто да знам какво биха направили други хора на мое място понеже няма с кой да споделя. Както споменах и в темата , трябва да съм дискретен и няма на кого да разкажа. Единствено съм споделил на най-добрия си приятел , но той ме посъветва да я инсконсумирам докато все още става за ебане и отделно да си хвана едно младо гадже за да разнообразявам , защото не можело да се яде само боб , а трябва и леща.Вика ,че най-важното е да спасявам чикията и да си правя кефа докато съм млад , а за сериозни връзки хич да не мисля поне в близките 5 години.
Мен тва не ме устройва.....