.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: SportDirect

Hybrid View

SportDirect

Хора може ли някой да ми обясни размерите за обувките в този сайт ! Нещо несхващам номерата. Има номера като 5 и, 5 и една втора !? Това на какъв наш номер отговаря 40,41,42 ?? или по- малко ??

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Мисля че 7-7.5 отговаряше някъде на 42-44-45 горе долу но ще те излъжа, провери в нета.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

То там си пише, точно до размера има едно въпросче, цъкни на него и избери марка.Търсиш"Adult's Footwear", номерацията в UK и под него гледаш Euro

Т'ва са английските номераций. Ако имаш някой приятел който живее в Англия или пък е бил там питай го колко трябва да рече 7 Ако не се лъжа беше 42 номер някъде ама може и да греша за това се допитай до някой

Audio ergo sum

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    ...точно до размера има едно въпросче...
    Данните в това въпросче са различни от тия в таблицата на сайта, най-отдолу. Отделно има разлики между различните марки. Затова като си харесаш някой модел, намираш го по магазините, или поне подобен на същата марка и го мериш. Не взимай Lee Cooper, там са неадекватни размерите и някои дрехи са с два номера по-големи, други са точни и не знаеш какво ще нацелиш.

от Lee Cooper съм доволен , но Лонсдейл са умалени трябва да си вземеш номер и половина по-големи , всичко е до конкретна марка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си