.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Кофти ситуация ;(

Hi all!

Такам... наскоро се запознах с едно момче, с което в последствие се сближихме адски много. В началото изобщо не приемах нещата на сериозно и не съм си и помисляла докъде може да стигнат, но в момента се чувствам толкова хлътнала по него, че чак ми се плаче... От негова страна виждам абсолютно същото, че дори и нещо повече. Проблема обаче е в бившата му-настояща приятелка. Наричам я така, защото той твърди че не иска да е с нея и й го е казал, един вид се е опитал да я скъса, но в момента не я игнорира тотално - чуват си се по телефона, виждат се отвреме-навреме, правят секс и т.н. Казва че не иска да й е гадно и затова се държи по-мило и прави раздялата им някак по-лека. Не знам защо, но му вярвам. Ще ме помислите за луда сигурно, но аз наистина му вярвам. По принцип съм много подозрителна и трудно може да ме преметне някой, още повече момче, а в случая нещо отвътре ме кара да му вярвам, че наистина е така, както казва. Кофти ми е, защото не искам да се намесвам в отношения, които не са приключили. А го виждам, че той наистина има силен интерес към мен - постоянно ме търси, настоява да се виждаме по-често, говори ми някакви неща за общо бъдеще... Много искам да съм с него, но знам че не трябва и се старая да го отбягвам, да не му вдигам като ми звъни, колкото и да ми е трудно... Не знам какво да правя просто. Казах му, че не искам да ме вкарва в някакви такива филми и интриги, а той не спира да ми повтаря, че иска да е само с мен, защото страшно много съм му допадала и никой не можел да му каже нищо и да го спре...

Дайте някакъв съвет - как да постъпя? Кое е най-правилното, което мога да сторя в подобна ситуация? Лошото е, че се увлякох толкова много по него, че вече наистина ми е адски трудно да го спирам да направи това, което иска.

П.П. Държа да подчертая, че между нас не е имало абсолютно никаква близост - нито целувки, камоли секс...въпреки опитите от негова страна да ме целуне.
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Аватара ти много ме кефи.

2. Откъде знаеш, че наистина се е опитвал да я скъса? Явно само по думите му. Реално те са си гаджета и то сериозни. Според мен те върти и му е кеф да си има някоя странична забежка. Повярвай ми, едно от първите неща, по които се усеща, че мъжът вече няма интерес, е спирането на секса и телефонните обаждания - при тях продължават. Очевидно, каквото и да ти говори за нея и каквито и планове за бъдещето (кое бъдеще? колко далечното бъдеще?) да има с теб, той си има чувства към приятелката му. И не вярвам наистина да я скъса. Видял е, че ти искаш да си с него. Видял е, че ако я скъса, ще тръгнете. Но не го прави. Помисли си защо. Не е, за да не я нарани само. Хората просто не сме устроени така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

[/b]Ами опитай се да седнеш и да поговриш с него серизно.Казваш му, че не искаш да се месиш докато нещата м\у тях не са приключили. Че е по - добре да се отдръпнете един от друг, защото на теб не ти е приятно да се виждате докато той е още с приятелката си.
    Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !

Град
    Сендария
    Кажи му го в прав текст: Не мога така. Избирай или мен, или нея.

Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Не това ще е грешка. Веднъж накарала го да избира или ще си отдръпне, или на инат ще избере другата.
    Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !

Град
    Сендария
    Цитирай Първоначално написано от Numb95
    Не това ще е грешка. Веднъж накарала го да избира или ще си отдръпне, или на инат ще избере другата.
    Защо да е грешка? Не виждаш ли, че той я мотае и въобще не го е еня как тя се чувства. С такива трябва да си директна и точна. Нали уж мъжете искали да сме точни и искрени с тях?

Цитирай Първоначално написано от Numb95
    Защо да е грешка? Не виждаш ли, че той я мотае и въобще не го е еня как тя се чувства. С такива трябва да си директна и точна. Нали уж мъжете искали да сме точни и искрени с тях?
    Ако му каже "Избирай м\у двете" той ще се панира (ако има чувства към нея ) или на инат ще избере другата ( ако само се заиграва с момичето ) .Според мен не трябва да е пряма и дръзка,а предпазлива и деликатна, за да не го "изплаши" .

Град
    София
    ^^ Според мен пък не и трябва да се бори за такъв.
    Очевидно е, че я разиграва.
    Сега много хубаво ще се почувства, ако по някакво чудо наистина той си скъса приятелката и тръгнат (което ме съмнява). А после, когато и авторката му писне и започне същите номера с трето момиче какво?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За каква раздяла говорим , по дяволите ? Той ако продължава да държи с нея сериозно , да си говорят ,излизат и тем подобни ,няма да има никаква раздяла ,пък камо ли се опитва да я прави по - лека. От очевидно ,по - очевидно е ,че те разиграва и не си струва да се бориш за такъв човек. Искал да е с тебе - но не е ,замисли ли се въобще защо ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Раздялата си е раздяла, какви са тия сексОВЕ, обаждания и т.н. ? Честно казано, нищо чудно ако се получи нещо между вас, след това да се озовеш на мястото на "бившата му-настояща" приятелка.

викаш що да ебе една като може и две, айде моля ви се, после мъжете били курвари.

Първо, благодаря за отговорите и съветите

Сиси, повтарям си същото постоянно - че ме разиграва и не трябва да се връзвам, но въпреки всичко има нещо, което ме кара да му вярвам. Може би това, че съм лапнала по него ме заслепява и не мога да разсъдя трезво върху ситуацията. Казвам му и на него, че не му вярвам и че това, което прави не е редно и не е нормално. Дори му казах, че ако крайната цел е да съм в леглото му просто няма да стане и да не си губи времето изобщо, а той ми вика, че нямал никаква файда да ме лъже и че за малкото време, от което сме се познавали ако не друго бил разбрал поне това, че не съм някоя малоумна кифла, с която можел да си играе. Каза ми също, че е напълно наясно, че няма да му позволя никаква близост на тоя етап и въпреки това пак нямало да се откаже - това било напълно достатъчно да се уверя, че не гледал на мен като на поредната забежка...
    А с приятелката му не знам колко им е сериозна връзката, почти не съм го разпитвала за нея... знам само, че не се виждат почти или ако го правят, то е 1 път на 1-2 седмици, защото почти всеки ден излизаме в една компания, а през останалото време ми подпалва телефона от звънене, дори и през нощта. Все пак ако си се вижда с нея едва ли ще посмее да ми звъни в нейно присъствие... Ох, не знам, страшно объркана съм и стоя като на някакъв кръстопът и не знам какво да направя... Няма да си позволя да се забъркам с него докато официално се води, че си има приятелка, защото не съм такава и винаги съм била против тоя тип момичета, но пък от друга страна си умирам да скоча в прегръдките му... ;(

roseleaf94, не мога да му кажа "избирай", защото не съм му никаква първото, което е. И второ - както казах, не се познаваме от отдавна и нещата между нас не са толкова сериозни, че да го карам да избира. Ако от повечко време имахме някакви по-близки отношения и да речем ми казваше, че ме обича и т.н. - тогава ок, наистина това да избере щеше да е най-правилното решение, но в случая не мисля че е редно да го карам, а и изобщо не мисля че имам някакво право да го правя Нашите отношения в момента са като на приятели - виждаме се, ходим на кафе, разхождаме се, говорим си и единствената разлика е в това, че ми казва, че страшно много ме харесва и съм му завъртяла главата...

Сиси, нямам за какво да се боря. Както казах вече отношенията ни не са толкова сериозни - няма чувства, просто някакво жестоко привличане... химия Магнит съм за олигофрени и тъпаци, а тоя някак се открои от болшинството, грабна ме с нещо и сега просто изпитвам неистово желание да пробвам и да видя какво ще се получи. Но няма да го направя докато знам, че е обвързан. Най-странното от всичко обаче ми е факта, че още в началото сподели, че има приятелка - ако искаше просто да ме мине нямаше ли това да е нещото, което да се постарае да скрие най-много? Дори и сега като останем насаме и като почне да ми говори колко съм го кефела казва, че се чувства гузно спрямо нея и че знае, че не е редно, но нищо не можел да направи по въпроса - просто така се случило и дори и той не го подозирал...
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    викаш що да е** една като може и две, айде моля ви се, после мъжете били курвари.

За какво е***е изобщо става въпрос? Явно не си ми прочел поста докрай - написала съм, че между нас няма абсолютно никаква близост, дори целувка не е имало и няма и да има докато знам, че е с гадже. Просто не съм такова момиче. Не ги обичам тия неща и няма да си позволя да си легна с някой при положение, че знам, че в същия тоя момент някъде там има момиче, което му вярва сляпо и си мисли колко верен й е той... А да не говорим, че на всяко себеуважаващо се момиче би й било под достойнството да играе ролята на втората цигулка. Може би не си ме разбрал правилно - аз не правя нищо, той е този, който ме търси нон-стоп и напира за нещо. Иначе да, наистина, напълно възможно е секса да му е основната цел, но няма да му се получи и го знае много добре това.

Супер фен Аватара на djipsito
    Един съвет за тва как да разбереш дали някой, който ти прави комплименти е искрен с тях и наистина ги мисли и не говори само и само, за да те вкара в леглото: питай.

Примерно, пича ти е казал
    че не съм някоя малоумна кифла, с която можел да си играе.
    . Питай го кое го кара да мисли така. И не се задоволявай с отговор тип "Ами не знам, личи си". Контрирай го "По кое си личи ?"... изисквай индиректно да ти дава примери. И по тва, което ти каже ще разбереш дали вниманието му е било центрирано върху това, което говориш/правиш и т.н или просто ти говори сладко-сладко колкото да не заспи.

По тва, което прочетох ти правя евала. Недей да се отдаваш на емоциите, или поне докато не си напълно сигурна в него.

Ако бях на твое място, щях да му кажа, че с думи няма да ме спечели и че очаквам нещо повече от него. Без да му казвам какво. Ще го оставя той сам да се сети и да се постарае. А ако ме иска ще го направи.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    в къщи
    чуват си се по телефона, виждат се отвреме-навреме, правят секс и т.н. Казва че не иска да й е гадно и затова се държи по-мило и прави раздялата им някак по-лека.

? Прави секс с нея, за да я разкара по-лесно ?
    Аз обичам живота и той обича мен

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

2. Откъде знаеш, че наистина се е опитвал да я скъса? Явно само по думите му. Реално те са си гаджета и то сериозни. Според мен те върти и му е кеф да си има някоя странична забежка. Повярвай ми, едно от първите неща, по които се усеща, че мъжът вече няма интерес, е спирането на секса и телефонните обаждания - при тях продължават. Очевидно, каквото и да ти говори за нея и каквито и планове за бъдещето (кое бъдеще? колко далечното бъдеще?) да има с теб, той си има чувства към приятелката му. И не вярвам наистина да я скъса. Видял е, че ти искаш да си с него. Видял е, че ако я скъса, ще тръгнете. Но не го прави. Помисли си защо. Не е, за да не я нарани само. Хората просто не сме устроени така.
    Това,че поддържат няк'ви отношения не означава,че са заедно!!!Аз скъсах с бившия преди година,но и до днес си ги поддържаме тия отношения.Чуваме се често,макар да излизаме рядко.Като се видим се закачаме,гушкаме се,целуваме се и правим секс,но не сме заедно!!!Освен това е сигурно и че нито един от двама ни няма чувства към другия - просто секса ни е готин,нямаме половинки и си правим кефа заедно ...

Сори,че не е по темата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Това,че поддържат няк'ви отношения не означава,че са заедно!!!Аз скъсах с бившия преди година,но и до днес си ги поддържаме тия отношения.Чуваме се често,макар да излизаме рядко.Като се видим се закачаме,гушкаме се,целуваме се и правим секс,но не сме заедно!!!Освен това е сигурно и че нито един от двама ни няма чувства към другия - просто секса ни е готин,нямаме половинки и си правим кефа заедно ...

Сори,че не е по темата
    Да бе, това го разбирам. Аз имах нещо от тоя сорт след късане, но трая по-кратко. Ситуациите са различни. Вие не сте имали половинки. А този сериозно се гласи за авторката.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Сори,ако е наистина свестен и уважава жените..няма да разиграва нея така.Разиграва и двете ви.Ако те постави утре теб на мястото на "уж приятелката която се чуди как да скъса по-лесно",как би се почувствала?Ако няма чувства към нея,нямаше нищо да го задържа там.Ще я чу**м,за да направя раздялата "лесна"..Оправдания..оправда ния..Ако истински е искал теб,е щял да я остави на момента..много важно като ти е казал в началото за нея..
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Разбирам напълно мненията ви. Моето съвпада с тях. Пуснах темата, защото исках да видя и чуя как изглеждат нещата отстрани. Така или иначе нищо няма да предприемам спрямо него - това съм си го решила вече. Просто ще си стоя неутрална и ще чакам да видя какво ще направи. В крайна сметка ако наистина ме харесва толкова, колкото твърди сам ще го докаже. Ако пък ли не - нищо не губя. Мога само да спечеля от това, че ще разбера дали си струва или е поредния глупак, който си мисли че може да си играе с момичетата
    Забравих да добавя, че любопитството ме гложди и цъкнах на нейния профил във фейсбук - наистина си пуска по стената тъжни неща, такива съответстващи на раздяла, но това разбира се нищо не значи. Аз и на него му казах, че за мен такова нещо като "лека раздяла" няма - или късаш директно с някой, или не. Никой не обича да бъде зарязван и нараняван, но от личен опит съм се убедила, че във връзките винаги единия ще дава и ще страда повече накрая. Каквото и да правиш, колкото и деликатно да се държиш, винаги единия страда повече и приема нещата по-тежко. Но пък по-добре така, отколкото да го залъгваш Явно той обаче наистина е решил да се пробва дали ще му вържа - е, ако досега не е разбрал, че няма да стане, то занапред със сигурност ще разбере, че се пробва с грешния човек

djipsito, благодаря за добрите думи! Никога не съм се поддавала просто ей така на емоциите и винаги съм внимавала къде, какво и с кого правя. А в случая мога само да кажа, че съм била от другата страна, била съм на мястото на това момиче, и знам колко е болезнено и гадно да разбереш, че някой те лъже по такъв начин - именно заради това никога няма да си позволя да играя втора цигулка някъде и да се забърквам с обвързани момчета.
    А колкото до останалото - питала съм го защо се занимава с мен при положение, че си има приятелка, а той казва, че НЕ ЗНАЕ, просто усещал, че съм различна... което разбира се, не е никакъв довод. Както и да е.

Благодаря ви още веднъж за съветите и мненията - знаех си, че този форум е точното място, на което да попитам

Много добре си постъпила, като ясно си му разяснила, че няма да позволиш да играеш ролята на (както ти казваш) "2-та цигулка". Според мен, ако наистина толкова много те харесваше, както твърди, щеше до сега да е скъсал с гаджето си. Не ми минават тези "ама, аз за да не я нараня...", ако не иска да я нарани ще й каже право в лицето какво мисли, защото ако разбере какви неща прави той докато нея я няма, ще й стане 1000пъти по-гадно!! Аз също не съм съгласна с това, че трябва да го накараш да избира - ако мен ме накарат бих избрала другия, никога не бих позволила да ме карат да избирам!! Не знам, в момента ти можеш само да чакаш, за да видиш какво ще направи той ... Ако е свестен ще се осъзнае какви ги върши, ако не - прав му път и довиждане!!
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Това е адски тъпо... Вмомента се прави на мъжкар и ви разиграва и двете.Покажи му че няма да може да излиза и с двете и че ако те иска точно теб ще си само ти и никой друг а ако не просто да забрави за теб знам че ще ти е трудно но трябва да имаш достойунство и гордост

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    според мен трябва да му поставиш нещата едно към едно... смисал не да го караш да избира или нещо от рода.. ,но да му кажеш в прав текст, че не си тъпа овца и не пасеш трева и виждаш много добре какво става и да му кажеш, че дори и да ти е дошла сляпата неделя не си толкова луда, че да му позволяваш да те разиграва т.е. да ви разиграва и двете, .. защото така изглежда отсртани... може и да не сте правили нищо, но въопще факта, че излиза не само с теб и казва че изпитва чувства... не знам .. на тоя тип хич не му е чиста работата ако бях теб колкото и да боли щях да го отрежа... не само заради другата, а заради съмнението че може да ги върши такива зад гърба ти... полисли все пак ...
    без ПОДПИС ... xD

Ааа това за сляпата неделя абсурд да му го кажа Няма да му призная, че го харесвам. То само това остава и после вече двойно ще почне да дава зор за нещо, а аз в такива моменти се поддавам... затова по-добре да си мълча. Той най-вероятно се е усетил вече, че не ми е безразличен, но все пак... невинна до доказване на противното

Днес не ме е търсил. Същност потърси ме, попита ме дали искам да продължава да го прави, аз му казах "Не" и това беше. Цял ден нищо. А аз пък си размишлявах и се замислих над това, че... ок, дори да скъса с приятелката си окончателно и нещата между нас да потръгнат - никога няма да бъда сигурна в тоя човек, след като знам че вече веднъж е бил склонен да се задява с друга, докато има гадже... Никога няма да мога да му вярвам напълно. Все ще си представям как докато се води, че е с мен омайва някоя друга по същия тоя начин, по който сега омайва мен... Така че може би по-добре стана като му казах да не ме търси повече...
    Говорих си и с една приятелка днес и й споделих какво се случва, тя ми каза същото, което и вие - че ме върти и да не му се връзвам на глупостите, а ако наистина толкова много е искал да е с мен досега е щял да го направи милион пъти... Не знам какво ми стана. Чувствам се като някоя глупачка в момента... Как не можах да го видя това нещо Винаги съм усещала нещата, винаги съм внимавала, а сега как му позволих на тоя льольо да ми завърти главата, че и дори си въобразявах, че е наистина свестен и говори истината... В момента изгарям от желание да хвана телефона и да го набера, но няма да го направя... Не го заслужава. Аз не заслужавам такъв кретен.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Раздялата си е раздяла, какви са тия сексОВЕ, обаждания и т.н. ? Честно казано, нищо чудно ако се получи нещо между вас, след това да се озовеш на мястото на "бившата му-настояща" приятелка.
    Точно

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    E бате нема кфо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си