.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Лелее ама тоя да не държи 3те мобилни оператора ?!

иначе по темата : щом след последния ви разговор се е отказал,значи играта,която сам е започнал му е омръзнала и е видял,че няма да му се вържеш.Мисля,че си постъпила добре

Град
    Сендария
    Добре, ясно ми е, че сте още под кривата круша, но не смятам, че той НЯКОГА ще ти каже ``обичам те`` по начина, по който ти си го представяш. На мен знаеш ли колко време ми трябваше, за да кажа тези две думи???
    Второ- Ако не поемеш НЯКАКВА инициатива, то просто забрави да се случи нещо между вас!
    Трето- Въпреки че ти давам съвети как да се получи между вас- аз все пак мисля, че си губиш времето с такъв несериозен човек.

Аз имах същия проблем...След като все още не е скъсал с нея , има две вероятности - да си търси развлечение,от обикновенната му и скучна връзка (вижда това развлечение в теб) или ще я зареже и ще бъде с теб.В случая той още не го е направил,следователно няма да стане.Защото и аз вярвах в това,но се оказа съвсем друго.Накрая ще се сдухаш,ще ти се вижда сив целият свят,а той ще бъде щастлив с гаджето си ,докато ти се съсипваш.Остави го и колкото и да ти е трудно - забрави го!Продължавай напред,сигурна съм,че ще намериш подходящия за теб!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от MyPleasureMyPain
    Ааа това за сляпата неделя абсурд да му го кажа Няма да му призная, че го харесвам. То само това остава и после вече двойно ще почне да дава зор за нещо, а аз в такива моменти се поддавам... затова по-добре да си мълча. Той най-вероятно се е усетил вече, че не ми е безразличен, но все пак... невинна до доказване на противното

Днес не ме е търсил. Същност потърси ме, попита ме дали искам да продължава да го прави, аз му казах "Не" и това беше. Цял ден нищо. А аз пък си размишлявах и се замислих над това, че... ок, дори да скъса с приятелката си окончателно и нещата между нас да потръгнат - никога няма да бъда сигурна в тоя човек, след като знам че вече веднъж е бил склонен да се задява с друга, докато има гадже... Никога няма да мога да му вярвам напълно. Все ще си представям как докато се води, че е с мен омайва някоя друга по същия тоя начин, по който сега омайва мен... Така че може би по-добре стана като му казах да не ме търси повече...
    Говорих си и с една приятелка днес и й споделих какво се случва, тя ми каза същото, което и вие - че ме върти и да не му се връзвам на глупостите, а ако наистина толкова много е искал да е с мен досега е щял да го направи милион пъти... Не знам какво ми стана. Чувствам се като някоя глупачка в момента... Как не можах да го видя това нещо Винаги съм усещала нещата, винаги съм внимавала, а сега как му позволих на тоя льольо да ми завърти главата, че и дори си въобразявах, че е наистина свестен и говори истината... В момента изгарям от желание да хвана телефона и да го набера, но няма да го направя... Не го заслужава. Аз не заслужавам такъв кретен.
    усещам пробив... започваш да мислиш трезво... а сега е време да поговорим за цигарите и алкохола
    без ПОДПИС ... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си