Hi all!

Такам... наскоро се запознах с едно момче, с което в последствие се сближихме адски много. В началото изобщо не приемах нещата на сериозно и не съм си и помисляла докъде може да стигнат, но в момента се чувствам толкова хлътнала по него, че чак ми се плаче... От негова страна виждам абсолютно същото, че дори и нещо повече. Проблема обаче е в бившата му-настояща приятелка. Наричам я така, защото той твърди че не иска да е с нея и й го е казал, един вид се е опитал да я скъса, но в момента не я игнорира тотално - чуват си се по телефона, виждат се отвреме-навреме, правят секс и т.н. Казва че не иска да й е гадно и затова се държи по-мило и прави раздялата им някак по-лека. Не знам защо, но му вярвам. Ще ме помислите за луда сигурно, но аз наистина му вярвам. По принцип съм много подозрителна и трудно може да ме преметне някой, още повече момче, а в случая нещо отвътре ме кара да му вярвам, че наистина е така, както казва. Кофти ми е, защото не искам да се намесвам в отношения, които не са приключили. А го виждам, че той наистина има силен интерес към мен - постоянно ме търси, настоява да се виждаме по-често, говори ми някакви неща за общо бъдеще... Много искам да съм с него, но знам че не трябва и се старая да го отбягвам, да не му вдигам като ми звъни, колкото и да ми е трудно... Не знам какво да правя просто. Казах му, че не искам да ме вкарва в някакви такива филми и интриги, а той не спира да ми повтаря, че иска да е само с мен, защото страшно много съм му допадала и никой не можел да му каже нищо и да го спре...

Дайте някакъв съвет - как да постъпя? Кое е най-правилното, което мога да сторя в подобна ситуация? Лошото е, че се увлякох толкова много по него, че вече наистина ми е адски трудно да го спирам да направи това, което иска.

П.П. Държа да подчертая, че между нас не е имало абсолютно никаква близост - нито целувки, камоли секс...въпреки опитите от негова страна да ме целуне.