- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация ;(
Ааа това за сляпата неделя абсурд да му го кажаНяма да му призная, че го харесвам. То само това остава и после вече двойно ще почне да дава зор за нещо, а аз в такива моменти се поддавам... затова по-добре да си мълча. Той най-вероятно се е усетил вече, че не ми е безразличен, но все пак... невинна до доказване на противното
![]()
Днес не ме е търсил. Същност потърси ме, попита ме дали искам да продължава да го прави, аз му казах "Не" и това беше. Цял ден нищо. А аз пък си размишлявах и се замислих над това, че... ок, дори да скъса с приятелката си окончателно и нещата между нас да потръгнат - никога няма да бъда сигурна в тоя човек, след като знам че вече веднъж е бил склонен да се задява с друга, докато има гадже... Никога няма да мога да му вярвам напълно. Все ще си представям как докато се води, че е с мен омайва някоя друга по същия тоя начин, по който сега омайва мен... Така че може би по-добре стана като му казах да не ме търси повече...
Говорих си и с една приятелка днес и й споделих какво се случва, тя ми каза същото, което и вие - че ме върти и да не му се връзвам на глупостите, а ако наистина толкова много е искал да е с мен досега е щял да го направи милион пъти... Не знам какво ми стана. Чувствам се като някоя глупачка в момента... Как не можах да го видя това нещоВинаги съм усещала нещата, винаги съм внимавала, а сега как му позволих на тоя льольо да ми завърти главата, че и дори си въобразявах, че е наистина свестен и говори истината... В момента изгарям от желание да хвана телефона и да го набера, но няма да го направя... Не го заслужава. Аз не заслужавам такъв кретен.
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...