.

Виж резултатите на анкетата: Какви момичета харесвате повече:

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • интелигентни

41 47,67%
  • красиви

38 44,19%
  • кифли

7 8,14%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 153
    а да, другия път като се правиш на интересен виж си срока на годност.

От емоционално нестабилен и слабохарактерен си се превърнал в много оборотен. Нещо ме навежда на мисълта ,че се дължи на някаква агресия ,насочена към себеподобните.

Израза накрая не го разбрах.
    Под нивото си ми.

аз агресия нямам дори капка в себе си. под нивото съм ти, за това спирам да общувам с теб, ще взема да те увредя.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от eminem213
    На мен пък винаги ми е било интересно колко от момчетата ще си изберат едно ''мъжко'' момиче. Смисъл имам предвит ако ви се изтъпята така пред вас две момичета: едното високо, гримирано, токове, прически а-у, а другото семпъл грим, кецове, и примерно една проста права коса.
    ужас.. значи аз съм мъжко момиче .. не знам момиче ли си или момче ама виждам, че сл еминем.. евала

ти носиш или сладки кецове адидас или найк или някакви високи тип конверс с изкарани езичета демек не се броиш.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Както един по-горе каза, 'това ще бъде епична тема' А за това, с грима, с токчетата и т.н.... аз съм чисто и просто братното. Точно втория вид. Ама как ме описа... Е, и аз тва исках да разбера: какви момичета харесват момчета: кифли или мъжки момичета... е, не чак мъжки метълки, но, така, де - естествените
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

ама какво е естествена метълка? няма 5 пиърсинга на пъпа ми има само 3 ама има бонус по зърната?
    що мъжко момиче е момиче с кецове? момиче с токчета не е ли мъжко докато ти прави мъденцата на салата с ритници?

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    ама какво е естествена метълка? няма 5 пиърсинга на пъпа ми има само 3 ама има бонус по зърната?
    що мъжко момиче е момиче с кецове? момиче с токчета не е ли мъжко докато ти прави мъденцата на салата с ритници?
    Прав/а си... ама си ме разбрал/а погрешно: кифли или готини.. ако си с ония сладникавите огромни розово-черни кецове, не се брои... и изобщо нямам пред вид пиърсинг... природата е определила колко дупки може да има човек по тялото си! Изобщо не харвам пиърсинги, татуси, черни гримове, огромен нокът на кутрето... Гадно е, бе!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

чакай бе аз съм момче, розово нося само по празници.

айде без да броим дупки по тялото щото много от тях не са използваеми.

Banned Мега фен
    ти носиш или сладки кецове адидас или найк или някакви високи тип конверс с изкарани езичета демек не се броиш.
    какво имаш предвид под ''сладки'' ей такъв тип нося:
    http://www.shoes.com/productimages/S...AEC1053672.jpg

с тесни дънки впити в краченцата ти, нали?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    На мен пък винаги ми е било интересно колко от момчетата ще си изберат едно ''мъжко'' момиче. Смисъл имам предвит ако ви се изтъпята така пред вас две момичета: едното високо, гримирано, токове, прически а-у, а другото семпъл грим, кецове, и примерно една проста права коса.
    ужас.. значи аз съм мъжко момиче .. не знам момиче ли си или момче ама виждам, че сл еминем.. евала
    Момиче съм.
    Защо ''ужас'', аз се гордея с факта, че нося кецове, суичари и т.н.

Banned Мега фен
    с тесни дънки впити в краченцата ти, нали?
    с тесни дънки и широки блузи,суичари.. но имам и широки дънки... .

баш пък ако носиш и мъжки кецове, каквито си показала на снимката. спирам да общувам с теб, като минат няколко годинки се обади, да видиш как кецовете ти са в казана и ги носи някой мургавелко.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Безсмислено е човек да се ограничава в един стил. Най-добрата ми приятелка е метълка, но освен метълските тениски и кубинки, често носи съвсем дамски дрехи. Понякога и се възхищавам на вкуса направо. Аз предпочитам да се обличам по-спортно (което ще рече гуменки, потничета, дънки, тениски и тн.), но обичам да нося и рокли. Хубаво е да редуваш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Момиче съм.
    неее... разбра ме погрешно.. имах предвид ужас за мен.. че така излиза, че съм мъжко момиче .. абе да ти каже.. гаджето ми като ме види с сандали,които за него за кифленски(въпреки че аз нося изчистени не с лъскави простотии и т.н.) ми се смее ама като ме види с кецове нищо не казва

Град
    Плевен
    Момиче съм.
    [/quote]

И аз се гордея
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

важно е всеки ден да ходиш с един и същи чифт обувки за да могат стелките им да станат метало-керамика.

За мен тва е момиче ''биачка, вище ме коя съм аз!''. На такъв тип характера им е мъжки. Не мислиш ли!?
    Нямах предвит, че когато едно момиче носи кецове е мъжко, в буквалния смисъл. Аз ги разделям на мадами, кифли или както искате ги наричайте, тях ги описах в предния си пост, а другия тип клонят към някак си по-мъжко обличане... Ако някой ме разбра... добре е.

мацка той гаджето ти ще да е някой емоционално ограничен бастун да ти кажа, ма щом се обичате да си родите 3 деца и да си купите кемпер дано!

чакай сега овце ли пасем или крави? от мъжко момиче стана мъжко обличане. аз като си сложа сутиен това женско момче ли ме прави ли чист травестит?

Banned Мега фен
    баш пък ако носиш и мъжки кецове, каквито си показала на снимката. спирам да общувам с теб, като минат няколко годинки се обади, да видиш как кецовете ти са в казана и ги носи някой мургавелко.
    казах такъв тип... защото ти предположи тип конверс, а те не са такива.. и само ти показах какви...

ей мацки я се разберете как да пишете под ред да мога да отговарям смислено, че не ви насмогвам.

чакай сега овце ли пасем или крави? от мъжко момиче стана мъжко обличане. аз като си сложа сутиен това женско момче ли ме прави ли чист травестит?
    Оф де, чети малко през редовете, че е 1 часа и май, май не мога да ти обясня какво имам предвит под ''мъжко'' момиче и мадама

айде мацка днес на моя тефтер се пише - разбрах те, права си, евала, мъжко момиче си на бати сладураната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си