- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчетата (въпрос)
а да, другия път като се правиш на интересен виж си срока на годност.
От емоционално нестабилен и слабохарактерен си се превърнал в много оборотен. Нещо ме навежда на мисълта ,че се дължи на някаква агресия ,насочена към себеподобните.
Израза накрая не го разбрах.
Под нивото си ми.
аз агресия нямам дори капка в себе си. под нивото съм ти, за това спирам да общувам с теб, ще взема да те увредя.
ужас.. значи аз съм мъжко момичеПървоначално написано от eminem213
.. не знам момиче ли си или момче ама виждам, че сл еминем.. евала
![]()
![]()
ти носиш или сладки кецове адидас или найк или някакви високи тип конверс с изкарани езичета демек не се броиш.
Както един по-горе каза, 'това ще бъде епична тема'![]()
![]()
![]()
А за това, с грима, с токчетата и т.н.... аз съм чисто и просто братното. Точно втория вид. Ама как ме описа... Е, и аз тва исках да разбера: какви момичета харесват момчета: кифли или мъжки момичета... е, не чак мъжки метълки, но, така, де - естествените
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
ама какво е естествена метълка? няма 5 пиърсинга на пъпа ми има само 3 ама има бонус по зърната?
що мъжко момиче е момиче с кецове? момиче с токчета не е ли мъжко докато ти прави мъденцата на салата с ритници?
Прав/а си...Първоначално написано от AnotherDay
![]()
ама си ме разбрал/а погрешно: кифли или готини.. ако си с ония сладникавите огромни розово-черни кецове, не се брои... и изобщо нямам пред вид пиърсинг... природата е определила колко дупки може да има човек по тялото си! Изобщо не харвам пиърсинги, татуси, черни гримове, огромен нокът на кутрето... Гадно е, бе!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
чакай бе аз съм момче, розово нося само по празници.
айде без да броим дупки по тялото щото много от тях не са използваеми.
какво имаш предвид под ''сладки'' ей такъв тип нося:Първоначално написано от AnotherDay
http://www.shoes.com/productimages/S...AEC1053672.jpg
с тесни дънки впити в краченцата ти, нали?
Момиче съм.Първоначално написано от FuCKkK13
Защо ''ужас'', аз се гордея с факта, че нося кецове, суичари и т.н.![]()
с тесни дънки и широки блузи,суичари.. но имам и широки дънки...Първоначално написано от AnotherDay
.
![]()
баш пък ако носиш и мъжки кецове, каквито си показала на снимката. спирам да общувам с теб, като минат няколко годинки се обади, да видиш как кецовете ти са в казана и ги носи някой мургавелко.
^^ Безсмислено е човек да се ограничава в един стил. Най-добрата ми приятелка е метълка, но освен метълските тениски и кубинки, често носи съвсем дамски дрехи. Понякога и се възхищавам на вкуса направо. Аз предпочитам да се обличам по-спортно (което ще рече гуменки, потничета, дънки, тениски и тн.), но обичам да нося и рокли. Хубаво е да редуваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
неее... разбра ме погрешно.. имах предвид ужас за мен.. че така излиза, че съм мъжко момичеПървоначално написано от eminem213
.. абе да ти каже.. гаджето ми като ме види с сандали,които за него за кифленски(въпреки че аз нося изчистени не с лъскави простотии и т.н.) ми се смее ама като ме види с кецове нищо не казва
![]()
Момиче съм.
Защо ''ужас'', аз се гордея с факта, че нося кецове, суичари и т.н.[/quote]
И аз се гордея![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
важно е всеки ден да ходиш с един и същи чифт обувки за да могат стелките им да станат метало-керамика.
За мен тва е момиче ''биачка, вище ме коя съм аз!''. На такъв тип характера им е мъжки. Не мислиш ли!?Първоначално написано от AnotherDay
Нямах предвит, че когато едно момиче носи кецове е мъжко, в буквалния смисъл. Аз ги разделям на мадами, кифли или както искате ги наричайте, тях ги описах в предния си пост, а другия тип клонят към някак си по-мъжко обличане...Ако някой ме разбра... добре е.
![]()
мацка той гаджето ти ще да е някой емоционално ограничен бастун да ти кажа, ма щом се обичате да си родите 3 деца и да си купите кемпер дано!![]()
чакай сега овце ли пасем или крави? от мъжко момиче стана мъжко обличане. аз като си сложа сутиен това женско момче ли ме прави ли чист травестит?
казах такъв тип... защото ти предположи тип конверс, а те не са такива.. и само ти показах какви...Първоначално написано от AnotherDay
ей мацки я се разберете как да пишете под ред да мога да отговарям смислено, че не ви насмогвам.
Оф де, чети малко през редовете, че е 1 часа и май, май не мога да ти обясня какво имам предвит под ''мъжко'' момиче и мадамаПървоначално написано от AnotherDay
![]()
![]()
айде мацка днес на моя тефтер се пише - разбрах те, права си, евала, мъжко момиче сина бати сладураната.