- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчетата (въпрос)
ами.. аз както нося кецове с дънки така имам и доста елегантни потничета и т.н. .. само рокли дето не нося и токчета.. не мисля, че е ограничен защото както ми харесва кецовете така понякога като съм облечена елегантно ми казва, че е хубаво или нещо таковаПървоначално написано от AnotherDay
... абе общо взето не е от тези,които като кажа че предпочитат гаджето им да се облича по някакъв начин само така я харесват
![]()
а иначе по темата... според мен това, че момиче ходи с кецове не я прави мъжко момиче.. има момичета дето ги гледаш хубави с токове и накрая излизат някакви злобни и т.н.
![]()
начи айде да се разберем за да водим смислена тема или да си лягаме.
що е туй мъжко момиче и трева ли пасе или плодова активиа с лъжичката?
що едно мъжко момиче носи кецове, пък тея с токчета са кифли?
и кое е по-мъжко - момиче с кецове, което кара приятеля си да ходи навсякъде с нея или мадама с токчета дето от 9 часа сутрина е платила тока, водата, парното, интернета, телефоните, напазарила е, закарала си е колата на сервиз и се е прибрала сама с такси, а на края на деня стои и гледа телевизия с пуканки в ръка и не е обелила и грам дума , че е уморена?
в тази ситуация определено второто.. просто аз казах, че това ,момиче как се облича не я прави мъжко момиче или кифла, а характера !Първоначално написано от AnotherDay
Абе мъжете имат нужда главно от 3 неща: подкрепа, вярност и секс. Другото са екстри...
Първоначално написано от antifashionshit
Първо-авторке поздрави за аватара,имаш вкус за музика![]()
Второ-темата е леко безсмислена,различини хора,различни характери,различни вкусове.Няма да получиш единно мнение.Но ако трябва да обобщя-повечето момчета харесват и търсят нормално,красиво в техните очи момиче,естествено че трябва да е интелигентна,също така и здраво стъпила на земята.Външният вид е само едно от нещата,той може да провокира интересна в началото за по-нататъшно опзнаване.След това идва и вътрешната красота.Така че ако можех да гласувам едновременно два пъти бих гласувал за първата и втората опция.
Общо взето е така. Жените пък имат нужда от любов. Останалото са екстри. Е, някои се влюбват в парите, но пак е любовПървоначално написано от djipsito
![]()
Аз само не разбрах, защо мацките с грим и токчета да не са естествени?
Много ли е естествено да носиш обувка, която изглежда 5 номера по-голяма? (за кецовете говоря)
Стига да не е някоя лигла,бих се направил на "ударен" за всичко друго,ако си струва.
1. МерсиПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
2. Може би си прав, че е безмислена. Исках да разбера дали всички си падата по някакви мегакрасавици (ултраслаби, с големи гърди, нови дрешки и т.н.), или предпочитат да имат до себе си може би не чак страхотна красива дама, а по-скоро чаровна умница, която си знае мястото.
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Не че нещо, но като че ли красивите момичета обикновено излизат по-умни, противно на всеобщите представи. Предразсъдъците винаги ти изиграват лоша шега.Първоначално написано от callia
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пълно е с такива теми!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Ами, може би, но нерядко се оказва и обратното. Знам го от личе опит.Първоначално написано от Chacho
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Какъв личен опит, бре, мацка? С момичета ли се забиваш?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много тъпа тема. Момичетата не се изчерпват с едно свое качество...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ако е леко пухкава , но с хубави черти на лицето и хубав характер - става.
Нямам против и глупава красавица.
Но макс 1.65 - 1.69см висока , че съм дребничка и това ми е твърде много . Това е за несериозна връзка.
Вече за сериозна .. Да е свободомислеща , интелигентна и да има привлекателен външен вид, като пак да не е висока.
За мъжете вкуса ми е точно обратенКакто иска да изглежда, само да е пич и умник.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе, не, бе! Говоря за мои познати, бре... мацка в мъжки род! Е, значи не толкова личен опитПървоначално написано от Chacho
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Разкажи им баснята за лисицата и гроздето
Интелекта няма нищо общо с красотата. Всичко е гени.
Както има супер красавици, които са много умни, така има и грозотии, които са много тъпи. Също и умни грозотии и тъпи красавици. Едното въобще не зависи от другото.
Ако иде реч за момичета тип: кифла, снимаща се пред огледало с физиономия пилешки анус - да, те обикновено не пращят от интелект, но и честно казано, не са ми в графата: красавици.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да де, точно такива кифли имам предвид!Първоначално написано от SisiStrange
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
а ти как си се снимала бе , моме? надигна цицките и задължително и те да са в снимката. те мойте само от лицеви опори са по-големи, ако с това парадираме. там ли ти е интелекта на тебе, баф мааму.
Ако имаш в предвид мен, просто си задръж мнението за себе си. Обикновено не минавам с клишета като "Ти не ме познаваш.", но в случая просто наистина не ми се занимава да се обяснявам. Тъй че: не ме познаваш, за да вадиш заключения за интелекта ми.Първоначално написано от AnotherDay
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
аз без да те познавам си ги извадих от снимката ти![]()
ай не се прави на по-оригинална от другите с това "не минавам с клишета" щото не върви някак си пред мен. ако 5 пъпки тука са ти направили тема да ти се кефят, сори мойте пъпки ги хвана липсата отдавна за да ти се възхищавам на "интелекта"
покажи си цицките повече да се виждат поне.
Мирише ми на борец без кауза.
на кентаври мирише, брато.
Честно, не знам защо поне един път някой не успее да ме засегне наистина. Колкото пъти хората в този форум се пробват да ме обидят, все успяват някак да ме закачат точно за нещата, в които съм си най-самоуверена. Как поне веднъж някой не налучка...
Имам си много слабости, но да съм тъпа не е една от тях.
Клише е да ти казвам "Ти не ме познаваш.", защото всеки това казва, когато някой го определя по снимките. Но, за да си доказвам акъла, трябва да седна да ти разказвам за себе си. А това не го правя на хора, които не са ми симпатични и само се чудят за какво да се заядат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()