.

Виж резултатите на анкетата: Какви момичета харесвате повече:

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • интелигентни

41 47,67%
  • красиви

38 44,19%
  • кифли

7 8,14%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    мацка той гаджето ти ще да е някой емоционално ограничен бастун да ти кажа, ма щом се обичате да си родите 3 деца и да си купите кемпер дано!
    ами.. аз както нося кецове с дънки така имам и доста елегантни потничета и т.н. .. само рокли дето не нося и токчета.. не мисля, че е ограничен защото както ми харесва кецовете така понякога като съм облечена елегантно ми казва, че е хубаво или нещо такова ... абе общо взето не е от тези,които като кажа че предпочитат гаджето им да се облича по някакъв начин само така я харесват
    а иначе по темата... според мен това, че момиче ходи с кецове не я прави мъжко момиче .. има момичета дето ги гледаш хубави с токове и накрая излизат някакви злобни и т.н.

начи айде да се разберем за да водим смислена тема или да си лягаме.
    що е туй мъжко момиче и трева ли пасе или плодова активиа с лъжичката?
    що едно мъжко момиче носи кецове, пък тея с токчета са кифли?
    и кое е по-мъжко - момиче с кецове, което кара приятеля си да ходи навсякъде с нея или мадама с токчета дето от 9 часа сутрина е платила тока, водата, парното, интернета, телефоните, напазарила е, закарала си е колата на сервиз и се е прибрала сама с такси, а на края на деня стои и гледа телевизия с пуканки в ръка и не е обелила и грам дума , че е уморена?

Banned Мега фен
    начи айде да се разберем за да водим смислена тема или да си лягаме.
    що е туй мъжко момиче и трева ли пасе или плодова активиа с лъжичката?
    що едно мъжко момиче носи кецове, пък тея с токчета са кифли?
    и кое е по-мъжко - момиче с кецове, което кара приятеля си да ходи навсякъде с нея или мадама с токчета дето от 9 часа сутрина е платила тока, водата, парното, интернета, телефоните, напазарила е, закарала си е колата на сервиз и се е прибрала сама с такси, а на края на деня стои и гледа телевизия с пуканки в ръка и не е обелила и грам дума , че е уморена?
    в тази ситуация определено второто.. просто аз казах, че това ,момиче как се облича не я прави мъжко момиче или кифла, а характера !

Супер фен Аватара на djipsito
    Абе мъжете имат нужда главно от 3 неща: подкрепа, вярност и секс. Другото са екстри...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Първо-авторке поздрави за аватара,имаш вкус за музика

Второ-темата е леко безсмислена,различини хора,различни характери,различни вкусове.Няма да получиш единно мнение.Но ако трябва да обобщя-повечето момчета харесват и търсят нормално,красиво в техните очи момиче,естествено че трябва да е интелигентна,също така и здраво стъпила на земята.Външният вид е само едно от нещата,той може да провокира интересна в началото за по-нататъшно опзнаване.След това идва и вътрешната красота.Така че ако можех да гласувам едновременно два пъти бих гласувал за първата и втората опция.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Абе мъжете имат нужда главно от 3 неща: подкрепа, вярност и секс. Другото са екстри...
    Общо взето е така. Жените пък имат нужда от любов. Останалото са екстри. Е, някои се влюбват в парите, но пак е любов

anonymous708973
    Guest
    Аз само не разбрах, защо мацките с грим и токчета да не са естествени?

Много ли е естествено да носиш обувка, която изглежда 5 номера по-голяма? (за кецовете говоря)

Стига да не е някоя лигла,бих се направил на "ударен" за всичко друго,ако си струва.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Второ-темата е леко безсмислена,различини хора,различни характери,различни вкусове.Няма да получиш единно мнение.Но ако трябва да обобщя-повечето момчета харесват и търсят нормално,красиво в техните очи момиче,естествено че трябва да е интелигентна,също така и здраво стъпила на земята.Външният вид е само едно от нещата,той може да провокира интересна в началото за по-нататъшно опзнаване.След това идва и вътрешната красота.Така че ако можех да гласувам едновременно два пъти бих гласувал за първата и втората опция.
    1. Мерси

2. Може би си прав, че е безмислена. Исках да разбера дали всички си падата по някакви мегакрасавици (ултраслаби, с големи гърди, нови дрешки и т.н.), или предпочитат да имат до себе си може би не чак страхотна красива дама, а по-скоро чаровна умница, която си знае мястото.
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от callia

1. Мерси

2. Може би си прав, че е безмислена. Исках да разбера дали всички си падата по някакви мегакрасавици (ултраслаби, с големи гърди, нови дрешки и т.н.), или предпочитат да имат до себе си може би не чак страхотна красива дама, а по-скоро чаровна умница, която си знае мястото.
    Не че нещо, но като че ли красивите момичета обикновено излизат по-умни, противно на всеобщите представи. Предразсъдъците винаги ти изиграват лоша шега.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Пълно е с такива теми!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от callia

1. Мерси

Не че нещо, но като че ли красивите момичета обикновено излизат по-умни, противно на всеобщите представи. Предразсъдъците винаги ти изиграват лоша шега.
    Ами, може би, но нерядко се оказва и обратното. Знам го от личе опит.
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Какъв личен опит, бре, мацка? С момичета ли се забиваш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fenasf
    Много тъпа тема. Момичетата не се изчерпват с едно свое качество...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако е леко пухкава , но с хубави черти на лицето и хубав характер - става.
    Нямам против и глупава красавица.
    Но макс 1.65 - 1.69см висока , че съм дребничка и това ми е твърде много . Това е за несериозна връзка.
    Вече за сериозна .. Да е свободомислеща , интелигентна и да има привлекателен външен вид, като пак да не е висока.

За мъжете вкуса ми е точно обратен Както иска да изглежда, само да е пич и умник.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Какъв личен опит, бре, мацка? С момичета ли се забиваш?
    Абе, не, бе! Говоря за мои познати, бре... мацка в мъжки род! Е, значи не толкова личен опит
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Разкажи им баснята за лисицата и гроздето

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Интелекта няма нищо общо с красотата. Всичко е гени.
    Както има супер красавици, които са много умни, така има и грозотии, които са много тъпи. Също и умни грозотии и тъпи красавици. Едното въобще не зависи от другото.

Ако иде реч за момичета тип: кифла, снимаща се пред огледало с физиономия пилешки анус - да, те обикновено не пращят от интелект, но и честно казано, не са ми в графата: красавици.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Интелекта няма нищо общо с красотата. Всичко е гени.
    Както има супер красавици, които са много умни, така има и грозотии, които са много тъпи. Също и умни грозотии и тъпи красавици. Едното въобще не зависи от другото.

Ако иде реч за момичета тип: кифла, снимаща се пред огледало с физиономия пилешки анус - да, те обикновено не пращят от интелект, но и честно казано, не са ми в графата: красавици.
    Да де, точно такива кифли имам предвид!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

а ти как си се снимала бе , моме? надигна цицките и задължително и те да са в снимката. те мойте само от лицеви опори са по-големи, ако с това парадираме. там ли ти е интелекта на тебе, баф мааму.

Град
    София
    а ти как си се снимала бе , моме? надигна цицките и задължително и те да са в снимката. те мойте само от лицеви опори са по-големи, ако с това парадираме. там ли ти е интелекта на тебе, баф мааму.
    Ако имаш в предвид мен, просто си задръж мнението за себе си. Обикновено не минавам с клишета като "Ти не ме познаваш.", но в случая просто наистина не ми се занимава да се обяснявам. Тъй че: не ме познаваш, за да вадиш заключения за интелекта ми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

аз без да те познавам си ги извадих от снимката ти

ай не се прави на по-оригинална от другите с това "не минавам с клишета" щото не върви някак си пред мен. ако 5 пъпки тука са ти направили тема да ти се кефят, сори мойте пъпки ги хвана липсата отдавна за да ти се възхищавам на "интелекта"
    покажи си цицките повече да се виждат поне.

Мирише ми на борец без кауза.

на кентаври мирише, брато.

Град
    София
    Честно, не знам защо поне един път някой не успее да ме засегне наистина. Колкото пъти хората в този форум се пробват да ме обидят, все успяват някак да ме закачат точно за нещата, в които съм си най-самоуверена. Как поне веднъж някой не налучка...
    Имам си много слабости, но да съм тъпа не е една от тях.
    Клише е да ти казвам "Ти не ме познаваш.", защото всеки това казва, когато някой го определя по снимките. Но, за да си доказвам акъла, трябва да седна да ти разказвам за себе си. А това не го правя на хора, които не са ми симпатични и само се чудят за какво да се заядат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си