.

Виж резултатите на анкетата: Какви момичета харесвате повече:

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • интелигентни

41 47,67%
  • красиви

38 44,19%
  • кифли

7 8,14%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 153
    45% - красиви ! А когато си мисля, че за всеки е важен външния вид не е било вярно... ;(

Мега фен Аватара на Chacho
    Нали знаете, че половината момчета пишещи тук, въобще няма да се замислят за момиче, ако тя няма приличен вид. Всеки си има долна граница, но ако не е достатъчно хубава, никога няма да я възприемат като гадже.

Второ, има толкова много жалки хора пишещи в Любов, че както ви говорят за това, че е важен характера, така ще направят компромис за личностните недостатъци, ако момичето е симпатично. Всеки му е лесно да не обърне внимание на някоя невъзможно тъпа кифла. Ако обаче е русо миньонче с цици, не особено умна, но разговорлива, закъсняваща, неориентирана какво иска, използвачка и т.н. , същите тези жалки момчета ще я виждат като перфектната, и ще й изпълняват желанията като добрия дух от лампата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

НАЙ!! ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА !!!!! С ПО-МАЛКО ГРИМ ,пък после :Ами залагам на това да е нормално умна и интелигентна,(просто да си учи уроците и да стане за нещо занапред), има и такива който са красиви и умни, а и залагам на това, защото ще е интересна връзка с момиче на място,а то напоследък повечето момичета са тъпи,неориентирани,с характер на първоклассна к*рва.Да не пуши, и по-малко алкохол .Второто е външният вид, държа на голяма средно дълга коса ( просто не съм никакъв фен на късите прически ) по възможност чуплива или къдрава ,държа на финото тяло, или поне да не е критично пухкава ;Д , и предпочитам по ниски от мен с нещо от сорта на 10см ;д, но го предпочитам,ако е колкото мен или с 2-3см по ниска, все едно е..циците са задължителен аксесоар, дори и да не са като на поп-фолк певица.Просто да има на какво да сложи сутием,без да се изсилва с лопащи сутиени дето и ръцете може да си завре вътре.По характер да е разговорлива,компетентна,с характер на момиче,а не на КИФЛА,с мярка,да е "вярна" а не да кръшка тук там и да се натиска на всеки,момиче с ясна представа за една връзка,сигурна в чувствата си и да разбира от дума.Етва е и смятам,че не е никак трудно да се намери такава,като изключим високото ниво на трудност за търсенето на приемливо умна мацка Това е от мен :P

Град
    гр.Шумен
    бе няма значение дали е красива и така на татък .ВАЖНОТО ЗА МЕН Е ДА МЕ ПРИЕМА ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ .
    Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    начи виж аз не влагам грам чувство и мисъл в това , което пиша. просто си ляфя с хората, както и вие , ма пишете уж смислени неща. айде мир.

а до оня пич - познавай си я.
    аз съм умен... и карам бмв, край за мен
    И еба*ти гъзето и кво като си караш бмв-то?Кое онова от 1991 година ли ? ;Д Абе да ти кажа си ми уникално задръстен пън,не знам защо.Хората пишат нещо, което теб не те включва и ти пишеш ,братче..След всеки коментар да си и ти..И пак не те намесиха докато не им писна от една драка като тебе..Странен си..

Цитирай Първоначално написано от jump897
    начи виж аз не влагам грам чувство и мисъл в това , което пиша. просто си ляфя с хората, както и вие , ма пишете уж смислени неща. айде мир.

И е***ти гъзето и кво като си караш бмв-то?Кое онова от 1991 година ли ? ;Д Абе да ти кажа си ми уникално задръстен пън,не знам защо.Хората пишат нещо, което теб не те включва и ти пишеш ,братче..След всеки коментар да си и ти..И пак не те намесиха докато не им писна от една драка като тебе..Странен си..
    Май не схващаш кога се бъзикат хората? Целта му беше да ти полази по нервите, като гледам е успял.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Предпочитам интелигентни и забавни момичета, ако и са красиви това е бонус. На кой му трябва някоя където не може да върже два лафа и те гледа като пън.
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jump897

И е***ти гъзето и кво като си караш бмв-то?Кое онова от 1991 година ли ? ;Д Абе да ти кажа си ми уникално задръстен пън,не знам защо.Хората пишат нещо, което теб не те включва и ти пишеш ,братче..След всеки коментар да си и ти..И пак не те намесиха докато не им писна от една драка като тебе..Странен си..
    Май не схващаш кога се бъзикат хората? Целта му беше да ти полази по нервите, като гледам е успял.
    Предположих..Ама нее аз си обичам да споря, не ми е лазил по нервите, нерви ме "оригиналността" му във всеки пост.. Това за бмв то..ако ще и зил да кара, се в г*з

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS
    Ами разкажи де ...
    Иначе по темата : нямам критерии , като си ми хареса човека ...
    +1

ръгам на 3-та, минавам БЕЕМВЕТА, ибах тос симсон.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Какви момичета? Всякакви от А до Я. За вас не знам, но аз нямам нищо против кифли, металистки, емота, слаби, леко пълнички, с малки или големи гърди, с цайси или не, с брекети или не и т.н. Знам такива момичета и нищо в тях не ми пречи. Напротив, по-скоро понякога такива неща са сладки и придават на човек уникалност.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Какви момичета? Всякакви от А до Я. За вас не знам, но аз нямам нищо против кифли, металистки, емота, слаби, леко пълнички, с малки или големи гърди, с цайси или не, с брекети или не и т.н. Знам такива момичета и нищо в тях не ми пречи. Напротив, по-скоро понякога такива неща са сладки и придават на човек уникалност.
    Ти не си ли момиче?

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Ха ха. Нещо на мене ли? Момче съм... Май... Нали?... Нали?!?!?!... Ама... А бе сигурно... Чакай да видя в личната карта какво пише.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Ха ха. Нещо на мене ли? Момче съм... Май... Нали?... Нали?!?!?!... Ама... А бе сигурно... Чакай да видя в личната карта какво пише.
    Хъхъхъъъ

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Красотата много често е на първо място, но ако е някоя проста патка да не ми се мярка пред очите.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Пловдив
    Не съм момче (и слава Богу,много сте объркани нещо... ) Всеки втори казва че хар. естесвени момичета...ами момчета ЛЪЖЕТЕЕЕЕ!Представете си 2 момичета:1то:Лека спирала,тениска + дънки,кецове нещо и само една усмивка... и 2то:Натопирана,нагласена,ед ин черпак фон дьо тен,15 см токчета,бюст отвън..иии ест. леко куха(много даже)
    и коя ще изберете,повечето ще изберете 2та,защото сте момчета и не мислите с правилната глава...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Phonique
    Не съм момче (и слава Богу,много сте объркани нещо... ) Всеки втори казва че хар. естесвени момичета...ами момчета ЛЪЖЕТЕЕЕЕ!Представете си 2 момичета:1то:Лека спирала,тениска + дънки,кецове нещо и само една усмивка... и 2то:Натопирана,нагласена,ед ин черпак фон дьо тен,15 см токчета,бюст отвън..иии ест. леко куха(много даже)
    и коя ще изберете,повечето ще изберете 2та,защото сте момчета и не мислите с правилната глава...
    Това просто не е вярно.
    2та ще я изберат момчета, които искат САМО секс. И ще я ползват 2-3 седмици - после: шут и следващата.
    Момчетата, които търсят връзка с всичките и аспекти ще изберат момиче номер 1.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

И мен кво ме боли, че не ти изнася? Такива момчета си търсиш.

ПС: Ще избера 1, стига да има и тя хубави цици и задник. Шибан живот ;(

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И мен кво ме боли, че не ти изнася? Такива момчета си търсиш.

ПС: Ще избера 1, стига да има и тя хубави цици и задник. Шибан живот ;(
    Аз такива момчета не си търся,затова и не мога да си харесам... хехехе ами ако няма?

SisiStrange,затова казах повечето,защото супер много момчета търсят точно това...пък свестните не се намират лесно...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Откъде сте сигурни пък, че втората девойка не изглежда така, когато ходи на бар, а през деня изглежда като първото момиче? Изпадате в някакви луди крайности, винаги едното момиче и олицетворение на де що има добродетели по света, а другото е облечено супер предизвикателно и задължително е глупаво. И да не забравяме фон дьо тенът, който ви е такъв трън в очите, че не се сдържате да не го споменете на всеки два реда.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Откъде сте сигурни пък, че втората девойка не изглежда така, когато ходи на бар, а през деня изглежда като първото момиче? Изпадате в някакви луди крайности, винаги едното момиче и олицетворение на де що има добродетели по света, а другото е облечено супер предизвикателно и задължително е глупаво. И да не забравяме фон дьо тенът, който ви е такъв трън в очите, че не се сдържате да не го споменете на всеки два реда.
    Мдам... но има много, които ходят така на училище и до магазина. Предполагам, че за тях ставаше дума. Иначе ест., че като излизаш някъде вечер ще се нагласиш малко повече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Когато си изсипала повече от половината тубичка няма как да не го спомена.Аз съм в 10 клас и ходя с кецове.Момиче в 8ми клас ходи на у-ще с токове по 10-11 см,тубичка-две фон дьо тен и леко като телевизор в косата...и да фон дьо тенът ми се натрапва на очи,когато мога да изгубя 20 стотинки някъде в лицето и )

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Интелигентни и симпатични. Ако са и красиви, още по-добре.
    Welcome to the Jungle...

Ем не само външния вид на едно момиче гледам и големи цици трява да има препоръчително
    Smoke Weed Every Day !

Аз съм в 10 клас

Това обяснява коментарите ти. И да не си ми сърдите, че си търся мацка с тяло? Аз си намирам, другите нека си търсят други момчета. Макар че се шегувах за гърдите, никога не са ми били приоритет.

Има момичета, които се гримират, подбират си дрехите, ходят с токчета, с дълбоко деколте, но въобще не са тъпи. Защо да не се задявам с такива?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си