- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Борбата с целулита...
Навсякъде има такава тема, предполагам и тук е имало, но мен не ме интересува толкова какви продукти сте ползвали, а дали НЯКОЯ от вас е имала съществен резултат в тая борба и с какво е постигнат?
Всички знаем на теория... хранителен режим, много вода, масажи, спорт, дрън-дрън...аз искам да чуя ВИЕ какво сте постигнали и с какво![]()
Защото аз се уверявам, че тая гадост може да се появи и на най-прекрасната, слаба, здравословно живееща жена, макар, че повечето от нас не са такива, а цял живот са си похапвали мак доналдс, дори и да не им се е залепил![]()
с риск да звуча банално , единственият изход е СПОРТ ... никакви продукти няма да ти помогнат![]()
- спорт
- много вода
- ексфолиране на кожата с кафе или някакъв скраб
- антицелулитен гел+масаж
лека полека се маха ..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
извинявам се че се отклонявам от темата но ако това си ти на снимката би ли ми казала от къде си взе блузата ?Първоначално написано от Pigeon
Съдбата помага на смелите !
И спорта не е явно гаранция, освен ако не се занимаваш професионално и ежедневно... А и познавам активно спортуващи жени с целулит. Аз самата не се считам за водеща мързелив живот... Правя упражнения, ходя много, като имам възможност плувам... Целулита не е в големи количества изобщо засега, но трябва да се взимам в ръце докато е време..Първоначално написано от littlemonster
А плашещото е, че явно цялата нация се храни много, много по-зле от преди години, защото тази година на морето видях МНОГО малки момиченца с целулит... ама малки на по 7-10 годиниИ не всички бяха дебели... Аз си мислех, че при децата е невъзможно да има целулит и никога преди не бях виждала...
Едит: Аз съм, а блузата е една голяма тениска от втора употреба![]()
Извинете, че леко се отклонявам, ама за стрии какво да правя?![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Те, доколкото виждам от опитите покрай мене и от всичко, което съм чела не се махат или поне е много трудно...Първоначално написано от Kalliaa
Но съм забелязала, че когато хване човек тен не се виждат толкова
![]()
За стриите прочетете тук.
http://www.bb-team.org/articles/1545...#axzz1XUYoaPBZ
Първоначално написано от Pigeon
жалко, какво ли не правя, тренирам, пия вода иии не се тъпча. Всъщност, не съм се тъпкала толкова, че да се появят. Както и да е. Наскоро си купих кремче за белези, трябваше ми... и някъде в интернет прочетох, че помагало за премахването на стрии ;д и понезе опаковката е малка, а пък ми трябва за белега, който заличавам... просто се раздвоявам за какво да го изхабя вече![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Редуциране на калориите+движение му е майката. Козметичните изгъзици са за стягане по-скоро.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ето още полезно инфо по темата:
http://www.izvestni.info/2011/09/blog-post_03.html
Основното е правилно хранене и спортуване!Успех!
Целулитът далеч не е толкова непобедим, за колкото всички го мислят.
Пия изключително малко вода (3 чаши на ден някъде), отидох 5-6 пъти на фитнес и резултатът е повече от видим.
Общо взето, всяко движение, което включва седалищните ти мускули, помага. + вода + яко търкане с пилинг под душа![]()
^ тази ще трябва над 20 пъти да иде...и пак ще си го има!!
по темата-такова нещо нямам и никога не съм имала.
Защо си груба?Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Иначе и на мен ми се беше появил, но се хванах в ръце навреме.
Why being so rude, huh? Е късметлийка си... Моя още слава Богу не е забележим особено и ще гледам да го отстраня още сегаПървоначално написано от xxKiFlAxx
Иначе, наистина малко жени познавам, които да не са предразположени към целулит..
Щото и двете сте нови и не познавате форумната кифла, за която всички са подчовеци.
Преди време за видимо изглаждане на малкото целулит, който имах ми помогна много каране на колело и по 3 литра вода на ден. Сега обаче нямам възможност да спортувам много и резултата отново е налице.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.