- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам дали го харесвам ?!
Здравей Др. Тийн ! Бившото ми гадже, което беше преди няколко години наскоро беше качило снимки с едно момче, което ми хареса и го добавих в приятели ( всичко това стана във Фейсбук естествено) и нали така той ме прие и започнахме да си чатим сближихме се и се срещнахме разхождахме се така ) но нищо не стана смисъл целувка .. после като се разделихме от срещата ни се замислих и сега незнам дали изпитвам някъкви чувства към него .. какво да правя ?! Аз мисля,че той чувства нещо, но просто още не си е признал .. А аз съм объркана и то достичка !
Грешен разел.
Хауc
Др. Тийн отдавна го няма. И трябваше да си публикуваш темата в раздел "Любов".
Иначе как от една среща ще определиш дали изпитва нещо към теб? Изчакай още малко, излезте на още няколко срещи и нещата ще си проличат.
Ем, ние ли да ти кажем дали го харесваш ?! Излез с него още няколко пъти, почувстваш ли нещо - харесваш го, ако не - не !
Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !
..излез още няколко пъти с него и ще ти се изясни имаш ли интерес или си губиш времето
Не го харесваш![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Имаше нещо за решаване на такива проблеми,лошото е,че не мога да се сетя.
Аа чакай,сетих се.Втора среща!![]()
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Седни си на гъза и разбери.Ние откъде да знаем,кой искаш ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ахааа'м. Чакаш ние да ти кажем дали го харесваш или не ? О.о. Възможно е. Излез пак с него , ала бала , все ще усетиш дали има нещо или не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Втора среща.
Честно, понякога се чудя имате ли акъл или главата ви е само за украса.
не зависи от теб, а от него.
REGGAE BOOM <3
мне. мразиш го, от дъното на душата си. повръща ти се като четеш това сега дори.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от bebzgirl
awerw♥
Не е лесно...не е.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "