- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какви очи ?
Един така и неразбран до сега отговор.. Защо жените, когато правят някоя глупост било то сърдене, дразнене, обиждане, да отмъстят или правят на пук за тях е нещо допостимо и в реда на нещата, а когато мъжът направи същото, което те правят редовно ГО ИСКАРВАТ ПРОБЛЕМ и РАСПРАВИЯ ? С какви очи го правят това немога да разбера, ген ли е какво е ? Испитват удоволствие да накарат другия да се чувства виновен, за нещо което всъщност те са виновни ? Наистина ли не го виждат или така им отърва ?
Научи се да пишеш и тогава ни упреквай..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Мен този номер ми го е правило момче.
Кога ще зацепите, че в повечето случаи качествата на характера не се определят от пола, а от самия човек?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
разбирасе, че това е оправданието да не дадеш отговор свързан с написаното по-горе. Имам много правописни грешки ДА, но това, че не слагам на правилни места запетайки, греша букви или разделям една дума на две, по никакъв начин не те затруднява да разбереш какво имам предвид.Първоначално написано от crowberry
Не се определя от пол а с това "Кога ще зацепите" сигурно не слагаш само мъжете в това число ? Или може би сега ще ми кажеш "никъде не съм написала, че е само за мъжете" а какво мислеше като го написа ? И все пак да съгласен съм с теб, но и масово това се среща при ЖЕНИ. Винаги си има исключения естествено.Първоначално написано от SisiStrange
Имах в предвид тези, които пишат теми ала "Всички мъже правят еди какво си" или "Всички жени, които правят еди какво си". Никакви полове не съм визирала. Далеч не си първия, който пуска тема, в която слага всички от даден пол под общ знаменател.Първоначално написано от GetsugayaDAN
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Добре, нека оставим това, че съм необразован и това за половете. Какво може да ми кажете над въпроса ми ? Отричате, че не е така или ?
Имах в предвид тези, които пишат теми ала "Всички мъже правят еди какво си" или "Всички жени, които правят еди какво си". Никакви полове не съм визирала. Далеч не си първия, който пуска тема, в която слага всички от даден пол под общ знаменател.[/quote]
Просто емоцията натделя и се получи удар срещу женския пол, да не издребняваме. Та става въпрос за такъв тип жени, нямам предвид всичко живо с женски полов орган.
Не. Аз не отричам, че реално е така. НО, когато вие го правите това ..сърдене и отмъщаване изглеждате смешно. Докато ние, по необясними причини не изглеждаме така. Мъжа трябва да е мъж с главно М. Ако приятелката му ги прави тези номера и ако е момче на място, ще знае какво да направи по въпроса.
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
Да. Отричам, че момичетата правим така. Съгласна съм, че някои хора правят така. И момичета, и момчета.Първоначално написано от GetsugayaDAN
Иначе с един бивш редовно ми се случваше той да направи някоя глупост, аз да се разсърдя и накрая, за да е мир да му се извинявам аз, че съм се разсърдила вместо той за това, което е направил. И двойния стандарт също - когато той направи нещо всичко да е ок, но не дай си боже аз да направя същото. Гадно е. За това вече не ходя с такива индивиди и си намерих момче, с което сме на равни начела.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
И разбира се, ще добавя изтърканата реплика - не слагай всички под общ знаменател.
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
^ ЕВАЛА, моя грешка ! А за тези хора дали ще са ЖЕНИ или МЪЖЕ, как не забелязват себе си или ако са наясно, с какви очи го правят?
ГЛУПАВА ТЕМА ! Какво очаквам и азвсе едно някой ще каже, "Да такъв съм" и веднага ще ме награди с отговора, който очаквах.
![]()
Не ни обвинявай ! В повечето случеи вие постояно ни пускате някви тъпи лафове базици или ни дразните и не го правим на проблем а когато ние ви кажеме нещо се засягате и се правите на толкова убидени че сме ви засегнали голямото достойнство .....
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
ОООО добре, мислех че ще мине без това, но не става. Съжалявам, че опрекнах само жените, реагирах имполсивно и несъобразих за половете.
Щото не си сипвал с черпака на някоя жена дето е виска 120 метра със самочувствието барабар. Не са виновни ли? Айдее - пътя.
Причината да пиша тази тема, е защото неискам да се стига до там и няма да позволя да се стигне до там. Просто да се получи разбиране, а не единия да сипва на другия и пътя...Първоначално написано от AnotherDay
няма разбиране - бой и ебане му е майката, бийте се и се ебете, ама мъжко магаре 1 път се ебе нали знаеш!
ДА и така се получава вечниа кръг.. ту единия ту другия. Менче, не смятам това за правилно.
докато не го сметнеш за правилно годината ще стане 2156 и в новия форум бебе, пеленаче&тийн ще се вихри темата "с какви очи можете да правите така... а да бе, то като трябваше да ви бием си бъркахме в носа"
Абе,само да те попитам ти на училище ходиш ли? Защото май не посещаваш много часовете по български език.
не ходя, паса кравите на селосъбери си още 5 мацки като теб да ме нападате, че взе да ми се доспива.
и задължително една от тях да пише с нормални букви, другата с одебелени, третата с наклонени и удебелени, ти си само с наклонени пък петата да ги меша както си иска.
ССсссс много съскашПървоначално написано от GetsugayaDAN
![]()
Не слагай всички под общ знаменател. И какво ? Някоя те е зарязала и сега упрекваш и проклинаш всичките момичета на този свят ? Хайде ,стига. Вярно е ,че повечето момичетата правят така , но пък именно както казаха по - горе ,когато вие го правите изглеждате някакво смешно и странно. Не е присъщо за вас. И добре ,щом ще обсъждаме качеството на момичетата ,дай и на момчетата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нищо не се е случило, за да напиша темата. Изведнъж искокна в главата, и си казах защо пък не. И останалото няма да коментирам, след като си сметнала за излишно, да прочетеш всички коментари. За момчетата, ти кажи.Първоначално написано от SmilezZz
ПП : НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА СТРАННИТЕ МЕСТА КОИТО СЛАГАМ ЗАПЕТАЙКИ И ТОЧКИ !![]()