.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Щото не си сипвал с черпака на някоя жена дето е виска 120 метра със самочувствието барабар. Не са виновни ли? Айдее - пътя.
    Причината да пиша тази тема, е защото неискам да се стига до там и няма да позволя да се стигне до там. Просто да се получи разбиране, а не единия да сипва на другия и пътя...
    Добре , за какво неразбирателство иде реч ,когато ти конкретно питаш за цупенето и другите глупости ? Това си е едно нормално нещо , стига да не е някаква прищявка от страна на момичето ,само защото й е хрумнало нещо. Просто сядаш и говориш с нея - казваш и така , и така "не ми допада да се държиш по този начин,безсмислено".
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ Благодаря, че не се инати и ми отговори съвсем директно ^^

със зелени очи , <3

Цитирай Първоначално написано от endzeit
    със зелени очи , <3
    Ichimaru Gin

Някои неща просто нямат обяснение

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    /Офф А на мен тази тема ми дава друга страхотна идея. Да се вкара един речников модул и да се заложи брой грешки/брой думи, включително главни букви и интервал след запетайка. Някакъв толерантен показател, за да не са проблем съкращенията (които пак може да са в речника).
    И ако темата надвишава броя грешки, се изтрива сама. Дано поне това мотивира някои хора да научат правописа. Защото да, и неграмотно написаното се разбира, но липсата на правопис е очеваден признак, че такъв човек няма да те разбере, щом не е разбрал нуждата да научи родния си език.

ех, нига, то си е до човека, а не до каква занимавка има между крачката..
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^
    Позволяваш им да ти се качват на главата, затова ти се случват такива неща.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ОООО добре, мислех че ще мине без това, но не става. Съжалявам, че опрекнах само жените, реагирах имполсивно и несъобразих за половете.
    и за правописните грешки се извини...

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    ^
    Позволяваш им да ти се качват на главата, затова ти се случват такива неща.
    жените се качват на главата, с която мъжете не мислят
    REGGAE BOOM <3

Мисля, че автора на темата ще си има големи проблеми.

.. защото не е лесно да се преглътне нещо без последствия за този, който ни го е причинил. Животинска природа.
    Обаче това не се отнася само за жените. Мъжете сте същите + това и само мрънкате

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Принципно да. В случая - не съвсем. Ако беше така, авторът нямаше да пуска тема и с такъв ентусиазъм(и изобилие от правописни грешки) да плюе по де що има женско.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Оф..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Научи се да пишеш и тогава ни упреквай..

Стига с тия правописни грешки бе.
    Бавно развити ли сте, не го ли разбирате, какво?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Стига с тия правописни грешки, бе.
    Бавно развИВАЩИ СЕ ли сте, не го ли разбирате, какво?
    ко речи?
    REGGAE BOOM <3

Ко каза ко лахамлахаааа
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Еми да жалко си е да съществуват такива като мене, "българи" които са неописуемо неграмотни. Ама не е нормално и заради това да бъда отритнат като някав боклук. Както и да е лек ден ^^

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Еми да жалко си е да съществуват такива като мене, "българи" които са неописуемо неграмотни. Ама не е нормално и заради това да бъда отритнат като някав боклук. Както и да е лек ден ^^
    Не знам на какво ти се дължи неграмотността, може да има уважителна причина. Обаче е съвсем нормално заради нея да бъдеш отритнат. Радвам се, че още не сме стигнали до там, че да се кефим на грешнописа. Но на чалгата вече се кефим, почакай и скоро ще се вписваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си