- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какви очи ?
Добре , за какво неразбирателство иде реч ,когато ти конкретно питаш за цупенето и другите глупости ? Това си е едно нормално нещо , стига да не е някаква прищявка от страна на момичето ,само защото й е хрумнало нещо. Просто сядаш и говориш с нея - казваш и така , и така "не ми допада да се държиш по този начин,безсмислено".Първоначално написано от GetsugayaDAN
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Някои неща просто нямат обяснение![]()
/Офф А на мен тази тема ми дава друга страхотна идея. Да се вкара един речников модул и да се заложи брой грешки/брой думи, включително главни букви и интервал след запетайка. Някакъв толерантен показател, за да не са проблем съкращенията (които пак може да са в речника).
И ако темата надвишава броя грешки, се изтрива сама.Дано поне това мотивира някои хора да научат правописа. Защото да, и неграмотно написаното се разбира, но липсата на правопис е очеваден признак, че такъв човек няма да те разбере, щом не е разбрал нуждата да научи родния си език.
ех, нига, то си е до човека, а не до каква занимавка има между крачката..![]()
REGGAE BOOM <3
^![]()
Позволяваш им да ти се качват на главата, затова ти се случват такива неща.
и за правописните грешки се извини...Първоначално написано от GetsugayaDAN
жените се качват на главата, с която мъжете не мислятПървоначално написано от NambyPamby
![]()
REGGAE BOOM <3
Мисля, че автора на темата ще си има големи проблеми.![]()
.. защото не е лесно да се преглътне нещо без последствия за този, който ни го е причинил. Животинска природа.
Обаче това не се отнася само за жените. Мъжете сте същите + това и само мрънкате![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Принципно да. В случая - не съвсем. Ако беше така, авторът нямаше да пуска тема и с такъв ентусиазъм(и изобилие от правописни грешки) да плюе по де що има женско.
Оф..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Стига с тия правописни грешки бе.
Бавно развити ли сте, не го ли разбирате, какво?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ко речи?Първоначално написано от kyon
REGGAE BOOM <3
Ко каза ко лахамлахаааа
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Еми да жалко си е да съществуват такива като мене, "българи" които са неописуемо неграмотни. Ама не е нормално и заради това да бъда отритнат като някав боклук. Както и да е лек ден ^^
Не знам на какво ти се дължи неграмотността, може да има уважителна причина. Обаче е съвсем нормално заради нея да бъдеш отритнат. Радвам се, че още не сме стигнали до там, че да се кефим на грешнописа. Но на чалгата вече се кефим, почакай и скоро ще се вписваш.Първоначално написано от GetsugayaDAN
![]()