Здравейте,Извинявам се ако вече има такава тема !
Мисля да започна да ходя на фитнес .. около 2-3 пъти в седмица,ако имам време .. Започнах да тичам 2 пъти в седмицата .. Целта ми е да сваля около 5-8кг. Диета не пазя и може би това ми е грешката .. Опитвам се да намаля количеството храна,защото когато тренирам се нуждая от храна и ако пазя диета аз няма да имам сили ..
Та.. нека се върнем на моя въпрос . Моля ви,кажете ми по колко време тренирате във фитнеса .. Залагате повече на кардиото ли (моят проблем,както на всеки трети теен, е в ханша и бедрата) .. т.е как преминава една Ваша тренировка .. Аз,както и много други момичета,страдаме от закръгленото тяло .. и аз искам това да се промени,защото мисля,че знаете какво е .. Това е и липса на самочувствие ..
ии ПОСЛЕДЕН въпрос : Преди 2 дена ходих на солариум .. купих за карта за 30 мин .. Ефекта от соларуима кога идва.. Колко минути трябва да направя за да постигна хубав летен загар .. Благодаря,предварително
Поздравления, че си решила да се захванеш сериозно.Аз ходя на фитнес 3 пъти седмично за около 1 час и си поддържам добра фигура.За храните не се ограничавам от нищо, просто ям по малко.Номерът е да следиш колко килокалории приемаш с всяко ядене, и да изразходваш също толкова във фитнеса, на уредите си има броячи, които показват точно това.
Също така моя тен от солариум се появи след 2 посещения от по 6 минути и 2 от по 9. посещения от по 6 минути и 2 от по 9.Първата седмица ходи през ден-два, после можеш да разредиш посещенията, но не стой повече от 10 минути на сеанс. Надявам се да съм помогнала
PamelaIvanova, в какъв солариум си ходила - хоризонтален или вертикален, аз ходих около 10 пъти на вертикален и за съжаление нямаше никакъв ефект, аз съм доста беличка и не видях никаква разлика..
След 15 минута попринцип, но си зависи от солариума. Все пак гледай да не прекаляваш.
Иначе за фитнеса, ако искаш да сваляш - кардио + здравословно хранене. Можеш да си вземеш и инструктор, който ще ти каже за какво да правиш упражнения ( примерно за корем, бедра и тн )