- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с авра на приятелката ми!!
Така..приятелката ми си има авер с , който се запознах без тя да знае.Уговорихме си среща и се видяхме обаче много се харесахме и то не приятелски и първо започна с целувки и после свърши със секс!!Това продължаваше около месец..Приятелката ми иска да ни запознае понежа с нея са познаваме от 10 години и сме си добри приятелки.Незнам да приема ли срешата или да откажа , защото е възможно да се издадем някак си , а ако тя разбере повече никога няма да ми има доверие и да разчита на мен!!!
Да изясня :: аз съм на 14 авера на приятелката ми е на 16 , а приятелката ми е на 14 ..
Не,че в този случай има значение , но просто всички питат на колко стм и за това![]()
![]()
Да съм казала,че отказвам се?!
Като ти е толкова добра приятелка, защо и правиш такива долни к**венски номера? Ако имаш поне грам доблест, признай и какво е станало и защо.
На 14 год. а вече напред с материала в занаята ...
+Първоначално написано от nymphadora
Баси приятелката. Присърбяла я п*тката и решила да се нахвърли на първия, който е готов да я почеша :Д.
Ние с мойта най-добра приятелка поне си имаме някфи граници-никоя не пипа гаджето на другата, дори да й изтичат очите по него. И се е случвало някоя да кривне от пътя, но винаги сме си го споделяли и преодолявали заедно. Вярно, че тогава бяхме и по-малки на 13-14 и за секс не сме мислели, но правилото все още си важи, нищо, че се срещаме по-рядко.
Приятелка-мечта направо.. Много подло и глупаво от твоя страна![]()
Замислих се, че нямаме голяма възрастова разлика с теб... представих си себе си да правя подобно нещо, после се осъзнах, че ако бях толкова куха щях да съм се гръмнала...
Приеми го като съвет... насочваш и стреляш ^^
Първоначално написано от dream1707
![]()
![]()
На 14 и вече ставаш за к****. И на тва му викаш приятелка..![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Добра идея им даваш! Перфектният изход от ситуациятаПървоначално написано от Loooooser
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от theeye770
Това ме изкефи
![]()
Добре , каква приятелка си ти:
1. Тръгнала си да се е*еш с гаджето й.
2. Твърдиш ,че сте добри приятелки , а не си й казала какво е станало между вас. Доповръща ми се от такива.
Какво искаш от нас ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Иска да й кажем да не се притеснява и че няма нищо нередно в това на 14 да е прави секс и то не с кого да е, ами с гаджето на "приятелката" й. Горкото момиче. Ако знае каква дружка си има... Ама идеята за тройка е добра!![]()
Споделете си тримцата трипер!
+1Първоначално написано от Eclipsercho
... на 14 секс прави.. на 18 с две деца ли ще си ??? ...само дето момичето ще нараните.. нито гаджето й става за нещо нито ''добрата'' й приятелка... вземете да и кажете и спрете да я притеснявате с присъствието си... 10 години приятелки и накрая
.. и аз да бях нямаше да ти проговоря и не само това....
...айде няма да пиша повече, че ми е писнало от такива хора
![]()
+1.. ама те хората не случайно са казали.. дърта к*урва 8ми класПървоначално написано от SmilezZz
![]()
абе какъв е този,на който му казвате "авер"
![]()
![]()
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:72a00792[/vbox7]
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q5K7HSbLJAM[/youtube]
Не знаеш какво е авер.Първоначално написано от SmilezZz
По темата, уруспия малолетна.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ти си една истинска приятелка,на която може да се разчита и никога няма да предадеш хората около теб...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Да ви имам приятелството.Рано или късно тази история ще излезе наяве и тогава какво ще правиш?
МОМИЧЕ!
На 14 си, правиш секс с авера на приятелката си...абе накратко: НЕ ЗАВИЖДАМ НА БАЩА ТИ!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
К**ви бол! Гади ми се от такива!Първоначално написано от DragonLady
![]()
![]()
maDamn