този любим женски въпрос "каква е причината да не ме обичаш време", "защо се държиш студено с мен", "изневеряваш ли ми" по-добре не го задавай.
Осъзнайте, че е равносилно на един друг любим, но мъжки въпрос "хареса ли ти", "свърши ли".
Ако го попиташ "изневеряваш ли ми"?
Отговорът 98% от случаите ще е: "Не, ти луда ли си, защо да ти изневерявам .. бля бля бля ..."
Ако го попиташ "защо се държиш студено с мен"?
Отговорът 90% ще е: "Няма такова нещо мило, струва ти се, държа си се нормално, въобразяваш си".
Ако го попиташ: "не ме ли обичаш вече".
60% от случаите ще получиш отговор "много ясно, мило, всичко е точно, обичам те бля бля бля...
Това са инстинктивни отговори на човек, който не знае какво иска. Твоят приятел за мен не знае какво иска, защото ако знаеше, че иска да е с теб щеше да се държи хубаво, ентусиазирано и т.н. Да, може леко да те е приел за даденост, което е основна предпоставка да му омръзнеш, но това не се променя с директен разговор, а с действия.
Другият вариант е, наистина да не иска да е с теб, то тогава или все още не е категоричен в решението си , или е доста нерешителен да ти го каже, ИЛИ (основен вариант) все още няма твоя алтернатива и те държи докато си изпече работата с другото момиче.
За мен правилното действие е: Спри да го търсиш, ако този човек му пука за теб ще те потърси съвсем скоро, но ако 3-4-5 дни не те потърси, ясна работата!
Ако те потърси, но 3-4-5 дни не те покани да се видите, пак ясна работата, свикнал е с твоето присъствие, но гласът ти му е достатъчен, за да си начеше крастата и да се увери, че все още те има!