- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мм .. Чудя се
Здравейте! Аз съм на 14 години. Имам приятел, който е на 17 и е невероятен. Много се обичаме. Той никога не ми е казвал дори и не ми е намеквал, че ще иска да правим секс .. но все пак е на 17 - спал е с бившата си приятелка доколкото разбрах и с още 1 момиче. А чудя се ако ходим 1 година т.е до догодина да стана на 15 и все още чувтвата са същите .. Да му пусна ли? Разбира се ако той поиска? Той е уникален, много е добър много е нежен, много е красив и съм учудена, че дори не е и намеквал за нещо такова .. Объркана съм. Ако става въпрос на мен много ми се иска! Готова съм, вече не ме е страх както преди, единствения проблем- това е възраста! Мислите ли, че на 15 е нормално или да изчакам? А говоря на 15 само ако чувствата са същите или по-силни?
Възрастта няма значение щом смяташ, че си готова и му имаш доверие за това.... Само моля те преди да започнете да водите полов живот, се образовайте (ако случайно не сте), за да не стават фалове.
От колко време сте заедно ?
Да, пусни му..Чалга. Или там къфто идиотизъм слуша
и аз това щях да питам.. иначе според мен изчакай една година, но ако толкова много искаш добре..иначе на 15 е по-приемливо според мен
![]()
оол със сигурност ще е догодинаа! на 14 не мисля, че е нормалноПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Абе щом имаш чак такива притеснения за възрастта.... тогава не го прави. Направи го тогава, когато се смяташ за готоваако ще да е след година, утре или след 5 години...
От колко време сте заедно?
Ако си сигурна, че го искаш и ако си сигурна в него и че искаш да е с него, не гледай годините и не вкарвай толкова философия в този първи път.
И спря да се върти за миг земята..
Сигурна ли си,че не си му просто прикритие.Нито веднъж да не намекне за секс.Много ли е симпатичен?
И моят приятел беше така в началото /3-4 месеца/, но после..... Не знам за нейния, но моя е от срамежливите.Първоначално написано от macromicro
![]()
Към авторката: Ако сте заедно след 1 година и нищо не се е променило, не виждам причина да не спиш с него, но сега смяташ че ти е рано, а след един месец вече може и да не мислиш така. Не му мисли толкова. Вярно, 14 е ранна възраст, но само ако ти така прецениш. И на мен ми изглежда рано, но тези които са започнали да водят полов живот на 14 ще кажат, че е нормално. Ако наистина се чувстваш готова и си сигурна в него, нямаше да питаш във форума. Изчакай още малко и сама ще можеш да си отговориш на въпроса.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
^ Ако я обича наистина - ще я изчака.
По темата: Направи го , когато си готова . А ти явно все още не си , нищо че твърдиш обратното. Ако беше готова - нямаше да питаш във форум. И все пак - наистина от колко време сте заедно ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За всичко си има време ,не прибързвай. Почети малко преди да правиш секс.Имам предвид образовай се на тема секс. Така ще знаеш за какво иде реч! И ако стане някой гаф да знаеш как да процедираш! Почакай още годинка може би и тогава...
maDamn
То и на 15 не е нормално, дори и на 16 организмът се развива с пълна сила, грубата намеса в хормоните може да доведе до неприятни изненади. Но като гледам как някои гънат ескапел всеки месец, си мисля, че и без това не ви се живее дълго...Първоначално написано от pamsityybee
Изобщо не съм съгласна. Ако чак толкова му се прави първо на нея би трябвало да каже... щом още не е намекнал даже- евала! Според мен изчакайПървоначално написано от Pay4win
![]()
Ъъ.Значи ще чакаш тръпнеща да станеш на 15,щото тогава ужааасно много неща се променят,и вече ХОП-О,ТИ СИ ГОТОВА ЗА СЕКС.
Ако ше правиш сега-прави,ама ако ще го мъчиш една година,можеш от сега да му кажеш чао.
ПП:все пак си малка,ама си имате глави,не мога да ви кажа нищо
Брях,брях
ако няма да правиш секс на 14 годишна възраст моля ти се кажи ми за какво ти е тоя приятел ? да ходите по кафетата и парковете и да казваш на приятелките ти че го имаш ли ?трябва да има нещо което да ви различава от останалите хора с който просто си приятел
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Само аз ли съм този на който му се струва странно че приятелят й е на 17 и уж е правил секс с 2 момичета ... не й е казал нито думичка по тази тема (секс) ?!?!?! ... Извинявай много но или си страшно наивна и той е девствен или ... илииии .... емне мога да се сетя друго ... никое момче което е усетило меката розова вътрещност на едно момиче би се навило да чака цяла година ... или най малкото което е ...100% ще спомене и ще ти намекне че го иска !!! ... МОЕ МНЕНИЕ .... !!!
АА да ... или тайно е гей![]()
Глупости... Имам един познат(на 19) , който ходеше с 14 годишно момиче 2 години(смис тръгнаха като тя беше на 14Първоначално написано от Downtown
).момчето не беше девствено и си я чака 1 година и мога да гарнтирам , че не е спал с други момичета(той е фр на бившото ми гадже и всичко си му казва) ... и бтл. всичко си му е наред ;д , голям пич е , много е хубав ... просто си го обича момичето ,така че нищо не се знае ....
а по темата , ако си готова сега-направи го сега ,ако не си изчакай ...само не си мисли , че като навършиш 15 и ще стане няк'ва магия и изведнъж ще се почувстваш много зряла и готова .... знам ли .... мн странно разсъждаваш.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
И аз имам такова чувство. А и човек не знае какво ще му се случи на утрешния ден, какво остава за догодина... не знаеш дали ще сте заедно все още, дали ще се обичате. Изчакай, порасни и тогава мисли за секс. А и ние сме просто някакви непознати във форум, дали сме компетентно мнение относно това кога да си изгубиш девствеността?!Първоначално написано от Pay4win
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом нещо в теб ти подсказва,че още е рано просто изчакай една година!90% от мъжете искат секс,но някои просто не го казват,за да не изгубят половинката си!Щом не ти е намеквал,значи се бои,че ще те изгуби![]()
so sad ...