.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Фен
    Град
    swishtow

мм .. Чудя се

Здравейте! Аз съм на 14 години. Имам приятел, който е на 17 и е невероятен. Много се обичаме. Той никога не ми е казвал дори и не ми е намеквал, че ще иска да правим секс .. но все пак е на 17 - спал е с бившата си приятелка доколкото разбрах и с още 1 момиче. А чудя се ако ходим 1 година т.е до догодина да стана на 15 и все още чувтвата са същите .. Да му пусна ли? Разбира се ако той поиска? Той е уникален, много е добър много е нежен, много е красив и съм учудена, че дори не е и намеквал за нещо такова .. Объркана съм. Ако става въпрос на мен много ми се иска! Готова съм, вече не ме е страх както преди, единствения проблем- това е възраста! Мислите ли, че на 15 е нормално или да изчакам? А говоря на 15 само ако чувствата са същите или по-силни?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Възрастта няма значение щом смяташ, че си готова и му имаш доверие за това.... Само моля те преди да започнете да водите полов живот, се образовайте (ако случайно не сте), за да не стават фалове.

От колко време сте заедно ?

Guest
    Да, пусни му..Чалга. Или там къфто идиотизъм слуша

Banned Мега фен
    и аз това щях да питам.. иначе според мен изчакай една година, но ако толкова много искаш добре.. иначе на 15 е по-приемливо според мен

Фен
    Град
    swishtow
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    и аз това щях да питам.. иначе според мен изчакай една година, но ако толкова много искаш добре.. иначе на 15 е по-приемливо според мен
    оол със сигурност ще е догодинаа! на 14 не мисля, че е нормално

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Абе щом имаш чак такива притеснения за възрастта.... тогава не го прави. Направи го тогава, когато се смяташ за готова ако ще да е след година, утре или след 5 години...

Супер фен Аватара на leadyflame
    нека мине година тогава го мисли

Мега фен Аватара на xoxi
    От колко време сте заедно?
    Ако си сигурна, че го искаш и ако си сигурна в него и че искаш да е с него, не гледай годините и не вкарвай толкова философия в този първи път.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    От колко време сте заедно?
    Ако си сигурна, че го искаш и ако си сигурна в него и че искаш да е с него, не гледай годините и не вкарвай толкова философия в този първи път.

Съгласна съм
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Сигурна ли си,че не си му просто прикритие.Нито веднъж да не намекне за секс.Много ли е симпатичен?

Супер фен Аватара на Me4encety
    ^ И аз това се чудех

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Сигурна ли си,че не си му просто прикритие.Нито веднъж да не намекне за секс.Много ли е симпатичен?
    И моят приятел беше така в началото /3-4 месеца/, но после..... Не знам за нейния, но моя е от срамежливите.

Към авторката: Ако сте заедно след 1 година и нищо не се е променило, не виждам причина да не спиш с него, но сега смяташ че ти е рано, а след един месец вече може и да не мислиш така. Не му мисли толкова. Вярно, 14 е ранна възраст, но само ако ти така прецениш. И на мен ми изглежда рано, но тези които са започнали да водят полов живот на 14 ще кажат, че е нормално. Ако наистина се чувстваш готова и си сигурна в него, нямаше да питаш във форума. Изчакай още малко и сама ще можеш да си отговориш на въпроса.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

ако го държиш 1 година без секс, ще спи и с други, ти ще разбереш, ще страдаш, той вече няма да му пука за теб и преди да сте спали, може и да се разделите!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Ако я обича наистина - ще я изчака.
    По темата: Направи го , когато си готова . А ти явно все още не си , нищо че твърдиш обратното. Ако беше готова - нямаше да питаш във форум. И все пак - наистина от колко време сте заедно ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За всичко си има време ,не прибързвай. Почети малко преди да правиш секс.Имам предвид образовай се на тема секс. Така ще знаеш за какво иде реч! И ако стане някой гаф да знаеш как да процедираш! Почакай още годинка може би и тогава...
    maDamn

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Цитирай Първоначално написано от macromicro
    И моят приятел беше така в началото /3-4 месеца/, но после..... Не знам за нейния, но моя е от срамежливите.
    И моя беше така

BuBy

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от pamsityybee
    ...оол със сигурност ще е догодинаа! на 14 не мисля, че е нормално
    То и на 15 не е нормално, дори и на 16 организмът се развива с пълна сила, грубата намеса в хормоните може да доведе до неприятни изненади. Но като гледам как някои гънат ескапел всеки месец, си мисля, че и без това не ви се живее дълго...

Цитирай Първоначално написано от Pay4win
    ако го държиш 1 година без секс, ще спи и с други, ти ще разбереш, ще страдаш, той вече няма да му пука за теб и преди да сте спали, може и да се разделите!
    Изобщо не съм съгласна. Ако чак толкова му се прави първо на нея би трябвало да каже... щом още не е намекнал даже- евала! Според мен изчакай

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ъъ.Значи ще чакаш тръпнеща да станеш на 15,щото тогава ужааасно много неща се променят,и вече ХОП-О,ТИ СИ ГОТОВА ЗА СЕКС.
    Ако ше правиш сега-прави,ама ако ще го мъчиш една година,можеш от сега да му кажеш чао.

ПП:все пак си малка,ама си имате глави,не мога да ви кажа нищо
    Брях,брях

ако няма да правиш секс на 14 годишна възраст моля ти се кажи ми за какво ти е тоя приятел ? да ходите по кафетата и парковете и да казваш на приятелките ти че го имаш ли ? трябва да има нещо което да ви различава от останалите хора с който просто си приятел
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Само аз ли съм този на който му се струва странно че приятелят й е на 17 и уж е правил секс с 2 момичета ... не й е казал нито думичка по тази тема (секс) ?!?!?! ... Извинявай много но или си страшно наивна и той е девствен или ... илииии .... ем не мога да се сетя друго ... никое момче което е усетило меката розова вътрещност на едно момиче би се навило да чака цяла година ... или най малкото което е ...100% ще спомене и ще ти намекне че го иска !!! ... МОЕ МНЕНИЕ .... !!!

АА да ... или тайно е гей

Цитирай Първоначално написано от Downtown
    Само аз ли съм този на който му се струва странно че приятелят й е на 17 и уж е правил секс с 2 момичета ... не й е казал нито думичка по тази тема (секс) ?!?!?! ... Извинявай много но или си страшно наивна и той е девствен или ... илииии .... ем не мога да се сетя друго ... никое момче което е усетило меката розова вътрещност на едно момиче би се навило да чака цяла година ... или най малкото което е ...100% ще спомене и ще ти намекне че го иска !!! ... МОЕ МНЕНИЕ .... !!!

АА да ... или тайно е гей
    Глупости... Имам един познат(на 19) , който ходеше с 14 годишно момиче 2 години(смис тръгнаха като тя беше на 14 ).момчето не беше девствено и си я чака 1 година и мога да гарнтирам , че не е спал с други момичета(той е фр на бившото ми гадже и всичко си му казва) ... и бтл. всичко си му е наред ;д , голям пич е , много е хубав ... просто си го обича момичето ,така че нищо не се знае ....

а по темата , ако си готова сега-направи го сега ,ако не си изчакай ...само не си мисли , че като навършиш 15 и ще стане няк'ва магия и изведнъж ще се почувстваш много зряла и готова .... знам ли .... мн странно разсъждаваш.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Цитирай Първоначално написано от Pay4win
    И аз имам такова чувство. А и човек не знае какво ще му се случи на утрешния ден, какво остава за догодина... не знаеш дали ще сте заедно все още, дали ще се обичате. Изчакай, порасни и тогава мисли за секс. А и ние сме просто някакви непознати във форум, дали сме компетентно мнение относно това кога да си изгубиш девствеността?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Щом нещо в теб ти подсказва,че още е рано просто изчакай една година!90% от мъжете искат секс,но някои просто не го казват,за да не изгубят половинката си!Щом не ти е намеквал,значи се бои,че ще те изгуби
    so sad ...

"Да му пусна ли" Звучи ужасно това изречение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си