- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мм .. Чудя се
Сега да очакваме ли...
Здравейте
Здравейте на всички. Нов съм в този форум, но имам един въпрос. Начи ходя с няква малка курва на 14 години, но е прекалено тъпа и я баламосвам лесно. В същото време излизам и с една много готина мадама, която чукам редовно, ама вече ми писна от нея. Искам да поря и таа мойта. Ама е на 14, нема да ще, курвичката тъпа. Според вас дали има смисъл въобще да я питам, или може направо да я изнасиля? Или пък да я зарежа? И без това до сега не е разбрала за другата, а и не ми треа за секс, за кво да я държа...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ми брат ти май сам си отговори ?Първоначално написано от ccdesigns
БХ ми е
ами виж сега, аз бях на 14 когато се хванах с моя приятел, а той на 18-девствен (в това съм сигурна, защото от малки се познаваме и бяхме мн добри приятели и всичко сме си споделяли). Та той ме чака 2 години-почти 3- бях почти на 17 когато започнахме да правим секс. Сега аз съм на 18, той на 22 и от година и нещо правим секс, и всичко е страхотно (не само заради секса де)
Та ако твоя приятел наистина те обича, ще те чака, нищо, че не е девствен. А и моя приятел никога не ми е казвал в прав текст "хайде да правим секс" или нещо подобно, само ми е намеквал, но винаги ми е казвал, че когато аз реша- тогава. Но да го бяхте видели- спомням си, че беше март месец и беше много студено- стояхме в неговата кола и аз изведнъж му казах "искам да правим секс" и той, милият, направо му светнаха очите![]()
(ох, много се отклоних от темата, sorry)
Та ти предлагам да говориш с него на тая тема- няма да те е срам, нали ти е гадже. Така ще разбереш дали иска да правите секс и т.н, а и ще се чувстваш по-сигурна когато дойде момента!
P.S. много хора ще кажат "каква е тая любов на 14, няма как да е истинска", но аз съм я преживяла, и все още я изживявам, така че наистина е възможно. Пожелавам ти и при теб да е така! Успех!![]()
Момичета честно ви казвам мн сте тъпи ама ултра мега хипер тъпи! " да чакам една година да стана 15 че тогава ще съм 10 пъти по проста от сега че да ме ебе тоя пич от класа" ама ти наред ли си? това ли ви е мерилото? 1 година ходене и ооооопааааа дигаш краката? на годишнината ли отваряш митницата? че се ебеш не щото е минала година от както си е наврял езика в гърлото ти или че е супер пич който ти дава ти първа да пресечеш улицата или пък че се обичате супер много( на 14 още не-различавате любов от " готин задник има тоя" ) че се ебеш когато си готова и когато ти го искаш.
Tва беше ирония.Първоначално написано от dobri4ko2
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
възрастта не е от толкова голяма значение и слагането на такива етикети 13(малка) 14(може но още е рано) 15(перфектно) и т.н. е пълна простотия,за половия акт трябва да си готов/а и психически и физически
Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето.Първоначално написано от sp33der
щом има годна яйцеклетка значи е физически развита независимо дали е на 10 или 18Първоначално написано от theeye770
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
не познаваш достатъчно хора,ако обичаш не се прави на интереснаПървоначално написано от theeye770
Не, ако се правех на интересна щях да кажа нещо от сорта на "всички 13годишни девствени курви не струват".Първоначално написано от sp33der
Познавам достатъчно хора, самата аз съм била на 13. На 13 тялото на момичето просто не е развито. Някои тепърва им идва цикъла тогава. Току що са почнали да им растат цици. С някфи детски телца и тръгнали секс да правят. Кой ше ги вземе насериозно?! Тва е просто нелепо!![]()
казах ти нещо,не спори с мене,в момента развиваш съчинение на свободна тематика
Може да не си го е поискал, защото знае, че си девствена и не иска да те притеснява. Сигурно чака ти да станеш готова за това![]()
Абе когато ваще деца се проебат на 12-13 просто си ви представям как им обяснявате "даа мамо така е правилно зарежи ученето и приятелите отсега нататък твоя приоритет в живота ще е секса"![]()
+++ до 1г. могат много неща да се променятПървоначално написано от leadyflame
![]()
Брееей, каква оригиналност...тц,тц...Първоначално написано от theeye770
![]()
Не познаваш 13-годишни циганки с деца?Първоначално написано от theeye770
На тебе на колко ти дойде - на 17?
1во-Да, не познавам.Първоначално написано от theseveredgarden
И 2ро кога ми е дошло си е моя работа. Аз не те питам на колко дена си сменяш бельото, нали?
Можеш да отвориш гугъл и да видиш в какви възрастови граници се движи първата менструация. Вместо да говориш глупости![]()
Не ме интересува в какви граници се движи. Ти 13годишна циганка, която е получавала оргазъм при полов акт виждала ли си? Това са друго племе циганите. Не говори глупости. Изобщо не стават и за сравнение. Кажи ми едно 13годишно БЯЛО момиче, което да иска бебе?
Хахаха, ама чакай бе, кукло, какво общо има физическата зрялост с искането на бебе? Когато ти дойде първия цикъл вече си полово съзрял. А дали искаш бебе вече е съвсем друго. Аз съм на 22 и все още не искам бебе. Това означава ли, че не съм физически съзряла?
Не познавам 13 годишно физически развито дете. Ако има такова трябва да е егати добичето.![]()