- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Въпроса ми е : Как да го накарам да излезем ?
Не го познавам лично, пишем си почти от година .. веднъж ме беше поканил на кафе и ми каза някав ден, ама не ми писа след това .. след няколко месеца пак така ... не знам как да му намекна или ... не върви момичето да кани момчето![]()
Аз обичам живота и той обича мен
оправи си заглавието !
Hostis Honori Invidia
Срещали ли сте се на живо..? От твоя град ли е или само скайп развлечение.. ?
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
От един град сме и не сме се срещали
nice ^^ ..ъммм, изчакай още малко..докато се сети за теб и те покани пак..хич да не е !..намекни му..направи така, че да те покани отново, щом не искаш ти да предприемеш 1вата крачка..Първоначално написано от petq10
Проблема е, че не знам как точно![]()
да му намекнеш или да го поканиш ?
намекна ;д
^еми, кажи му че ти се излиза на кафе с някой, но никой от приятелите ти не се навива, или нещо такова, импровизирай..
Пробвала съм с нещо от сорта на "оле ми сега кво ще правя няма с кой да излезна" и отговора беше "да и на мен ми се е случвало" .. Аз като му намеквам той трябва да е изключително тъп, за да не се сети .. ако не иска да се видим или нещо такова, защо продължава да се занимава с мен
![]()
^или има чувства към теб, но го е срам и не иска да ги покаже или си просто поредното забавление ^^ ..
Като не върви да каниш момчето, седи и си чакай. Или можеш да го попиташ: "Искаш ли да излезем?". Не му казвай къде, ако той те пита, значи е мухльо и е щяло да му отнеме още два-три века да ти разбере намеците. Тъкмо ще можеш да му кажеш, че с приятелките сте се били разбрали да играете на астероиден волейфутбол и да го отсвириш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Много добро, но други предложения ?
За да те покани,първо трябва да си провокирала интереса му с нещо.Пишете си цяла година и до сега не си успяла?
Според мен е загубена кауза.
Не точно година, ами някъде към средата на тази .. продължаваме да си пишем и винаги той започва първи
Еми, можеш да му напишеш нещо от сорта "пишем си вече толкова дълго, не е ли време да се видим" или пак му намекни, че ти се излиза с някой... Ама щом не се сеща е загубена кауза, прекалено много време се проточва всичко това ... Но все пак опитай, нищо не губиш![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Ако някое момиче ми беше казало на мен така веднага щях да кажа"ако искаш аз ще дойда с теб"-сега по-темата кажи му директно искаш ли някой път да се видимПървоначално написано от differenTgiirL
![]()
![]()
Being surrounded by people doesn't mean you aren't lonely.
Еми просто се разберете да се видите..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
^еми то ти трябва да си бавно изоставащ, че да не праснеш, разбираш ли за кво става дума, бро ^^Първоначално написано от Bomber
+111Първоначално написано от Sh@d0w
Според мен е някакъв мухльо, който умира от скука и се чуди с какво и кого да си губи времето.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
И защо да не е нормално момиче да кани момче ? Хайде ,стига. Пишете си от година , от един град сте , а не сте се виждали.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз ако съм на твое място.. кажи му .. крайно време е да се видим и това е положението .. наистина има хора, които не разбират от намеци, пък ако ти изобщо нищо не си му намекнала .. не знам, той те кани, ти отказваш, сега ти искаш, той не те кани .. абе .. кашата е пълна.. така че действай направо и да не ти пука.
Да съм казала, че отказвам се?!
същотоПървоначално написано от ADMIRALKA14
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
аз не съм отказала, просто той ме покани да кажем в неделя ми писа за сряда .. нито час, нито място .. и след тва не ми писаПървоначално написано от bloodyred