Значи проблема ми е много сложен !! Както бях писала в една друга моя тема.. има момче което обичам но той на моменти просто спира да ми обръща внимамие ! И в един eй такъв момен аз бях решила, че трябва да направя една простутия за която знаех, че ще съжалявам.. И ЕТО СЕГА НАИСТИНА СЪЖАЛЯВАМ!!! Просто в този момент бях толкова слаба и ранима.. и се отдадох на друго момче (приспах с него) но просто ей така, без никакви чувста ;x;x За това никой не знаешее.. но реших да споделя с една приятелка, която скоро я запознох с това момче което обичам ( и с него водя полов живот)!! И снощи просто кокто си говорихме с него.. той просто ми каза: моля те недей на никой да казваш, че си спала с мен не искам хората да знаят за личния ми живот, макар че вече си казала на твоята приятелка, а тя ми каза, че аз не съм единстинния с които имаш такава връзка !! При което аз избухнах в рев.. попита дали е вярно, а аз казах НЕ ! Защото, имах много гришки в миналото и той ми постави такъв ултиматом, че ако разбере нещо подобно ще разкаже всичко на нашите..
Та в момента незнам какво да правя.. имам 2 идеи но нз коя е по добра ;x;x Да говоря с приятелката ми и да я попитам защо е постъла така.. да и кажа, че съм отрекла, но ако кажа така тя може да ми направи мръсно и пак да говори с него.. или да и кажа, че всичко съм си го измислила само и само да видя дали мога до и имам пълно доверие..!! ОБИЧАМ ТОВА МОМЧЕ И НЕИСКАМ ДА ГО ИЗГУБЯ ЗАРАДИ НЯКЪКВА МОЯ ПРОСТУТИЯ !!
НЕ ЗНАМ КАКВО ДО ПРАВЯ, МОЛЯ ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ !!! [-o<