- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До момчетата....
Много ви се моля, кажете ми харесвате ли кльощави момичета, или предпочитате с малко по-голяма талия, в границите на нормалното тегло. Ако искате за допълнение, може да кажете колко килограмови момичета харесвате.
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Некви нормални ме кефат най-много. Нито кльощави, нито, разбира се, дебели.
Temet Nosce
벨야카
Второто, определено. Ако е с нормално тегло и леко оформени мускули, мога да я карам цяла вечер.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Горните мнения изчерпаха темата. Не трябва да е кат тапициран скелет, ама не трябва и да е марка екватор.![]()
Тогава за да не се изчерпи темата искам, ако може и ако желае, всеки да каже колко килограмови момичета харесва.Първоначално написано от Audiophile
Има значение ръст, процент мазнини, тежест на костите и т.н. Ако кажа 49кг и си представям стегната мацка на 1.70м, какво правим ако е 1.90м? Плюс това не ги слагам на кантар и си нямам на идея кой външен вид на колко килограма отговаря.
Обикновено мога да преценя тялото на момичето по ръцете й. Да не са прекалено омазнени (да си личи леко формата на раменните мускули), но да има мазнинка, която да закръгля бицепсите в отпуснато състояние. Ако и обиколката им е 25-28см и с добра костна структура, най-вероятно ще има доста прилично тяло.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
При момичетата които са 1,70, за нормални тегла се водят от 54 до 72 кг (вкл).
През хуя ми е. 72кг на 1,70 няма да взема по смъртно.
минус 120 до минус 110 на ръста са някви по-нормални граници.
72кг вика.. ;д тва по тежко от мен, ма.
Temet Nosce
벨야카
Нормално телосложение , ако е готина и с хубави черти на лицето - стига да не се налага да махам повече от 100см за да й позная теглото е окей .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Сериозно ли? Ето защо си се родила момиче..Първоначално написано от NomNomNom
Да, грешка, имам в предвид по-малкоПървоначално написано от Chacho
![]()
Спя ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, приблизително -110 е ок. И е важно тялото й да бъде пропорционално. И стегнато, с хубава кожа. Формата на дупето също е изключително важна, трябва да е обло и поне леко изпъкнало. Коремът прибран, без паласки. Изправена стойка, да не се изгърбва...
+ за пропорционалното тяло. Имахме една в миналото даскало, която приличаше точно на кегла.
Аз харесвам момичета, които имат цици (не някакви чудовищни, но да пълнят една шепа поне), тънка талия и съразмерно дупе.
А килограмите седят различно на различните момичета. Някои имат едър кокал, при други са разпределени толкова равномерно, че не си личи да са в повече... а при трети са точно, където не трябва пък общо са малка цифра. Никога не определям момичетата по тази цифричка без да съм ги виждала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно.Първоначално написано от SisiStrange
На мен 53-4 са ми окей (уж), макар че ми се иска да са по-малко. Познавам мацки по 44, които изглеждат по абсолютно същия начин като мен. Имам една идея по-масивна костна структура и тазът ми е широк.
Изобщо, килограмите са много относително понятие. И е абсурдно една толкова широка граница като 54-72 да се приема за нормална.
Под 54 се води поднормено тегло, а над 72 се води наднормено тегло, за момиче високо 1,70.
Защо не постнеш твоя снимка, примерно от морето или басейна и хората ще ти кажат мненията си.Познавам момичета 1.70, 50 кг и са с добро тяло, познавам и такива 1.70 с 65 кг и пак изглеждат нормални.Не винаги килограмите са важни.![]()
Pagani Zonda
[size=6]
Тва с килограмите е тъпо. Най-добрата ми приятелка е висока 175 и тежи около 70кг. Нали като кажеш ''70кг момиче'', ама не е така. Тя има някво крушовидно тяло. Смисъл отгоре е клечка, пък отдолу е по-закръглена. И си изглежда доста добре за килограмите.
![]()
по тезии мнения, значии аз съм мега кльощавия скелете не съм висока 1.70, а 1.62 ... амм тежа 46кг.
а след като за да си 1.70 трябва да тежиш 70 кила, значии аз трябва да тежа 60
амии не го разбирам
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
50-60 кгПървоначално написано от thegreenzombie
Ей хора проверете се тука http://www.aktivia.bg/28/калкулатор+телесно+тегло. Данните НЕ лъжат.
Тея таблици, калкулатори и не знам си още кво са пълни простотии. Не мисля, че момиче 1.70-1.80 ще е особено привлекателно, ако е 70кг.
Първоначално написано от umri
+1![]()