.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

До момчетата....

Много ви се моля, кажете ми харесвате ли кльощави момичета, или предпочитате с малко по-голяма талия, в границите на нормалното тегло. Ако искате за допълнение, може да кажете колко килограмови момичета харесвате.
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Некви нормални ме кефат най-много. Нито кльощави, нито, разбира се, дебели.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Chacho
    Второто, определено. Ако е с нормално тегло и леко оформени мускули, мога да я карам цяла вечер.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Горните мнения изчерпаха темата. Не трябва да е кат тапициран скелет, ама не трябва и да е марка екватор.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Горните мнения изчерпаха темата. Не трябва да е кат тапициран скелет, ама не трябва и да е марка екватор.
    Тогава за да не се изчерпи темата искам, ако може и ако желае, всеки да каже колко килограмови момичета харесва.

Има значение ръст, процент мазнини, тежест на костите и т.н. Ако кажа 49кг и си представям стегната мацка на 1.70м, какво правим ако е 1.90м? Плюс това не ги слагам на кантар и си нямам на идея кой външен вид на колко килограма отговаря.

Обикновено мога да преценя тялото на момичето по ръцете й. Да не са прекалено омазнени (да си личи леко формата на раменните мускули), но да има мазнинка, която да закръгля бицепсите в отпуснато състояние. Ако и обиколката им е 25-28см и с добра костна структура, най-вероятно ще има доста прилично тяло.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

При момичетата които са 1,70, за нормални тегла се водят от 54 до 72 кг (вкл).

През хуя ми е. 72кг на 1,70 няма да взема по смъртно.

минус 120 до минус 110 на ръста са някви по-нормални граници.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    72кг вика.. ;д тва по тежко от мен, ма.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нормално телосложение , ако е готина и с хубави черти на лицето - стига да не се налага да махам повече от 100см за да й позная теглото е окей .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    стига да не се налага да махам повече от 100см за да й позная теглото е окей .
    Сериозно ли? Ето защо си се родила момиче..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    стига да не се налага да махам повече от 100см за да й позная теглото е окей .
    Сериозно ли? Ето защо си се родила момиче..
    Да, грешка, имам в предвид по-малко
    Спя ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на badsector
    Да, приблизително -110 е ок. И е важно тялото й да бъде пропорционално. И стегнато, с хубава кожа. Формата на дупето също е изключително важна, трябва да е обло и поне леко изпъкнало. Коремът прибран, без паласки. Изправена стойка, да не се изгърбва...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    + за пропорционалното тяло. Имахме една в миналото даскало, която приличаше точно на кегла.
    Аз харесвам момичета, които имат цици (не някакви чудовищни, но да пълнят една шепа поне), тънка талия и съразмерно дупе.
    А килограмите седят различно на различните момичета. Някои имат едър кокал, при други са разпределени толкова равномерно, че не си личи да са в повече... а при трети са точно, където не трябва пък общо са малка цифра. Никога не определям момичетата по тази цифричка без да съм ги виждала.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    + за пропорционалното тяло. Имахме една в миналото даскало, която приличаше точно на кегла.
    Аз харесвам момичета, които имат цици (не някакви чудовищни, но да пълнят една шепа поне), тънка талия и съразмерно дупе.
    А килограмите седят различно на различните момичета. Някои имат едър кокал, при други са разпределени толкова равномерно, че не си личи да са в повече... а при трети са точно, където не трябва пък общо са малка цифра. Никога не определям момичетата по тази цифричка без да съм ги виждала.
    Точно.
    На мен 53-4 са ми окей (уж), макар че ми се иска да са по-малко. Познавам мацки по 44, които изглеждат по абсолютно същия начин като мен. Имам една идея по-масивна костна структура и тазът ми е широк.
    Изобщо, килограмите са много относително понятие. И е абсурдно една толкова широка граница като 54-72 да се приема за нормална.

Под 54 се води поднормено тегло, а над 72 се води наднормено тегло, за момиче високо 1,70.

Защо не постнеш твоя снимка, примерно от морето или басейна и хората ще ти кажат мненията си.Познавам момичета 1.70, 50 кг и са с добро тяло, познавам и такива 1.70 с 65 кг и пак изглеждат нормални.Не винаги килограмите са важни.
    Pagani Zonda

[size=6]

Тва с килограмите е тъпо. Най-добрата ми приятелка е висока 175 и тежи около 70кг. Нали като кажеш ''70кг момиче '', ама не е така. Тя има някво крушовидно тяло. Смисъл отгоре е клечка, пък отдолу е по-закръглена. И си изглежда доста добре за килограмите.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    по тезии мнения, значии аз съм мега кльощавия скелет е не съм висока 1.70, а 1.62 ... амм тежа 46кг. а след като за да си 1.70 трябва да тежиш 70 кила, значии аз трябва да тежа 60 амии не го разбирам
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    по тезии мнения, значии аз съм мега кльощавия скелет е не съм висока 1.70, а 1.62 ... амм тежа 46кг. а след като за да си 1.70 трябва да тежиш 70 кила, значии аз трябва да тежа 60 амии не го разбирам
    50-60 кг

Ей хора проверете се тука http://www.aktivia.bg/28/калкулатор+телесно+тегло. Данните НЕ лъжат.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Тея таблици, калкулатори и не знам си още кво са пълни простотии. Не мисля, че момиче 1.70-1.80 ще е особено привлекателно, ако е 70кг.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Цитирай Първоначално написано от umri
    Некви нормални ме кефат най-много. Нито кльощави, нито, разбира се, дебели.

+1

Стуктурата на тялото е от голямо значение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си