.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Тея таблици, калкулатори и не знам си още кво са пълни простотии. Не мисля, че момиче 1.70-1.80 ще е особено привлекателно, ако е 70кг.
    Може да не са привлекателни, но не са наднормени, а са с нормално тегло. А ти може да викаш на момиче с подномено тегло, че е привлекателно, разбира се. Ти си имаш собствен вкус.
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Май доста сме с този "собствен" вкус. 1.70, 70кг момиче няма как да не е наднормено, особено в тинейджърска възраст!

Между другото, не ми е ясно, искаш да разбереш мнението ни или да ни убедиш в нещо? Няма да ни промениш вкуса.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

от 70 нагоре

на дебелите жени им върви повече плющенето, понеже знаят че може скоро и да няма ерго са по-склонни да мърсуват

кльощавите скочибри са за момченца с дрехи от ню йоркър и бащи-таксиметрови шофьори от добрич

благодаря ви

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз мисля, че чак 70кг. са много. В смисъл... не си представям как трябва да са подредени, за да изглежда все пак добре момичето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Ей хора проверете се тука... Данните НЕ лъжат.
    Да ти сера на тъпия калкулатор. Хайде кажи ми как според него ще определиш процента подкожни мазнини? А той е най-важната съставка. Не килограми, не ръст, пол, или години.

Нека се лъжат, пак ще си се депресират пред огледалото с кофичка сладолед.

Между другото, почвам да мисля, че темата е ебавка. Някъде засекох коментар на автора, в който пита дали може жена да забременее от кон...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

то ако можеше само кентаври щяха да се блъскат по улиците бе да го еа.

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    то ако можеше само кентаври щяха да се блъскат по улиците бе да го еа.
    Е, айде да не са само, че в някои случаи може да си излиза 100% кон.

и да ти поиска цигара нали, бати ташака.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    Тея таблици, калкулатори и не знам си още кво са пълни простотии. Не мисля, че момиче 1.70-1.80 ще е особено привлекателно, ако е 70кг.
    Може да не са привлекателни, но не са наднормени, а са с нормално тегло. А ти може да викаш на момиче с подномено тегло, че е привлекателно, разбира се. Ти си имаш собствен вкус.

Според този измислен калкулатор определено харесвам поднормени. Искам да ми обясниш просто как виждаш ти едни 70кг да са разпределени равномерно по едно момиче с ръст 1.70-1.80 ? Може да не е изключително наднормено, но определено има поне 10 излишни кг.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

килограмите понякога лъжат не се влияй винаги по тях... по добре ще е ако си измериш мерките даже и ще ти дам пример аз и моята братовчедка и двете сме високи 1.72 и разликата ни са само 2 кг аз съм 56 тя 54 а аз излгеждам по-слаба от нея щтото кокала ми е по - тясен а нейния по - широк .. има няколко вида женски тела ... 1.плоска без никви извивки,2.като круша,3.пясъчен часовник (по принцип тва е перфектната фигура) и 4. закръглена ..... първо си измери мерките и ако са подходящи за височината ти даже и да си супер слаба или дебела не се притеснявай аз съм по малко от колкото трябва .. трябва да тежа по изчисленията 62 кг но пак излеждам супер и мерките ми са наред

Няма лошо да е със супер стегнато тяло, но аз предпочитам малко по - закръглени.Не,че нещо но ми харесват повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си