- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До момчетата....
Може да не са привлекателни, но не са наднормени, а са с нормално тегло. А ти може да викаш на момиче с подномено тегло, че е привлекателно, разбира се. Ти си имаш собствен вкус.Първоначално написано от Audiophile
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Май доста сме с този "собствен" вкус. 1.70, 70кг момиче няма как да не е наднормено, особено в тинейджърска възраст!
Между другото, не ми е ясно, искаш да разбереш мнението ни или да ни убедиш в нещо? Няма да ни промениш вкуса.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
от 70 нагоре
на дебелите жени им върви повече плющенето, понеже знаят че може скоро и да няма ерго са по-склонни да мърсуват
кльощавите скочибри са за момченца с дрехи от ню йоркър и бащи-таксиметрови шофьори от добрич
благодаря ви
И аз мисля, че чак 70кг. са много. В смисъл... не си представям как трябва да са подредени, за да изглежда все пак добре момичето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да ти сера на тъпия калкулатор. Хайде кажи ми как според него ще определиш процента подкожни мазнини? А той е най-важната съставка. Не килограми, не ръст, пол, или години.Първоначално написано от cazzo
Нека се лъжат, пак ще си се депресират пред огледалото с кофичка сладолед.
Между другото, почвам да мисля, че темата е ебавка. Някъде засекох коментар на автора, в който пита дали може жена да забременее от кон...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
то ако можеше само кентаври щяха да се блъскат по улиците бе да го еа.
Е, айде да не са само, че в някои случаи може да си излиза 100% кон.Първоначално написано от AnotherDay
и да ти поиска цигара нали, бати ташака.
Първоначално написано от cazzo
Според този измислен калкулатор определено харесвам поднормени. Искам да ми обясниш просто как виждаш ти едни 70кг да са разпределени равномерно по едно момиче с ръст 1.70-1.80 ? Може да не е изключително наднормено, но определено има поне 10 излишни кг.
килограмите понякога лъжат не се влияй винаги по тях... по добре ще е ако си измериш меркитедаже и ще ти дам пример аз и моята братовчедка и двете сме високи 1.72 и разликата ни са само 2 кг аз съм 56 тя 54 а аз излгеждам по-слаба от нея щтото кокала ми е по - тясен а нейния по - широк
.. има няколко вида женски тела ... 1.плоска без никви извивки,2.като круша,3.пясъчен часовник (по принцип тва е перфектната фигура) и 4. закръглена ..... първо си измери мерките и ако са подходящи за височината ти даже и да си супер слаба или дебела не се притеснявай
аз съм по малко от колкото трябва .. трябва да тежа по изчисленията 62 кг но пак излеждам супер и мерките ми са наред
![]()
Няма лошо да е със супер стегнато тяло, но аз предпочитам малко по - закръглени.Не,че нещо но ми харесват повече.