.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Притеснен...

Здравейте! Притеснен съм.. правих секс с приятелката ми без презерватив... никога не съм имал проблем с това.Усещам кога ще свърша и го вадя всеки път.. този път също. 1 месец не бяхме правили секс и като правихме секс й закъсня с 6-7 дни. Сега като правихме секс и закъснява отново и съм притеснен да не е станало нещо... предния път писах на Др. Тийн и ми каза ,че няма проблем. И така беше... дойде й .. но сега ме е страх.. Между другото на 18 съм моля без подигравателни коментари. Може да не съм писал както трябва просто съм нервен и пиша колкото да се разбира нещо. ;(

Моля ви дайте ми поне 1 отговор ще получа инфаркт

Мега фен Аватара на xoxi
    Ето ти един отговор.
    И спря да се върти за миг земята..

мм благодаря за отговора... можеше да ми спестиш малко излишни нерви

Мега фен Аватара на xoxi
    Ти и сам можеше да си спестиш нервите, ако се беше образовал поне малко преди да почнеш да правиш секс.

А ти малко по мил/а отговаряйки на темата... се там... може ли за поне един коментар който отговаря на въпроса ми

Мега фен Аватара на xoxi
    Била ли е в овулация?
    Ако не е била, шанса да е бременна е почти никакъв.

защо във всяка тема пишете да се обеше образовал/а и все някви такива вместо да отговорите на хората, нали за това е направн този раздел за да отговаряте на въпросите им а не да им викате постоянно да се образоват
    KILLUMINATI !

Ако всички бяхме толкова образовани нямаше да пишем тук, търсейки съвет от връстници...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от FlyingUnderpants
    защо във всяка тема пишете да се обеше образовал/а и все някви такива вместо да отговорите на хората, нали за това е направн този раздел за да отговаряте на въпросите им а не да им викате постоянно да се образоват
    Защото ни е писнало от хора, които бързат да се проебат без да знаят коя дупка за какво е.
    Ако някой има някакъв сериозен проблем, никой няма да тръгне срещу него.
    А за теми като тази даже не трябва и да си кой знае колко образован. Това са супер елементарни неща и ако автора беше видял ВАЖНИТЕ теми в този раздел, нямаше да има нужда да пуска нова тема.
    То остави, че в този раздел повечето пускащи теми нямат представа какво правят, ами ги мързи и да потърсят информация.

Цитирай Първоначално написано от FlyingUnderpants
    Защото е нормално да се образоваш ПРЕДИ да започнеш със секса. След това може да е късно.

Авторе, времето ще покаже. Може просто да и е нередовен още. Важното е да не се притеснява тя, защото ще и закъснее още повече.

А тя на колко е? И редовен ли е цикъла и? Изчислете дали е била в овулация. Ако не е била и ти не си свършил в нея няма за какво да се притесняваш. Ако и закъснее и купи тест или да отиде на гинеколог. Според мен няма за какво толкова да се притесняваш. Забременяването не е толкова лесно, колкото ни изглежда на всички, като стане някой гаф. И следващия път го правете с презервативи, за да не си хабите нервите като сега. Хайде късмет, стискам палци да не е хванала.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Супер фен Аватара на cookie_master
    Била ли е в овулация?
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Правете го с презерватив да ви е мирна главицата!
    Другото -била ли е в овулация?! Ако е била ,има място за притеснение,ако не е била- дишай!Принципно бебетата не стават толкова лесно само от предеякулационна течност,но ако е била в овулаця има вероятност! Купи и тест и да го направи първия ден от закъснението или 14 дни се рисковия акт!
    maDamn

Благодаря на отговорилите сериозно. Днес й дойде... но защо тогава когато не сме правили секс повечко време после й закъснява между 4-7 дни? Направо откачам... притеснявам се... ако вие се притеснявате няма ли да питате някой който е повече информиран от вас? Това ,че се притеснявам и питам не означава ,че не знам и така нататък. Знаете много добре че теорията и практиката са много далеч едно от друго... Както и да е.... радвам се ,че има хора като вас които обръщат внимание на хора като мен

Супер фен
    Град
    България
    Винаги го правете с презерватив!
    Момичето на колко години е?Кажи и да си пресметне овулацията!Ако не е била,няма за какво да се притесняваш Плюс това бебетата не стават толкова лесно
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gospodinov
    Благодаря на отговорилите сериозно. Днес й дойде... но защо тогава когато не сме правили секс повечко време после й закъснява между 4-7 дни? Направо откачам... притеснявам се... ако вие се притеснявате няма ли да питате някой който е повече информиран от вас? Това ,че се притеснявам и питам не означава ,че не знам и така нататък. Знаете много добре че теорията и практиката са много далеч едно от друго... Както и да е.... радвам се ,че има хора като вас които обръщат внимание на хора като мен
    Ако се притеснявам първо ще си пресметна овулацията, после ще потърся информация в гугъл (защото забележи там има МНОГО както и в тоя форум всяка втора тема е като твоята :О), после ще говоря с приятеля ми и ако е нямало опасност ще си седя мирно и ще си чакам цикъла.
    Но вас понеже ви мързи да търсите, да прочетете, да пресметнете ситуацията, веднага "ами така и така". Ми като не си образован и се притесняваш всеки път си носи кондом! Можеш ли да мислиш изобщо? Накрая ще стане някой гаф и какво ще правиш тогава?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от gospodinov
    Щом и е дошло споко! Може би е с нередовен цикъл или от притеснение и закъснява!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си