- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснен...
Здравейте! Притеснен съм.. правих секс с приятелката ми без презерватив... никога не съм имал проблем с това.Усещам кога ще свърша и го вадя всеки път.. този път също. 1 месец не бяхме правили секс и като правихме секс й закъсня с 6-7 дни. Сега като правихме секс и закъснява отново и съм притеснен да не е станало нещо... предния път писах на Др. Тийн и ми каза ,че няма проблем. И така беше... дойде й .. но сега ме е страх.. Между другото на 18 съм моля без подигравателни коментари. Може да не съм писал както трябва просто съм нервен и пиша колкото да се разбира нещо. ;(
Моля ви дайте ми поне 1 отговор ще получа инфаркт![]()
Ето ти един отговор.
И спря да се върти за миг земята..
мм благодаря за отговора... можеше да ми спестиш малко излишни нерви
Ти и сам можеше да си спестиш нервите, ако се беше образовал поне малко преди да почнеш да правиш секс.
А ти малко по мил/а отговаряйки на темата... се там... може ли за поне един коментар който отговаря на въпроса ми![]()
Била ли е в овулация?
Ако не е била, шанса да е бременна е почти никакъв.
защо във всяка тема пишете да се обеше образовал/а и все някви такива вместо да отговорите на хората, нали за това е направн този раздел за да отговаряте на въпросите им а не да им викате постоянно да се образоват
KILLUMINATI !
Ако всички бяхме толкова образовани нямаше да пишем тук, търсейки съвет от връстници...![]()
Защото ни е писнало от хора, които бързат да се проебат без да знаят коя дупка за какво е.Първоначално написано от FlyingUnderpants
Ако някой има някакъв сериозен проблем, никой няма да тръгне срещу него.
А за теми като тази даже не трябва и да си кой знае колко образован. Това са супер елементарни неща и ако автора беше видял ВАЖНИТЕ теми в този раздел, нямаше да има нужда да пуска нова тема.
То остави, че в този раздел повечето пускащи теми нямат представа какво правят, ами ги мързи и да потърсят информация.
Защото е нормално да се образоваш ПРЕДИ да започнеш със секса. След това може да е късно.Първоначално написано от FlyingUnderpants
Авторе, времето ще покаже. Може просто да и е нередовен още. Важното е да не се притеснява тя, защото ще и закъснее още повече.
А тя на колко е? И редовен ли е цикъла и? Изчислете дали е била в овулация. Ако не е била и ти не си свършил в нея няма за какво да се притесняваш. Ако и закъснее и купи тест или да отиде на гинеколог. Според мен няма за какво толкова да се притесняваш. Забременяването не е толкова лесно, колкото ни изглежда на всички, като стане някой гаф. И следващия път го правете с презервативи, за да не си хабите нервите като сега. Хайде късмет, стискам палци да не е хванала.![]()
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Правете го с презерватив да ви е мирна главицата!
Другото -била ли е в овулация?! Ако е била ,има място за притеснение,ако не е била- дишай!Принципно бебетата не стават толкова лесно само от предеякулационна течност,но ако е била в овулаця има вероятност! Купи и тест и да го направи първия ден от закъснението или 14 дни се рисковия акт!
maDamn
Благодаря на отговорилите сериозно. Днес й дойде... но защо тогава когато не сме правили секс повечко време после й закъснява между 4-7 дни? Направо откачам...притеснявам се... ако вие се притеснявате няма ли да питате някой който е повече информиран от вас? Това ,че се притеснявам и питам не означава ,че не знам и така нататък. Знаете много добре че теорията и практиката са много далеч едно от друго...
Както и да е.... радвам се ,че има хора като вас които обръщат внимание на хора като мен
![]()
Винаги го правете с презерватив!
Момичето на колко години е?Кажи и да си пресметне овулацията!Ако не е била,няма за какво да се притеснявашПлюс това бебетата не стават толкова лесно
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ако се притеснявам първо ще си пресметна овулацията, после ще потърся информация в гугъл (защото забележи там има МНОГО както и в тоя форум всяка втора тема е като твоята :О), после ще говоря с приятеля ми и ако е нямало опасност ще си седя мирно и ще си чакам цикъла.Първоначално написано от gospodinov
Но вас понеже ви мързи да търсите, да прочетете, да пресметнете ситуацията, веднага "ами така и така". Ми като не си образован и се притесняваш всеки път си носи кондом! Можеш ли да мислиш изобщо? Накрая ще стане някой гаф и какво ще правиш тогава?
Щом и е дошло споко! Може би е с нередовен цикъл или от притеснение и закъснява!Първоначално написано от gospodinov
maDamn