Цитирай Първоначално написано от gospodinov
Благодаря на отговорилите сериозно. Днес й дойде... но защо тогава когато не сме правили секс повечко време после й закъснява между 4-7 дни? Направо откачам... притеснявам се... ако вие се притеснявате няма ли да питате някой който е повече информиран от вас? Това ,че се притеснявам и питам не означава ,че не знам и така нататък. Знаете много добре че теорията и практиката са много далеч едно от друго... Както и да е.... радвам се ,че има хора като вас които обръщат внимание на хора като мен
Ако се притеснявам първо ще си пресметна овулацията, после ще потърся информация в гугъл (защото забележи там има МНОГО както и в тоя форум всяка втора тема е като твоята :О), после ще говоря с приятеля ми и ако е нямало опасност ще си седя мирно и ще си чакам цикъла.
Но вас понеже ви мързи да търсите, да прочетете, да пресметнете ситуацията, веднага "ами така и така". Ми като не си образован и се притесняваш всеки път си носи кондом! Можеш ли да мислиш изобщо? Накрая ще стане някой гаф и какво ще правиш тогава?