- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трудно въпросче ?
Здравейте!
Имам доста косми отзад на д-то (задната част, на която сядаме - гъзето ;д) и когато ги видя и ми става доста гнусно и мисълта ми е как да ги махна. Бръснене - Никакъв ШАНС ! Не ме нападайте като ми казвате "гей" щом искам да си избръсна задната част. Това е мое лично решение и избор, за който не трябва и не можете да ми държите сметка, просто ме е гнус и не ме разбирайте погрешно =].. Също така, ако не съм оцелил раздела ми преместете темата, моля.
Поздрави ..![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Тебе те е гнус, а на мен ми се доповръща!!
Шок и ужас !!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ако ги видиш на живо, ще повърнешПървоначално написано от nepowtorima
Не че ми помогна с нещо де ..![]()
Амии идвало ми е на ума, ама незнам дали някой ще се навие, а и не искам бръснене 'щото после още повече косми .. А може ли малко повече информация за депилиращите кремове, дали е подходящ и т.н.![]()
Ама как бе.. аз не знам кой не би се навил простоПървоначално написано от aLeXx4
![]()
Е за козметик ли имаше предвид, че незацепих много много ?
Иначе с депилиращ крем ще стане ли ?
Депилиращият крем е същия като бръсненетоПървоначално написано от aLeXx4
![]()
МОМИЧЕ!
Аха.. а след колко време горе-долу започват да растът космите или зависи от човека и да те питам след 'избръсването' поникват ли повече както от бръсненето със самобръсначката ?
Най-добре с кола маска на козметик.
със самобръсначка или депилиращ крем ще станат едни дебелии....
Ако си мазохист може и с Veet.Иначе какво ти пречат? Тамън ще ти е меко като сядаш
![]()
No one can make you feel inferior without your permission.
Тва беше доброПървоначално написано от Bladedancerr
А с Veet за кола маска ли говореше ?
![]()
Мдаа.. ако толкова много искаш да се обезкосмиш направи го с ножчета Gilette за еднократна употрба.Първоначално написано от aLeXx4
![]()
^ Момчето каза , че не иска самобръсначка. А депилиращия крем върши същата работа като самобръсначката , така че ти остават лентички или кола - маски при козметик.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За самобръсначките имаш право.Но все пак с ленти боли а при козметик не е нужно да ходи понеже първо не е толкова чуствително и опасно място и второ не е трудно да се обръсне сам.Аз лично не бих му препоръчал да се обезкосми защото почне ли веднъж,няма връщане назадПървоначално написано от SmilezZz
^+1
Толкова ли е страшно положението?Може само да си мислиш,че космите там са толкова много,а всъщност да не са![]()
МОМИЧЕ!
Е на мен ми е ясно как де, все пак нали отпред ги бръсна ама като знам, че отзад ще станат по-големи и по-дебели след бръснене и ми се гади
Ще видя какво ще правя де ..
И за какво ни беше да знаем?![]()
Защо изобщо правиш тема не мога да разбера?!
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'