.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Само да ви питам...

Знам, че ви е писнало от тия теми, но...
    Вчера с приятеля ми правихме секс без презерватив. (Имам му пълно доверие.) Беше импулсивно решение от моя страна. Приятелят ми дори не свърши... После реших да му помогна с ръка :д ... Не е възможно да е имало предеякулационна течност, нали? Тъй като той можеше да издържи още много време.

За първи път го правя без презерватив, затова ме е шубе.. Чак сутринта ми дойде ума в главата. Даже за хапче се замислям, защото овулацията ми е скоро....

П.П. На 18 съм. Приятелят ми е на 19 и е опитен.

Хапче не се пие, когато опасността не е реална!! Не би трябвало да се притесняваш според мен, след като не е свършвал. Винаги има риск, когато е без презерватив, но при теб е минимален. Но хапчетата много бъркат организма!
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    На 18 си толкова ли си проста,като не е свършил в теб няма,как да си бременна.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мерси за отговора на Викенцето. : )

@bubkaa93 Не съм "просто". Без оценки, моля... и ако не забелязваш питам за предеякулационна течност, щото от нея също има риск да се забременее (макар и минимален), както и баш овулацията ми е след 2 дни ...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Шанса да се забременее от тази течност е,ако си била в овулация.Изчисли си дните на овулация и евентуално плодовитите дни и ще видиш.

ето линк към калкулатор http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ако не си в овулация,няма нужда да пиеш хапче.
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако си сигурна, че не си била в овулация или фертрилни ( полодовити ) дни, няма от какво да се притесняваш

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Спермата може да оцелее до 3-4 дни , но щом не е свършвал ,а е само предеякулационна течност не вярвам да има опастност + това не си в овулация!
    maDamn

Мерси за отговорите ))

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Фертилните дни са дните преди настъпването на овулацията,а не след това!И са фертилни не за нещо друго,а защото ако е попаднала семенна течност във влагалището и скоро след това бъде отделена зряла яйцеклетка (овулация),ядрата на сперматозоида и яйцеклетката могат да се слеят,тоест да настъпи оплождане.Друг е въпросът дали вътре е попаднала семенна течност,както и дали авторката има точен МЦ и правилно е изчислила датата на овулация.

Не си бременна. Дишай..

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си